Lapszemle: ismét egy fiatal magyar zenésztől búcsúzik a szakma

2021/02/18  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Van egy rossz, egy félig rossz meg egy jó hírünk. Az egészen rosszal kezdjük.

Fotó: Frank/Over My Dawn FB

Ahogy arról számos lap beszámolt, Siklósi Örs után egy újabb fiatal, tehetséges zenész hunyt el: Horváth Bence halálhírét a közösségi oldalán jelentette be az Over My Dawn zenekar. Bence, vagy ahogy ők nevezik: Firka 10 évig vezette a szolnoki bandát.

"Mindnyájan hálásak lehetünk azért, hogy ennek részesei lehettünk, valamint, hogy tanulhattunk, fejlődhettünk mellette az évek során. Énekesként, frontemberként, videósként is remekül helytállt, folyamatosan fejlesztve, képezve magát. A zenekaron belül is sokszor ő képviselte a józan, nyugodt hangokat, nélküle egészen bizonyos, hogy nem jutottunk volna idáig" – írták a szomorú posztban.

Részvétünk a családnak, a zenekarnak és a barátoknak.

 

Király Linda agydaganattal harcolírja a Blikk. Az énekesnő a műtét helyett a hosszabb utat választotta: a koponyájában a tumort gyógyszeres kezeléssel próbálják zsugorítani, majd eltüntetni. 

„Minimálisan már csökkent a daganat, de ez valóban hosszú folyamat” – újságolta a lapnak örömmel Király Linda, aki éli az életét, énekel, dalokat szerez és izgalommal készül szerepére az Anyatigrisek című musicalben, és született optimista lévén bízik abban, hogy egy idő után a szervezete annyira rendbe jön, hogy nem kell élete végéig gyógyszereken élnie. Hajrá, Linda, drukkolunk!

 

Korda György megkapta a koronavírus elleni oltástszámolt be a Bors. A lapnak azt mondta: úgy érzi, végre visszakapja a régi életét. A pókerközvetítéseket már a héten elkezdte forgatni, de az éneklésre még várni kell. Addig is:

 

 

 

 

 

Horváth Bence, gyász, Over My Dawn, Király Linda, agydaganat, Korda György, oltás

 

 

Szólj hozzá!


A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával...

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik pótlásának legkorábbi dátuma május 25., de majd még...

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

R.I.P. Meat Loaf (1947-2022)

Az üzenőfal tanúsága szerint mindenki ugyanazt a dalt dúdolja, amióta szárnyra kapott a rossz hír: "...I would do anything for love..." – a megfelelő helyen felrángatva a hangokat... Ez most egy szomorú dallamtapadási.

Jól drukkoltatok: Takács Dorina Deva megkapta a rangos nemzetközi zenei díjat!

Дeva az első magyar női előadó, aki elnyerte az EU könnyűzenei szakmai díját (Music Moves Europe). A nőit azért emeltük ki, mert a Harmed 2020-as sikere, illetve a díj elődjének számító European Breakthrough Award 2006-os nyertese, a Heaven Street Seven után 2022-ben a Дeva/Deva néven alkotó Takács Dorina immáron Akinek ea...
Új koncertek