Ahol a sör olimpiai szám, az nagyon Zorall

2019/07/12  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Meg sem próbáljuk elhitetni, hogy elfogulatlanok vagyunk: ez lesz sorban a negyedik Sörolimpiánk... Ha valaki egy őszinte fesztiválra vágyik, ahol nem öltöznek csillámpóninak a csajok és a pasikon sincs plüss pizsama, annak Alsóörsön a helye. Plusz zene...

Ahol a sör olimpiai szám, az nagyon Zorall

Szóval, nekünk a negyedik lesz, de valójában már 12. alkalommal kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia. A rendezvénynek az alsóörsi Pelso Camping ad otthont.

Az elmúlt évek során a zenekari táborból szép lassan országos szinten meghatározó rock fesztivál lett. Tavaly az utolsó napon pedig az első telt házat is sikerült behúzniuk. A Balaton-parti 4 napos rendezvény idén is komoly nevekkel kecsegtet. Tulajdonképpen a hazai rock és metál apraja-nagyja felvonul Alsóörsön:

Két nagy jubileum is lesz, Tankcsapda 30 és Road 15, jön az Edda Művek, az Ossian, a Lord, az AWS, a Pokolgép, a Leander Kills, a Depresszió, a Paddy and The Rats, a Rudan Joe Band, az Omen, a Kárpátia, a Junkies, a Triász, a Dorothy vagy a Rómeó Vérzik. Természetesen a házigazda Zorall, kétszer is, és ott lesz Nagy Feró és a Beatrice is.

A Sörolimpián nem unatkoznak napközben sem azok, akik kipihenték az előző este-éjszaka fáradalmait, hiszen rengeteg nem kifejezetten zenei program közül választhatnak: a sok éves hagyománynak megfelelően lesznek csapatjátékok és sportversenyek, melyeket a házigazda Zorall tagjai vezényelnek le, és nyeregbe szállnak minden reggel a bringások, a Zorall Bringás Baráti Kör jóvoltából.

A focirajongók sem unatkoznak majd, hiszen a kispályás mérközésen nem kevesebb, mint 20-30 csapat küzd majd meg egymással. A motorosok kedvéért pedig napközben több szervezett túra is indul. A családbarát rendezvény a kicsikről sem feledkezik el.

De ha csak a SEMMIT akarod csinálni napközben, de azt aktívan – a helyszín közvetlenül az alsóörsi vízparton helyezkedik el... Egységnyi strandfelületre számolva ennyi tetoválást még úgysem láttál :)

Fesztivál és nyaralás 4 napban – mi már szabit vettünk ki! :)  A 4 év alatt megtapasztalt okosságokkal pedig majd augusztusban jövünk!

P.S. Július 15-ig még eggyel olcsóbbak a bérletek. És ha már megvan, akkor tök ingyen mehetsz be a Sörolimpia Warm Up-ra a Barba Negrába.

Zorall Sörolimpia, Alsóörs

 

 

Szólj hozzá!


Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek