Két nap különbséggel lőttek le két rappert

2020/06/26  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Kedden adtunk hírt arról, hogy Chicagoban lelőtték a 26 éves Tray Savage (Kentray Young) rappert. Sacramentóból most ért ide a hír, hogy még szombaton utcai lövöldözésben meghalt egy "kollégája".

Két nap különbséggel lőttek le két rappert

A feltörekvő rapper, Bris (Christopher Treadwell) holttestét az utcai lövöldözéshez riasztott rendőrök találták meg szombaton. Egyelőre semmit sem tudnak a körülményekről, a környező házak lakói szerint a fegyverropogást karambol zaja előzte meg.

A 24 éves MC-t sokan gyászolják a közösségi oldalakon, egybehangzó vélemények szerint nagy jövő állt előtte – Jeff Weiss újságíró és zenekritikus úgy emlékezett meg róla, hogy Treadwell volt az egyik legtehetségesebb sacramentói rapper.

Panhandling című videója közel 2 millió megtekintést gyűjtött be a YouTube-on, legújabb száma nem sokkal a halála előtt került fel a videómegosztóra. Egyébként tényleg elég jó hangszíne volt, egy jó producerrel és egy menő kiadóval nagyot tudott volna ugrani. R.I.P.

(billboard) (grammy.com)

USA, rapper, lövöldözés, gyász, Tray Savage, Bris

 

 

Szólj hozzá!


Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Azért járunk Szigetelni, mert remek a hangulat, sok a helyszín és a fellépő, színvonalas koncertek vannak és kint vagyunk közben a jó levegőn....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna, most pótolják ők is azt a fellépést. A formáció ezzel a fesztiválos fellépéssel zárja áprilisban indult európai turnéját.

A semmiből váltak rendkívül népszerűvé: Milky Chance

Philipp Dausch és Clemens Rehbein az MTI-nek adott interjút a tegnapi anagyszínpados koncertjük előtt a backstage-ben.
Új koncertek