A Sziget headlinereinek legutóbbi megjelenései

2022/02/23  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Hatalmas bulifolyamot ígér a két év után, augusztus 10-15 között visszatérő Sziget. A szervezők a korábban bejelentett negyven fellépő mellé tegnap újabb, mintegy harminc nevet dobtak be a köztudatba.

A Sziget headlinereinek legutóbbi megjelenései

Gondoltunk egyet, és kikerestük, hogy a 2. adag fő fellépők szűkített, tízes csoportja mikor és milyen (official audio/video) újdonsággal rukkolt elő legutóbb.

Justin Bieber (2021. okt. 8.)

Calvin Harris (2021. jún. 11.)

Tame Impala (2022. febr. 18.)

Sam Fender (2021. okt. 22.)

Anne-Marie (2021. dec. 15.)

Steve Aoki (2022. febr. 18.)

Nina Kraviz (2021. nov. 25.)

Milky Chance (2022. jan. 13.)

Holly Humberstone (2021. aug. 4.)

Kensington (2021. nov. 12.)

Nem tudjuk, hogy a ti üzenőfalatokon megjelennek-e hasonló posztok, mi már évek óta tapasztaljuk, hogy amikor a Sziget műsort hirdet, visszatérő komment a "Ki a francok ezek?" felkiáltás, és ennek különféleképpen megfogalmazott társai... Nos, ahogy ez a hevenyészett válogatás is mutatja: jelenlévő, folyamatosan munkálkodó, több milliós nézettséget produkáló előadók, akik méltán tarthatnak szert egy bizonyos generáció – ha nem is pont az olvasó vagy a szerkesztő generációjának – az érdeklődésére.

Várjuk még a magyar fellépők és a kísérő programok bejelentését, hogy azok is megtalálhassák a motivációjukat, akiket a fentiek – meg a lentiek – nem győztek meg :)

Ami pedig a már bejelentett fellépőket illeti, a Kings of Leon például tavaly márciusban rukkolt elő új lemezével, ezzel pótolja az elmaradt szigetes koncertjét, csakúgy, mint Dua Lipa, aki a 2021-ben Grammy-díjat nyert albumát  hozza el, és nem mellesleg toronymagasan vezeti a Sziget-látogatók kívánságlistáját...

 

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

 

 

 

 

 

Sziget 2022, Justin Bieber, Calvin Harris, Tame Impala, Steve Aoki, Milky Chance

 

 

Szólj hozzá!


Ezek nem dalok.... – első albumát mutatja be a Turbinában O’Sullivan

Ezek nem dalok.... – első albumát mutatja be a...

Az ír származású Ian O’Sullivan komoly belső harc után az orvosi pályát hagyta maga mögött a zenélésért, 2020-ban szólóprodukciójával is...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Elmentek stúdiózni egyet Texasba, majd hazatértek egy albummal és egy fesztivál-fődíjjal – A NYUGHATATLAN-sztori

Stílusosan, a country és a rockabilly őshazájában rögzítette tizenegy dalos korongját az egyik legismertebb hazai country-rockabilly zenekar, a Nyughatatlan. Végül aztán nem csak az új anyaggal, hanem többek között a Texas Sounds Country Music fesztivál fődíjával tértek haza. A Restless megjelenésének apropóján a csapat...

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

Meg kellett tanulniuk Fletch nélkül élni – jön az új lemez, indul a Depeche Mode turné

Új albumuk, a "Memento Mori" megjelenése előtt az NME Berlinben és Londonban is találkozott az ikonokkal, hogy beszélgessenek arról, miként találták meg újra az élet, a zene és egymás szeretetét a zenekari társ, Andy Fletcher elvesztése után. (A teljes interjú linkje a cikk végén.)

A '70-es, '80-as évek sci-fi filmzenéi az A38-on

Időutazásra hív a Dance With The Dead június 22-én az A38 Hajón. Analóg szintetizátoraival és gitárjaival a zenekar úgy szól, mint a '60-as, '70-es, '80-as évek sci-fi és akciófilm-zenéi.
Új koncertek