Három év után után hazatérhet a kórházból Lerch István!

2019/12/09  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Egy állítólag csodával határos rehabilitációs módszernek köszönhetően az Erkel Ferenc-díjas zenész újra talpra állt és képes járni – adta hírül a Blikk.

Három év után után hazamehetett a kórházból Lerch István!

Idén (2019.) áprilisban Lerch István kapta az életműdíjat a Fonogram-gálán, de sajnos nem vehette személyesen át, hiszen – mint arról szintén a Blikk nyomán mi is beszámoltunk – hét hónapig volt életveszélyben, mert két agyvérzést kapott egymás után, két életmentő és egy koponyakorrekciós műtéten esett át. Több mint egy év után elhagyhatta ugyan a kórházat, de haza még nem mehetett: egy jól felszerelt otthonban ápolták, hogy megerősödjön a "kinti" élethez, ráadásul az agyvérzés szövődményeként epilepsziás rohamok is lassították a felépülését.

Most csupa jó hír érkezett róla.

Nyolc kilót hízott izomra, majd néhány hete megtette az első lépést is. Még kell neki egy bot és némi segítség, főleg a biztonságérzete miatt kísérjük, mert sokszor a végkimerülésig jár. Az első lépéstől vasakarattal és koncentrációval küzd. A folyosó végén álló hibiszkusz volt a cél, öt kórterem előtt elhaladva jutottunk el a virágig – nyilatkozta a Blikknek párja.

A zenész most újra egy fővárosi kórházba került, felesége pedig már a házuk akadálymentesítésén dolgozik.

A fentebb említett, korábbi cikkben így nyilatkozott:

"István onnan jött vissza, ahonnan kevesen. Küzd, élni akar és gyógyul, de még senki sem tudja megmondani, meddig juthat el..."

Most pedig így:

Ez lesz az utolsó karácsony, amit kórteremben kell töltenünk!

Micsoda különbség!!! Mindennek szívből örülünk, s erősen bízunk karácsony csodájában!

Az ugyan még egészen biztos, hogy – szintén betegségből felgyógyult – zenésztársa nagykoncertjén nem lehet ott a fellépő barátok sorában, de bízunk abban, hogy látjuk még majd úgy őt, mint ezen a fotón!

Lerch István, gyógyulás, agyvérzés, kórház

 

 

Szólj hozzá!


A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után visszatér a Bijou

A pillangó újra kibontja szárnyát: 12 év után...

12 év után friss számokkal és májusi újraalakuló koncerttel jelentkezik a magyar Bijou zenekar.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.

A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában

A zenekar idén ünnepli a Halott Pénz-sztori 20 éves jubileumát – 20 éve annak, hogy Marsalkó Dávid megjelentette az első Halott Pénz-dalt. Miközben javában készülnek a stadionos ünneplésre, a stúdióban is aktívak maradtak, érkezett is egy új dal.
Új koncertek