Menopauza 1170x180

Két nap különbséggel lőttek le két rappert

2020/06/26  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Kedden adtunk hírt arról, hogy Chicagoban lelőtték a 26 éves Tray Savage (Kentray Young) rappert. Sacramentóból most ért ide a hír, hogy még szombaton utcai lövöldözésben meghalt egy "kollégája".

Két nap különbséggel lőttek le két rappert

A feltörekvő rapper, Bris (Christopher Treadwell) holttestét az utcai lövöldözéshez riasztott rendőrök találták meg szombaton. Egyelőre semmit sem tudnak a körülményekről, a környező házak lakói szerint a fegyverropogást karambol zaja előzte meg.

A 24 éves MC-t sokan gyászolják a közösségi oldalakon, egybehangzó vélemények szerint nagy jövő állt előtte – Jeff Weiss újságíró és zenekritikus úgy emlékezett meg róla, hogy Treadwell volt az egyik legtehetségesebb sacramentói rapper.

Panhandling című videója közel 2 millió megtekintést gyűjtött be a YouTube-on, legújabb száma nem sokkal a halála előtt került fel a videómegosztóra. Egyébként tényleg elég jó hangszíne volt, egy jó producerrel és egy menő kiadóval nagyot tudott volna ugrani. R.I.P.

(billboard) (grammy.com)

USA, rapper, lövöldözés, gyász, Tray Savage, Bris

 

 

Szólj hozzá!


Halo, halo: öt év után visszatért a Kállay Saunders András-Slashkovic-Fehér Holló trió

Halo, halo: öt év után visszatért a Kállay Saunders...

Sokan várták a folytatást Kállay Saunders András, a holland-iráni származású Slashkovic és a producer, Fehér Holló alkotta The Middletonztól,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Lydia Lunch beHAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch, az underground zenei színtér egyik megkerülhetetlen alakja június 20-án több mint hét év után visszatér a Hajó színpadára.

Minden koncertről ki kellene tiltani a telefonokat

Hogy elkerüljék a tavalyi botrányt, a szervező már jó előre szólt – mi is csatlakoztunk az infóátadáshoz –, hogy a TOOL koncertje alatt mindenki tegye el a telefonját, mert ki fogják rakni a helyéről azt, aki előveszi.
Új koncertek