A VOLT magyar fellépőinek ábécéje

2022/03/11  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Megérkeztek a magyar nevek is a Telekom VOLT Fesztiválra, első körben rögtön mintegy 60 fellépőt jelentettek be a szervezők.

A VOLT magyar fellépőinek ábécéje

A lista ABC sorrendben:

30Y, Abigel, Analog Balaton, Andro, Aurevoir., Azahriah, B'Andre, Bagossy Brothers Company, bëlga, Beton Hofi, Bevild & MSF, Blahalouisiana, Bohemian Betyars, Brains, ByeAlex és a Slepp, Carson Coma, Csaknekedkislány, Dé:Nash, Down for Whatever, Dublic, Dzsúdló, Elefánt, Esti Kornél, Fish!, Follow The Flow, Fran Palermo, Galaxisok, Ganxsta Zolee és a Kartel, Halott Pénz, hiperkarma, Hősök, Irie Maffia, Ivan & The Parazol, Jumodaddy, Krúbi, Lidocain Night, Lithium Night, Lord, Majka & Curtis, Margaret Island, Mary Popkids, Middlemist Red, Müller Péter Sziámi AndFriends, Myamo, NECC Party, Nosphere, ON THE LOW feat.: Filo, Nasiimov, Gyuris, Ibbigang, AKC Misi, DJ Gozth, Slowgod, Paddy and The Rats, Pál Utcai Fiúk, Perrin, Platon Karataev, Punnany Massif, Ricsárdgír, Road, Saya Noé, Slow Village, Skrude, Superflake, Supernem, Tankcsapda, Tesco Disco, Tits / Metzker x Yamina, Vad Fruttik, Wellhello.

 

Jön a MUSE Sopronba!

 

VOLT Fesztivál, magyar fellépők, SOpron

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek