Ezt már leírni is sok: a harmadik amerikai rappert lőtték le egy héten belül

2020/06/28  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Az elsőnél még csak-csak, bár az egész ívet nézve ő is a sokadik volt, a másodiknál már elkerekedett a szemünk, most meg már nem tudjuk, mit gondoljunk...

Fotó: CNN

A CNN értesülése szerint lövöldözés áldozata lett a St. Louis-i rapper, Huey (Lawrence Franks Jr.).

A 32 éves rappert csütörtök késő este lőtték meg ismeretlenek a St. Louistól 15 mérföldre fekvő Kinloch városban található házánál  – egy társával együtt, Huey nem sokkal a kórházba szállítása után belehalt a sérüléseibe, a másik áldozat túlélte a lövöldözés. A rendőrség szerint legalább 10 személy tartózkodott a házban/közelben, remélik, a nyomozás során választ kapnak a kérdéseikre.

Huey slágere, a "Pop, Lock & Drop It" 2007-ben jelent meg, 23 hetet töltött a Billboard Hot 100-on, a csúcspontja a 6. helyezés volt. A legnépszerűbb számai leginkább 6-10 évesek, de idén áprilisban egy új videóval jelentkezett, amiről a kommentelők is megjegyezték, hogy meglepően kevesen nézték meg eddig... A számláló most majd bizonyára felpörög, de a zenész sajnos ezt már nem érhette meg. R.I.P.

 

 

 

Két nap különbséggel lőttek le két rappert

Két nap különbséggel lőttek le két rappert

Kedden adtunk hírt arról, hogy Chicagoban lelőtték a 26 éves Tray Savage (Kentray Young) rappert. Sacramentóból most ért ide a hír, hogy még szombaton utcai lövöldözésben meghalt egy "kollégája".
 
amerikai rapper, lövöldözés, gyász, Huey, St. Louis

 

 

Szólj hozzá!


Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Azért járunk Szigetelni, mert remek a hangulat, sok a helyszín és a fellépő, színvonalas koncertek vannak és kint vagyunk közben a jó levegőn....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna, most pótolják ők is azt a fellépést. A formáció ezzel a fesztiválos fellépéssel zárja áprilisban indult európai turnéját.

A semmiből váltak rendkívül népszerűvé: Milky Chance

Philipp Dausch és Clemens Rehbein az MTI-nek adott interjút a tegnapi anagyszínpados koncertjük előtt a backstage-ben.
Új koncertek