100 évet ünnepel a 20 éves Open Road Fest

2019/02/22  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A Harley-Davidson Open Road Fest szülinapi bulisorozatnak is beillik: a 20 éves fesztivál színpadán egymást váltják majd a 10, a 30 és a 40 éves jubileumot ünneplő zenekarok, s mindez 100 évet tesz ki, nem jogerősen :)

100 évet ünnepel a 20 éves Open Road Fest

A hazai rock szcéna színe java megfordul június 5-9. között Alsóörsön. A két világsztár, Glenn Hughes, a Deep Purple korábbi énekese és a Europe mellett érkezik a 30 éve dübörgő Tankcsapda, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol feat Karácsony James (LGT), a Ganxsta Zolee és a Kartel, az AWS, a Zorall, Ripoff Raskolnikov, Zsola és a 10 éves zenekara – és az idén 40 éves fennállásukat ünneplő legendák is színpadra lépnek. A szülinapos sereg mellett az EDDA Művek is nosztalgikusan gondol vissza egy-egy jelentősebb évfordulóra.

A jubileumi menüt hazánk legkiválóbb tribute bandái, az ACid/DC, Led Zeppelin Session és a Hollywood Rose egészítik ki. Könnyed desszertként pedig blues formációk előadását fogyaszthatjuk.

A teljes line-up már elérhető a honlapon.

Open Road Fest, Europe, Deep Purple, Glenn Hughes, Tankcsapda, EDDA Művek, Ivan and the Parazol feat Karácsony James, Ganxsta Zolee és a Kartel, AWS, Zorall, Ripoff Raskolnikov, Zsola, Edda

 

 

Szólj hozzá!


artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független...

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Aki a virágot szereti: nárcisz és napraforgó Csepregi Éva programjában

Nemrég szóltunk, hogy a nem rég életmű-koncertet adó énekesnő április 27-én Babócsán fog dalolni a nárciszok kacspán egybegyűlteknek (link a cikk végén), akkor – anélkül, hogy bármiről is tudtunk volna – úgy kommentáltuk az infót, hogy majd nyáron fog a napraforgóról énekelni. De nem kellett nyárig várni.

Bosnyák és magyar őrület egy dalban: Dubioza Kolektiv plusz Bohemian Betyars

Az őrületes – vagy még inkább őrült – koncertjeiről ismert Bohemian Betyars 15 éves történetében először a világ minden tájáról beenged közreműködőket saját zenei univerzumába. Ennek igazi ékköve a most megjelent Rush című dal, amelyet a Dubioza Kolektiv nem kevésbé fékezhetetlen csapatával közösen jegyeznek.
Új koncertek