Menopauza 1170x180

Megbélyegezték az Eddát

Bélyegblokk és alkalmi boríték kibocsátásával köszönti az idén 50 éves Edda Műveket a Magyar Posta Zrt. A zenekar immáron telt házas jubileumi koncertet ad hétvégén az Arénában.

Fotó: Edda Művek
Tudtam, hogy ebből baj lesz: Edda kontrapoposan újratöltve

Tudtam, hogy ebből baj lesz: Edda kontrapoposan újratöltve

Az elmúlt időszakban óriási népszerűségnek örvend régebbi dalokat feldolgozni vagy bizonyos részüket beemelni egy friss szerzeménybe. Előbbire jó példa a KONTRA.POP Minden sarkon álltam már coverje. A páros tisztában volt azzal, hogy ez akár egy támadási felületet is jelenthet...
 
Fotó: Helikon Kastélymúzeum

Csillagfényes koncertek a kastélyparkban

A keszthelyi Festetics-kastély barokk kertje július végén a nappali séták mellett két estén át különleges csillagfény-koncerttel kedveskedik az élőzene és a romantikus helyszínek kedvelőinek.
 
 
Rockastély, avagy hogy tetszett volna Sissinek az Edda?

Rockastély, avagy hogy tetszett volna Sissinek az Edda?

Idén nyáron ismét megtelik zenével az ország egyik legnagyobb barokk csodája, a Gödöllői Királyi Kastély. Sissi egyik kedvelt rezidenciájaként is ismert, közel 300 éves palota díszudvara ugyanis több különleges könnyűzenei programnak is otthont ad júliusban, a csillagos ég alatt.
 
Ez lesz az utolsó Edda-cédé

Ez lesz az utolsó Edda-cédé

A Blikk cikke szerint utolsó ilyen lemezén dolgozik a zenekar, ez után már más platformokat keresnek.
 
Retro II. – Edda koncert az Arénában

Retro II. – Edda Művek koncert az Arénában

A tavalyi nagy sikerű RETRO című koncertnek jön a folytatása: 2021. december 28-án a Budapest Arénában.
 
Nem minden papsajt – nagy bejelentést tett a Glastonbury

Nem minden papsajt – nagy bejelentést tett a Glastonbury

A szólást persze Michael Eavis,a fesztivál alapítója nem ismerheti, nagyjából azt jelenti, hogy nem sikerülhet mindig minden... A tavalyi után az idei rendezvény is elmarad a Worthy Farmon, ahol most színpadok helyett sajtot készítenek.
 
 
Az Edda az Arénában márciusban /FB

Kórházban van Pataky Attila

Pozitív lett a koronavírustesztje Gömöry Zsoltnak, Pataky Attila teszteredményéről egyelőre nincs hír – írja a Blikk.
 
Fotó: MTVA Archívum

Soltész Rezső tüdőszűrésen

Nem, ez nem egy bulvárhír a népszerű előadó aktuális egészségügyi állapotáról, hanem a „Hogyha hallom én, minden az enyém” című pályázat nyertes novellája. Május elején ugyanis a Hangfoglaló Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzését Támogató Alprogramja, a Hangőr...
 
Fotó: Urbán Tamás/Fortepan

40 éve történt: ráomlott a közönségre a fal az ifiparkos Edda koncerten

1980. május 27-én az Edda Művek adott koncertet az ifiparkban, azon a helyen, ami –némi átalakulás után – most a Várkert Bazár nevet viseli.
 
Fotó: mandiner.hu

Alapi a kanapén – az Edda gitárosa ismert rockslágereket dolgoz fel

Mi is unjuk, ők is unják, mindenki unja. Egyetlen szó: karantén. Ki-ki a maga módján próbálja hasznosan tölteni a hirtelen ránk szakadt rengeteg szabadidőt. Most épp az Edda gitárosa, Alapi István vágott bele egy közösködős projektbe.
 
Fotó: pexels.com

Brit tudósok szerint akár másfél évre is otthon ragadhatunk

Az Imperial College London neves járványügyi kutatói szerint lehet, hogy meg kell szoknunk ezt a jelenlegi helyzetet, és a fertőzési hullámokra mindaddig társadalmi bezárkózással válaszolnunk, amíg nincs másik eszköz – tudósít a Portfolio.hu.
 
Fotó: Pexels.com

Ha ezt elolvasod, megérted, miért kellett törölni a koncerteket

Vész- vagy válsághelyzetben az az első szerkesztői szempont, hogy hiteles forrásokkal dolgozzunk. A következő írás eredeti közlőjéről gyak. semmit nem találtunk az impresszumban. Mégis a közlés mellett döntöttünk, mert eléggé logikus... Ha ez kevés, akkor ne olvasd tovább,...
 
40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek