Neoton 1000

Ezt már leírni is sok: a harmadik amerikai rappert lőtték le egy héten belül

2020/06/28  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Az elsőnél még csak-csak, bár az egész ívet nézve ő is a sokadik volt, a másodiknál már elkerekedett a szemünk, most meg már nem tudjuk, mit gondoljunk...

Fotó: CNN

A CNN értesülése szerint lövöldözés áldozata lett a St. Louis-i rapper, Huey (Lawrence Franks Jr.).

A 32 éves rappert csütörtök késő este lőtték meg ismeretlenek a St. Louistól 15 mérföldre fekvő Kinloch városban található házánál  – egy társával együtt, Huey nem sokkal a kórházba szállítása után belehalt a sérüléseibe, a másik áldozat túlélte a lövöldözés. A rendőrség szerint legalább 10 személy tartózkodott a házban/közelben, remélik, a nyomozás során választ kapnak a kérdéseikre.

Huey slágere, a "Pop, Lock & Drop It" 2007-ben jelent meg, 23 hetet töltött a Billboard Hot 100-on, a csúcspontja a 6. helyezés volt. A legnépszerűbb számai leginkább 6-10 évesek, de idén áprilisban egy új videóval jelentkezett, amiről a kommentelők is megjegyezték, hogy meglepően kevesen nézték meg eddig... A számláló most majd bizonyára felpörög, de a zenész sajnos ezt már nem érhette meg. R.I.P.

 

 

 

Két nap különbséggel lőttek le két rappert

Két nap különbséggel lőttek le két rappert

Kedden adtunk hírt arról, hogy Chicagoban lelőtték a 26 éves Tray Savage (Kentray Young) rappert. Sacramentóból most ért ide a hír, hogy még szombaton utcai lövöldözésben meghalt egy "kollégája".
 
amerikai rapper, lövöldözés, gyász, Huey, St. Louis

 

 

Szólj hozzá!


Mi van veletek, Fiúk? Ez!

Mi van veletek, Fiúk? Ez!

Volt már Azok a fiúk, Pál utcai fiúk, Szigeti Fiúk, Szomori fiúk – a nemes egyszerűséggel csak "Fiúk" névre hallgató zenekarnak megjelent a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.

Ha írsz egy max. 3 perces számot, most 50.000-250.000 pénzt kaphatsz érte

Az KNK Könnyűzenei Kollégiuma most kitett 125 millió forintot az asztalra a könnyűzenészek helyzetének javítása érdekében – a nyílt pályázaton bárki indulhat magánszemélyként, bár a pályaművet csapatban kell elkészítenie. Szolidaritás, összefogás, alkotás!

A Kasabian kitette a frontember szűrét

Noha az első közlések szerint útjaik közös megegyezéssel váltak el, a Kasabian további kommunikációja szerint a 39 éves Tom Meighan-nek bántalmazási ügye miatt el KELLETT hagynia a zenekart.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek