Partylemez világvégéhez

A provokatív, szókimondó, ausztrál rapper, énekes-dalszerző, Zheani tavaly jelentette meg új, The Spiritual Meat Grinder című lemezét, amely elmondása szerint egy olyan partylemez lehet, amely remekül illene a világvégéhez is. Reméljük a világvége még nem jön el, Zheani viszont igen: első magyarországi koncertje április 20-án lesz a Turbinában.

Fotó: MIK SHIDA
Luxemburgban díjat kapott a borsodi rappersrác történetét elmesélő film

Luxemburgban díjat kapott a borsodi rappersrác történetét elmesélő film

Elnyerte a CinÉast fesztivál ifjú tehetségeket méltató Young Talents díját a borsodi dadogó rapper drámája, a Larry című magyar film.
 
Fotó: Tkay Maidza/FB

Ez a dal szólt az iPhone 15 bemutatóján

A 4AD kiadó első női rappere, Tkay Maidza jól járt az Apple nagyszabású bejelentő showjával, ugyanis azokat a pillanatokat, amikor lehullt a lepel az iPhone 15-ről, az ő dala festette alá.
 
 
Csodaország összedőlt  – az amerikai előzene fekete szombatja

Csodaország összedőlt – az amerikai előzene fekete szombatja

Legalább két ember meghalt, hárman pedig megsebesültek egy elektronikus zenei fesztivál sátortáborában kitört lövöldözésben Washington államban szombaton. Ugyanezen a napon egy texasi rapper összeesett a színpadon, és nem sokkal utána meghalt.
 
Helló, én leszek Machine Gun Kelly vendége a Budapest Parkban!

Helló, én leszek Machine Gun Kelly vendége a Budapest Parkban!

Iann Dior lesz MGK vendége a június 26-i koncerten. Stúdiózás közben találtak egymásra, amit a két srác úgy ünnepelt meg, hogy a felvételek után együtt deszkáztak egy plázában.
 
Egy kocka az eredeti filmből.

50 Cent tévésorozatot készít Eminemről

50 Cent, a nemrég nálunk járt multiplatinalemezes rapper és sikeres televíziós producer pénteken elárulta, hogy egy "8 Mile" tévésorozaton dolgozik.
 
Machine Gun Kelly Budapestre jön

Első magyarországi koncertjét adja 2023. júniusában Machine Gun Kelly

Friss nagylemeze egyből a Billboard 200-as lista vezető helyére került és a jövő évi Grammy-jelöltek között is megtalálható. Machine Gun Kelly mindeközben túl van van egy telt házas stadion- és arénaturnén, rendszeresen játszik filmekben, jövőre pedig végre mi is megnézhetjük...
 
 
Illusztráció: 99images.com

Nem filléreskedik a Live Nation: elhozza 50 Centet Budapestre

2022. október 25-én Budapesten ad koncertet a világ egyik legsikeresebb rappere. 50 Cent eddig egyszer, tizenhat évvel ezelőtt, 2006-ban koncertezett a magyar fővárosban, akkor is a Budapest Sportarénában.
 
Fotó: nbcnews.com

Fesztiválon lépett volna fel, de nem engedték be Lil Wayne-t Nagy-Britanniába

Az amerikai rapper a Strawberreis and Creem fesztiválon lépett volna fel, de az Egyesült Királyság határőrizeti hatósága elutasította a 39 éves zenész vízumkérelmét. A brit belügyminisztérium minden olyan esetben így tesz, amikor a kérelmezőt egy év vagy annál hosszabb...
 
Egy rappert agyonlőttek, egy másiknak a lánya halt meg

Egy rappert agyonlőttek, egy másiknak a lánya halt meg

Igazság szerint egy darabig követtük a rapperek fekete krónikáját, de aztán feladtuk, mert magunk is sokalltuk a gyászjelentéseket. Most egyszerre két rossz hír jött, az áldozatok nagyjából egyidősek.
 
Így akadályozhatott meg slágerével  több száz öngyilkosságot egy amerikai rapper

Így akadályozhatott meg slágerével több száz öngyilkosságot egy amerikai rapper

Logic a 1-800-273-8255 című 2017-es slágerével érte el mindezt egy friss tanulmány szerint.
 
Fotó: Snoop Dogg/Instagram

Snoop Dogg is imádkozik az életéért küzdő rapperért

"prayers for my dogg. @dmx" – írta az Instáján. A Blikk írta meg, hogy az 50 éves rapper – valószínűleg drogtúladagolás következtében – péntek éjjel szívinfarktust kapott. DMX kómában, lélegeztetőgépen van.
 
Notorious B.I.G. megosztó életéről most dokumentumfilm készül

Újabb film készült Notorious B.I.G. életéről

Egyet (többet is) már forgattak róla, ez volt a NOTORIOUS B.I.G. – A N.A.GY. rapper. A 2009-es fimben Jamal Woolard játszotta a címszerepet.
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek