Menopauza 1170x180

Gigabulik, ingyenes teraszkoncertek, meglepetés programok – így ünnepel az Akvárium

10 évvel ezelőtt, 2014-ben nyitotta meg kapuit a főváros egyik legnagyobb klubja, ami azóta számos koncert, rendezvény és party helyszínéül szolgált. A jubileumot minden eddiginél nagyobb bulikkal, ingyenes terasz-koncertekkel és meglepetés programokkal ünnepli a klub.

Boldog szülinapot, Akvárium Klub!
Csepregi Éva: Jubileum+

Csepregi Éva: Jubileum+

2024. január 6-án – azaz ma – Csepregi Éva életműkoncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában, ahol a színpadon eddig eltöltött évtizedeire fog visszaemlékezni.
 
Fotó: Sziget

A Sziget már szétküldte a meghívókat a 30. szülinapi bulira

Az 1993-as kezdetektől számítva immár 30. alkalommal várnak mindenkit a Szigetre 2024. augusztus 7-12 között. Csak egy napig lesznek elérhetők a early bird bérletek, este 8-kor nyit a bolt.
 
 
20 éves a Chameleon Jazz Band

20 éves a Chameleon Jazz Band

A Chameleon Jazz Band a MOM Kulturális Központban tartja 20 éves jubileumi koncert 2023. november 23-án. A jegyeket csatoltuk!
 
Tizedik jubileumi Alba Regia Feszt

Tizedik jubileumi Alba Regia Feszt

Idén 10 éves évfordulóját ünnepli a korábbi hagyományokat újraélesztő jazz fesztivál. Ezen a nyáron augusztus 4-6 között csendülnek fel az improvizatív dallamok Székesfehérvár szívében.
 
Kísérték Szécsi Pált, Máté Pétert, Cserháti Zsuzsát, Hofi Gézát, Kovács Katit – boldog 60. születésnapot, Stúdió 11!

Kísérték Szécsi Pált, Máté Pétert, Cserháti Zsuzsát, Hofi Gézát, Kovács Katit – boldog 60. születésnapot, Stúdió 11!

A Müpa Fesztivál Színházában május 27-én ünnepli fennállása 60. évfordulóját a Stúdió 11. A jelenleg tizenkét taggal működő ensemble négy énekes szólistával, Koós Rékával, Szőke Nikolettával, Király Viktorral és Vastag Tamással szólaltatja meg népszerű darabjait, illetve...
 
Fotó: Ocho Macho/FB

Március 10-én kigördül a garázsból az Ocho Macho jubileumi turnébusza

Március 10-én a soproni Búgócsigában veszi kezdetét az egész éves Ocho Macho banzáj, majd folytatódik a FIRKIN-nel közös, első idei fővárosi koncert a Barba Negra Blue Stage-en. Ezt követően Tata és Győr felé veszik az irányt!.
 
 
A hiphop története egy születésnapi bulin kezdődött 1973-ban

A hiphop története egy születésnapi bulin kezdődött 1973-ban

Idén 50 éves a hiphop. Az Animal Cannibals egy trackkel tiszteleg a jubileum előtt.
 
 Egész évben ünnepel az Ocho Macho

Egész évben ünnepel az Ocho Macho

20 éve vágott neki a színpadoknak a ma már háromszoros platinalemezes, Fonogram-jelölt zenekar, az Ocho Macho. Egy egész éves majálissal készülnek megünnepelni a jeles évfordulót, aminek legelső állomása egy új dal.
 
A Bohemian Betyars koncertje 2022-ben/FOO

243 nap van hátra a jubileumi Fishingig – kész a program!

Közzétette teljes zenei programját a jövő nyáron 15. jubileumát ünneplő Fishing on Orfű. A 4 nap alatt közel 150 zenei produkciót nézhetünk majd meg.
 
Gödör20 – egész klubszezonon átívelő ünneplés

Gödör20 – egész klubszezonon átívelő ünneplés

Az első élőzenei rendezvény 2002. október 22-én volt az Erzsébet téri Gödörben – ezt a komoly jubileumot a hely szellemiségéhez és kitartó törzsközönségéhez hűen ünnepli meg az underground elpusztíthatatlan klubja. A programsorozat az egész 2022/23 szezonban zajlik, itt az első...
 
A fotó a rockopera bemutatásának 40. évfordulója alkalmából tartott sajtótájékoztatón készült a Nemzeti Múzeumban/MTI

Jubileumi arénás előadással és koncertturnéval ünneplik az István, a király bemutatásának 40. évfordulóját

Nagyszabású programsorozattal, a Magyar Nemzeti Múzeumban kiállítással, a Papp László Budapest Sportarénában jubileumi előadással, továbbá koncertturnéval ünneplik az István, a király című rockopera bemutatásának 40. évfordulóját jövőre.
 
Fotó: FEZEN Facebook

A FEZEN 2022: maximális szeretet, minimális bug a jubileumi fesztiválon

Vasárnap hajnalban ért véget az idén 25. szülinapját ünneplő FEZEN fesztivál, ami szerény véleményem szerint még mindig a legélhetőbb, legelfogadóbb rendezvény, és a legjobb fej emberekből összeverődött közönséggel büszkélkedhet. Nem csoda, hogy hosszú évek óta töretlen...
 
40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek