Párkeresés funkyval és titkosszolgálati eszközökkel

2022/01/20  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

Nincs erőltetett társkeresés, a party a lényeg – az ismerkedés csak a ráadás. Ezt ígérik annak a rendhagyó bulinak a szervezői, amit a Symbol Budapestben rendeznek meg február elején.

Fotó: Love Zone

Bátran kijelenthetjük, hogy társat találni ma nagyon nehéz, bármelyik korosztályt vizsgáljuk. A Covid-19 sokadik hullámát írjuk, ami még inkább megváltoztatta a társkeresési szokásokat. Ez a különös helyzet késztette a szervezőket, hogy egy egyedi, interaktív partyt hozzanak létre.

"Sokan tényleg csak az online társkereső oldalakat, applikációkat használják és ez nem mindig a jó választás” – mondta Rácz László producer.„Ez egy olyan party lesz, ahol rengeteg kreatív és innovatív eszköz segíti elő az ismerkedést. Az egész bulinak a lelke a „Secret message”. Amikor megérkeznek az emberek a partyra, aki kéri, az kap egy kis kütyüt. Ezt berakja a zsebébe, és kap mellé egy mágneses kitűzőt, amin kis figurák lesznek. Animátorokon keresztül lehet felvenni a kapcsolatot például a „házikóval” vagy a „cseresznyével”, vagyis azzal, aki épp megtetszik. Ezeket a „hívásokat” lehet fogadni, de vissza is lehet utasítani. Nagy előnye, hogy nem kell hozzá megadni a telefonszámot, ha „házikó” nem szimpatikus, akkor egyszerűen nem reagál rá az ember...”

Ez mondjuk nem teljesen új ötlet, kb. 130 évvel ezelőtt egy gólyabálon történt, hogy mindenki kapott egy kitűzőt, és az volt a feladat, hogy találd meg a párját buliban. A társkeresés szempontjából ez hamvában holt dolog volt, mert szinte senki sem érkezett az estélyre egyedül... A most megosztott társkereső összejövetel ötlete sem hazai, a messzi Ausztráliából érkezett (ezért a kabalafigurák), ahol azért más az éghajlat és a lazaság-faktor...

De nézzük, milyen ötletekkel turbózzák fel még a Symbol-béli funky partyt.

Az aktivitások sorát erősíti a „Brave Heart”, ami egy utcai telefonfülke, a bátortalan fiúknak és lányoknak, akik, ha beleállnak és felemelik a kagylót, egy 30 másodperces bátorító motivációs szöveget kapnak.

„Nem szeretnék felfedni minden titkot, de nagyon érdekesnek ígérkezik a „Polli and Graf” játék is, ami értelemszerűen a füllentéseket szűri ki, ezt akár párok is használhatják. De lesz egy „Shortcut” berendezés is, ami egy 10 kérdésből álló elemzést csinál az összeillő, vagy épp össze nem illő párokról, míg az „S.O.S Love”, mint egy kis életmentő doboz siet a segítségére annak, aki azonnal szeretné felvenni a kapcsolatot a kiszemelt partnerrel” – vázolta a producer.

Igen kíváncsiak vagyunk, hogy a most megcélzott 35-55-ös korosztály (a csapat a későbbiekben a 20-25 és a 25-35 éveseket invitálja majd hasonló rendezvényre) mennyire bírja még felvenni ezt lányok-fiúk fonalat, reméljük, mindenkiben megmaradt a gyermekkori énjéből valami, mert ezekhez az aktivitásokhoz szükség lesz némi lazaságra is.

De ha minden kötél szakad, ott a zene, kapaszkodjatok abba!

 

 

 

társkereső, party, Symbol

 

 

Szólj hozzá!


Iggy Pop kapta a 2022-es Polar Music-díjat

Iggy Pop kapta a 2022-es Polar Music-díjat

Iggy Pop – született James Newell Osterberg – pár napja egy ünnepélyes díjátadó gálán vette át Stockholmban a 2022-es Polar Music Prize-ot....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Állva ünnepelték a cannes-i fesztiválon az Elvis-film két főszereplőjét

A Király életének számos eddig nem ismert epizódját bemutató, pergő ritmusú alkotás díszbemutatóját szerda este tartották.

Összeállt a Party a Szigeten

Újabb előadók nevei kerültek napvilágra a Sziget idei felhozatalából, ezúttal a Ticketswap Party Aréna fellépőiből válogatva. Azt már korábbról is tudjuk, hogy fellép Alan Walker, Steve Aoki, Apashe vagy NGHTMRE, és arról is volt szó, hogy lesz egy dedikált napja az elrow-nak és a Q-Dance-nek is. Most további részletekkel szolgálunk.
Új koncertek