Párkeresés funkyval és titkosszolgálati eszközökkel

2022/01/20  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Nincs erőltetett társkeresés, a party a lényeg – az ismerkedés csak a ráadás. Ezt ígérik annak a rendhagyó bulinak a szervezői, amit a Symbol Budapestben rendeznek meg február elején.

Fotó: Love Zone

Bátran kijelenthetjük, hogy társat találni ma nagyon nehéz, bármelyik korosztályt vizsgáljuk. A Covid-19 sokadik hullámát írjuk, ami még inkább megváltoztatta a társkeresési szokásokat. Ez a különös helyzet késztette a szervezőket, hogy egy egyedi, interaktív partyt hozzanak létre.

"Sokan tényleg csak az online társkereső oldalakat, applikációkat használják és ez nem mindig a jó választás” – mondta Rácz László producer.„Ez egy olyan party lesz, ahol rengeteg kreatív és innovatív eszköz segíti elő az ismerkedést. Az egész bulinak a lelke a „Secret message”. Amikor megérkeznek az emberek a partyra, aki kéri, az kap egy kis kütyüt. Ezt berakja a zsebébe, és kap mellé egy mágneses kitűzőt, amin kis figurák lesznek. Animátorokon keresztül lehet felvenni a kapcsolatot például a „házikóval” vagy a „cseresznyével”, vagyis azzal, aki épp megtetszik. Ezeket a „hívásokat” lehet fogadni, de vissza is lehet utasítani. Nagy előnye, hogy nem kell hozzá megadni a telefonszámot, ha „házikó” nem szimpatikus, akkor egyszerűen nem reagál rá az ember...”

Ez mondjuk nem teljesen új ötlet, kb. 130 évvel ezelőtt egy gólyabálon történt, hogy mindenki kapott egy kitűzőt, és az volt a feladat, hogy találd meg a párját buliban. A társkeresés szempontjából ez hamvában holt dolog volt, mert szinte senki sem érkezett az estélyre egyedül... A most megosztott társkereső összejövetel ötlete sem hazai, a messzi Ausztráliából érkezett (ezért a kabalafigurák), ahol azért más az éghajlat és a lazaság-faktor...

De nézzük, milyen ötletekkel turbózzák fel még a Symbol-béli funky partyt.

Az aktivitások sorát erősíti a „Brave Heart”, ami egy utcai telefonfülke, a bátortalan fiúknak és lányoknak, akik, ha beleállnak és felemelik a kagylót, egy 30 másodperces bátorító motivációs szöveget kapnak.

„Nem szeretnék felfedni minden titkot, de nagyon érdekesnek ígérkezik a „Polli and Graf” játék is, ami értelemszerűen a füllentéseket szűri ki, ezt akár párok is használhatják. De lesz egy „Shortcut” berendezés is, ami egy 10 kérdésből álló elemzést csinál az összeillő, vagy épp össze nem illő párokról, míg az „S.O.S Love”, mint egy kis életmentő doboz siet a segítségére annak, aki azonnal szeretné felvenni a kapcsolatot a kiszemelt partnerrel” – vázolta a producer.

Igen kíváncsiak vagyunk, hogy a most megcélzott 35-55-ös korosztály (a csapat a későbbiekben a 20-25 és a 25-35 éveseket invitálja majd hasonló rendezvényre) mennyire bírja még felvenni ezt lányok-fiúk fonalat, reméljük, mindenkiben megmaradt a gyermekkori énjéből valami, mert ezekhez az aktivitásokhoz szükség lesz némi lazaságra is.

De ha minden kötél szakad, ott a zene, kapaszkodjatok abba!

 

 

 

társkereső, party, Symbol

 

 

Szólj hozzá!


Öt év nem túl hosszú idő egy zenekar életében, de azért... Tripla koncerttel ünnepel a 4S Street

Öt év nem túl hosszú idő egy zenekar életében, de...

A poptörténeti , nagy példák mellett öt év nem túl hosszú idő egy zenekar életében, de látva a mai trendeket, egyre kevesebb formáció...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Ne törődj vele, hogy mit mondanak - Koncz Zsuzsa dalai még mindig aktuálisak

Egyre többször érezhetjük azt, hogy a régebben pályán lévő előadók régi dalai újra aktuálisak, vagy talán aktuálisabbak is, mint amikor megszülettek. Nincs ez másként Koncz Zsuzsával sem, aki a minap a Művészetek Palotájában adott telt házas koncertet, Szabadnak születtél címmel.

12 órás bulimaratonnal érkezik Szeged első arénás fesztiválja

A Color Aréna Fesztiválon – a szegedi Pick Arénában – fellépnek majd a hazai streaming legnagyobb kedvencei, jön a honi klubélet krémje és itt lesz a világsztár dance-díva, mások mellett a Rampampam és az MMM című slágereivel kedvenccé vált Minelli.
Új koncertek