Netta öltözete nem aratott osztatlan sikert a rajongóinál

2018/06/14  ·   Bulvár   ·  Labancz Andrea

Az idei Eurovízió győztese, az izraeli Netta Tel Avivban énekelte el Toy című győztes dalát egy melegfelvonuláson, ám a produkció, és legfőképpen az öltözéke miatt sok negatív kommentet kapott.

Netta öltözete nem aratott osztatlan sikert a rajongóinál

Netta híres arról, hogy szeret polgárpukkasztó módon megjelenni a fellépésein, de van, amit még a saját rajongói is soknak találnak.

Néhány napja Tel Avivban lépett színpadra egy meglehetősén előnytelen, testhez simuló "overálban", amivel úgy tűnik, kicsit túllőtt a célon a stylist csapata. Már magát a fellépést is némi botrány övezte, hisz Netta meghívást kapott Oroszországba, ahol egy díj is várta, azonban az énekesnő inkább a Pride Partyt választotta.

Közel 200 ezer ember vett részt az egyébként békében telt megmozduláson, és persze előkerültek a művészek nagy ellenségei, a mobiltelefonok is, így gyorsan felröppent a világhálóra a nem túl komplikált színpadi látvánnyal ellátott produkció, ahol az élő zenei aláfestés sem tartozott a kompozícióhoz.

Azon túl, hogy leginkább egy "vidéki diszkós" alacsony költségvetésű, koncertszerű valamire hasonlított a fellépés a hölgy is rátett még egy lapáttal az öltözékét illetően. Több rajongói kommentet kapott az ügyben, hogy talán egy pindurkát figyelhetne arra, mi áll jól neki, ugyanakkor az ellentábor szerint Netta ezért is különleges, hisz vállalja saját alakját a nagy nyilvánosság előtt, és nem csinál problémát abból, hogy nem a mai kor ideálisnak teintett modell-szerű hölgyeinek példáját követi.

Eurovízió, Netta, bulvár, Tel Aviv, pride party

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek