Menopauza 1170x180

Videón rögzítették Marilyn Manson színpadi bukását

2018/08/21  ·   Bulvár   ·  Labancz Andrea

Rájár a rúd az egykoron antikrisztusnak kikiáltott Marilyn Mansonra. Az utóbbi időben folyton történik valami negatív dolog a környezetében, vagy vele, ami miatt lemondani kényszerül egy-egy koncertjét. Most sem úszta meg váratlan lelépés nélkül.

Fotó: bootlegsheavyrock.blogspot.com

Úgy tűnik, a botrányairól, és jellegzetes külsejéről ismert sztárénekes felett is eljárt az idő, így egyre nehezebben viseli a koncertekkel járó fizikai megterhelést. No meg persze az is benne lehet a pakliban, hogy elég gyakran használ tudatmódosító szereket, amik valószínűleg csak fokozzák kimerültségét.

A minap Houstonban volt fellépése Rob Zombie társaságában, és úgy tűnik, már a buli előtt érezte, hogy ez nem az ő estéje lesz, mivel a fotósoknak megtiltotta, hogy bármilyen kép készüljön róla. Rob Zombie bulija alatt próbálta összeszedni magát a háttérben, így közös duettjük – a The Beatles "Helter Skelter" átírata – is elmaradt. Rob Zombie a dal előtt azt mondta, hogy Manson a turnébuszban pihen, mert rosszul érzi magát, így a közönség segítségét kell kérnie a duett előadáshoz.

A beszámolók szerint Manson az első három dala alatt is láthatóan kóválygott a színpadon, és erősen támaszkodott a mikrofonállványra. A negyedik dalnál pedig végleg összeomlott, ami a roadok a háttérből aggódva figyeltek, ugyanis nem tudták eldönteni, hogy berohanjanak segíteni, vagy adjanak esélyt a műsor folytatására. Egy rajongó rögzítette az eseményeket, amin tisztán látszik, hogy főhősünk nemigen tudja kontrollálni saját testét, és bár az összeomlás után még visszatért a színpadra, a koncertet nem tudta tisztességesen befejezni:

A rosszullét okaként ételmérgezést jelöltek meg, bár Manson a hőgutát emlegette. Akárhogy is nézzük, anti-hősünk újabban fogatlan oroszlánként keménykedik a színpadokon, amiből talán levonhatná azt a következtetést, hogy egy komoly életmódváltásra lenne szüksége...

Forrás: ultimateclassicrock

A színpadon omlott össze Marilyn Manson

Marilyn Mansonra rádőlt a díszlet egy koncert közben, kórházban van

Marilyn Manson, betegség, koncert, ájulás, videó

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek