Amikor a rock&roll találkozik a tehénnel

2019/01/09  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

2019-ben negyedik alkalommal találkozik a rock&roll a tehénnel, a Sümeg melletti kis faluban, Ukkon. Az egyre népszerűbb fesztivál barátja a motorosoknak, a látogatókat erdei és napos kemping, kulturált mosdók és nem utolsósorban gondosan összeállított zenei program várja június 19-22. között.

Amikor a rock&roll találkozik a tehénnel

Idén Ukkon tartja aranylakodalmát a P. Mobil. A régiót lassan kinövő rendezvény egyik fő attrakciója lesz ez a buli, ami a P.Mobilosok nemzetközi éves találkozója is lesz egyben. A nagyszínpad fellépőit erősíti még a Zorall, a Rudán Joe Band, a Rómeó Vérzik, az AWS, a Depresszió, a gödöllői Helo Zep!, a székesfehérvári Burnout és a Stula Rock is.

A kis színpad programjából: a fesztiválon ünnepli majd 20. születésnapját a Tűzmadár, és szintén eme jeles évforduló alkalmából áll össze, egy koncert erejéig a Halor is. Idén 30 éves a győri Orfeus, és az újra aktív Disco Express is helyet kapott a programban.

A megrögzött ukkerek visszatérő bandákkal is találkozhatnak majd. Idén újra meghívást kapott a Subcortic, az Amberjack, a Samas, a Pair O' Dice, a Continoom, a Hátsó Ajtó, a Deresedő Wild Gerlicék, és a Rammstein Show by Feuer Frei.

Junkies Maratonnal érkezik majd Szekeres András és Barbaró Attila, és a 0. napon a főszervező is színpadra lép, a V2 Riders Band frontembereként.

A Tunyogi Péter Emlékzenekar a fesztivál egyik meglepetése lesz – írják a szervezők, de ezt akkor íhy hogy ? :)

A tavalyi line-uphoz képest új fellépő a Rocken Dogs, az Antal, a Chrome RT. és az Üzemi Terület, az Angyalszemek,  a legnagyobb AC/DC nótákkal pedig érkezik az ÉD/ÁSZ.

A fesztivál szervezői három zenekar erejéig a közönségre bízták a szervezést. A szavazás végeredménye alapján a Skoge, a Mennydörgő Madár és az Innistrad kap fellépési lehetőséget az idei Ukk&Roll Fesztiválon.

 

Ukk&Roll, rockfesztivál, P.Mobil, aranylakodalom, jubileum

 

 

Szólj hozzá!


Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek