Két nap különbséggel lőttek le két rappert

2020/06/26  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Kedden adtunk hírt arról, hogy Chicagoban lelőtték a 26 éves Tray Savage (Kentray Young) rappert. Sacramentóból most ért ide a hír, hogy még szombaton utcai lövöldözésben meghalt egy "kollégája".

Két nap különbséggel lőttek le két rappert

A feltörekvő rapper, Bris (Christopher Treadwell) holttestét az utcai lövöldözéshez riasztott rendőrök találták meg szombaton. Egyelőre semmit sem tudnak a körülményekről, a környező házak lakói szerint a fegyverropogást karambol zaja előzte meg.

A 24 éves MC-t sokan gyászolják a közösségi oldalakon, egybehangzó vélemények szerint nagy jövő állt előtte – Jeff Weiss újságíró és zenekritikus úgy emlékezett meg róla, hogy Treadwell volt az egyik legtehetségesebb sacramentói rapper.

Panhandling című videója közel 2 millió megtekintést gyűjtött be a YouTube-on, legújabb száma nem sokkal a halála előtt került fel a videómegosztóra. Egyébként tényleg elég jó hangszíne volt, egy jó producerrel és egy menő kiadóval nagyot tudott volna ugrani. R.I.P.

(billboard) (grammy.com)

USA, rapper, lövöldözés, gyász, Tray Savage, Bris

 

 

Szólj hozzá!


Négy év után visszatér Budapestre a Flogging Molly

Négy év után visszatér Budapestre a Flogging Molly

Az ír-amerikai folk-rock hetes fogat utoljára 2019-ben járt nálunk, úgyhogy épp ideje, hogy június 14-én leporoljuk a táncoló fekete...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmentek stúdiózni egyet Texasba, majd hazatértek egy albummal és egy fesztivál-fődíjjal – A NYUGHATATLAN-sztori

Stílusosan, a country és a rockabilly őshazájában rögzítette tizenegy dalos korongját az egyik legismertebb hazai country-rockabilly zenekar, a Nyughatatlan. Végül aztán nem csak az új anyaggal, hanem többek között a Texas Sounds Country Music fesztivál fődíjával tértek haza. A Restless megjelenésének apropóján a csapat...

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

Mi köze van az Imperium zenekarnak az Orange County Choppershez?

Egy újabb dalt mutatott be a hamarosan megjelenő debütáló nagylemezéről a Matláry Miklós billentyűs-zeneszerző vezette Imperium. A még 2018-ban indult, a Nevergreen és az Ámok zenekarokban már együtt játszott muzsikusokból alakult formáció Országút az Égre című friss szerzeménye egy vérbeli motoros himnusz, egyben tisztelgés...

Betolják a dj-pultot az ERZSi Műhelybe

Március 27. és április 22. között rendezi meg a KÉK – Kortárs Építészeti Központ és Erzsébetváros Önkormányzata a NYITVA! fesztivált.
Új koncertek