Új énekese lesz a Linkin Parknak?

2018/09/03  ·   Bulvár   ·  Simonyi Éva

Bizonyos madarak azt csicseregték, hogy esetleg Austin Carlile veszi át a Linkin Park frontember-pozícióját, ő lesz az új énekesük... Carlile elárulta, erről szó sincs, de egy új projektbe valóban belekezd. Elmondjuk, miért nagy dolog ez az életében.

Fotó: Facebook

Az úgy kezdődött, hogy az ex Of Mice & Men frontember, Austin Carlile bejelentette, hogy nemsokára visszatér a zenéléshez. Egyből el is indult a pletyka, hogy a Linkin Parkkal folytatja. Hogy miért? Az énekes az Instagram oldalára azt posztolta, hogy “Még nincs vége”, illetve “Egy új fejezet érkezik”, majd feltöltött egy olyan felvételt, amelyen Chesterrel közösen látható, és mivel már szó volt arról, hogy nemsokára jönnek az új dalai, jogosan támadt az a feltételezés, hogy esetleg Chester Bennington helyére fog lépni.

A változatosság kedvéért Austin ezúttal a Twitteren válaszolt ezekre a kérdésekre:

“Chester egy volt a millióból. Esélytelen, hogy én, vagy ami azt illeti, bárki is tudná őt pótolni. Az, hogy a “Faint” című dalt a közös európai turnénkon minden este letoltuk (és néhány fesztiválon is), az az egyik legkülönlegesebb dolog volt karrierem során. Új projekt: igen, LP: nem.”

 

 

Tudni kell róla, hogy nem könnyű az élete: a most 31 éves énekesnél 17 éves korában diagnosztizálták a Marfan-szindrómát, az elmúlt években több műtéten is átesett. A Twitteren folyamatosan posztolt-posztol egészségügyi állapotáról – természetesen a rajongók is rendszeresen biztosítják őt támogatásukról. Az Of Mice & Men-t is betegsége miatt kellett otthagynia, de úgy tűnik, eljött az idő, hogy ismét zenéljen. Sok sikert, mi már nagyon várjuk, min dolgozik mostanában!

S hogy mi lesz ezután a Linkin Parkkal?

Mike Shinoda szólóalbummal jelentkezett év elején, amivel most nyáron már turnéra is indult. Úgy nyilatkozott az NME-nek az együttes jövőjét illetően, hogy még nem tudják, mi lesz, de nem zárkóznak el a közös zenéléstől.

“Nem tudom, merre fog haladni ez az egész. Én megpróbálok nyitott lenni”.

Linkin Park, Chester Bennington, Austin Carlile, Mike Shinoda

 

 

Szólj hozzá!


Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek