Lapszemle: ismét egy fiatal magyar zenésztől búcsúzik a szakma

2021/02/18  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Van egy rossz, egy félig rossz meg egy jó hírünk. Az egészen rosszal kezdjük.

Fotó: Frank/Over My Dawn FB

Ahogy arról számos lap beszámolt, Siklósi Örs után egy újabb fiatal, tehetséges zenész hunyt el: Horváth Bence halálhírét a közösségi oldalán jelentette be az Over My Dawn zenekar. Bence, vagy ahogy ők nevezik: Firka 10 évig vezette a szolnoki bandát.

"Mindnyájan hálásak lehetünk azért, hogy ennek részesei lehettünk, valamint, hogy tanulhattunk, fejlődhettünk mellette az évek során. Énekesként, frontemberként, videósként is remekül helytállt, folyamatosan fejlesztve, képezve magát. A zenekaron belül is sokszor ő képviselte a józan, nyugodt hangokat, nélküle egészen bizonyos, hogy nem jutottunk volna idáig" – írták a szomorú posztban.

Részvétünk a családnak, a zenekarnak és a barátoknak.

 

Király Linda agydaganattal harcolírja a Blikk. Az énekesnő a műtét helyett a hosszabb utat választotta: a koponyájában a tumort gyógyszeres kezeléssel próbálják zsugorítani, majd eltüntetni. 

„Minimálisan már csökkent a daganat, de ez valóban hosszú folyamat” – újságolta a lapnak örömmel Király Linda, aki éli az életét, énekel, dalokat szerez és izgalommal készül szerepére az Anyatigrisek című musicalben, és született optimista lévén bízik abban, hogy egy idő után a szervezete annyira rendbe jön, hogy nem kell élete végéig gyógyszereken élnie. Hajrá, Linda, drukkolunk!

 

Korda György megkapta a koronavírus elleni oltástszámolt be a Bors. A lapnak azt mondta: úgy érzi, végre visszakapja a régi életét. A pókerközvetítéseket már a héten elkezdte forgatni, de az éneklésre még várni kell. Addig is:

 

 

 

 

 

Horváth Bence, gyász, Over My Dawn, Király Linda, agydaganat, Korda György, oltás

 

 

Szólj hozzá!


A Piramis live albuma a Várkert Bazárban – sajnos már Gallai Péter nélkül

A Piramis live albuma a Várkert Bazárban – sajnos...

Nyár elején adtunk róla hírt, hogy megjelent a Piramis MOM LIVE, arról a 2018-as koncertről, amelyen Gallai Péter utoljára lépett színpadra.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Kicsi szív, ne cipeld, ami nem a tiéd – A Subtones áttért a magyar nyelvű dalokra

A hazai jazzpop-szcéna kedvelt koncertzenekara augusztus végén megjelenő Lángolj című lemezén kizárólag magyar nyelvű dalok lesznek hallhatók. A teljes lemezanyagot élőben szeptember 3-án a Várkert Bazárban mutatják be a közönségnek.

Sziget-záró 1. rész – Engedjük el a Sziget-nosztalgiát végre

A zárónapról is két anyag lesz, a két szerző között kábé 20 év különbség van, most a szenior-verziót olvashatjátok.
Új koncertek