Marilyn Mansonra rádőlt a díszlet egy koncert közben, kórházban van

2017/10/02  ·     ·  koncert.hu, 24.hu

A legrosszabb rémálma vált valóra, amikor a "Sweet dreams" című számot énekelte egy New York-i koncerten: föl akart mászni a díszletként szolgáló pisztolyok tartóoszlopára, de az nem bírta a terhelést, és rádőlt az énekesre – írja a 24.hu.

Fotó: The Guardian

A koncert azonnal félbeszakadt (ekkor jártak háromnegyed óránál). Manson menedzsere később kiadott egy közleményt, amelyben elmondja, hogy az énekest kórházban ápolják, de arról nem ír, hogy mennyire súlyosak a sérülései.

"Az egész olyan gyorsan történt, először azt hittem, ez is a show része. Aztán megláttam a gitáros arcát, meg azokét, akik berohantak segíteni, és ijedtnek tűntek, nagyon ijedtnek. Ekkor jöttem rá, hogy basszus, ez nem egy vicc" – mesélte az egyik rajongó a koncert után.

A The Guardian beszámolója szerint a barátnője is jelen volt a koncerten, a takarásból látta a balesetet, majd berohant a a színpadra a többiekkel együtt.

A fényeket leoltották, de a közönség így is látta, ahogy elviszik Mansont a színpadról, az egész kábé tíz percig tartott.

Ami nincs fent a Youtube-on, az meg sem történt...

 

Manson nemrég Budapesten is koncertezett, erről a buliról itt írtunk koncerbeszámolót.

Más kapcsolodó cikkeink:

Marilyn Manson megjelentette legújabb dalát – és tudja, hogy hol a p*csában élünk!

 

Marilyn Manson szerint Justin Bieber egy darab sz*r

 

Marilyn Manson, koncert, baleset, kórház, turné, USA, New York

 

 

Szólj hozzá!


Már 15 éve (zen)élnek egy Képzelt Városban

Már 15 éve (zen)élnek egy Képzelt Városban

A Képzelt Város november 4-én, az A38 Hajón ünnepli 15. születésnapját. A különleges estén a zenekar a teljes eddigi életművéből...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Ezek a legjobb magyar klipek!

Legalábbis az 5. Magyar Klipszemle zsűrije szerint. A budapesti Akvárium Klubban 35 díjat osztottak ki az elmúlt két év legjobb klipjeiből.

Carbonziált filmzenék és filmesített carbondalok az Urániában

A Crossover Uránia a Nemzeti Filmszínház műfajokon átívelő koncertsorozata, ahol minden előadó valamilyen különleges produkcióval lép színpadra, november 12-én például a Carbonfools ad különleges koncertet.
Új koncertek