Augusztusban is rendeznek egy fesztivált a fishingesek Orfűn

2023/03/17  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Hamisítatlan Fishing-hangulat, limitált közönség, népszerű fellépők, ígéretes fiatal produkciók, eddig soha nem látott-hallott duettek: a Happy Fisherman Camp-et augusztus 17-18-19-én rendezik meg a Fishing helyszínéül is szolgáló Panoráma Campingben.

Augusztusban is rendeznek egy fesztivált a fishingesek Orfűn

3 nap alatt 60 produkció 4 zenei helyszínen – 3000 ember előtt. Akiknek esetleg túl nagy a Fishing –  idén az anyarendezvény története leggyorsabb telt házát produkálta, kevesebb mint 140 nap alatt kelt el rá minden belépő – annak ott a helye. Meg annak is, akit érdekelnek az újfajta megoldások és az ifjú titánnok. No meg a headlinerek:

A Happy Fisherman Camp határozott koncepciója a feltörekvő reménységek, a kisebb, de ígéretes produkciók bemutatása. Ilyen többek között a Raklap, a HIÚZ, a Sorbonne Sexual, a Grabovski, a Cataflamingo, a Doggos, a Máklikőr, a Kaktus, a Zaekar, Volkova, a Csicskakoporsó, a kisbetűs ünnepnapok vagy a Roving Chess Club. Rajtuk kívül pedig kiemelt helyen léphetnek fel a Happy Fisherman tehetségkereső nyertesei is.

Hogy lehet belőletek Happy Fisherman tehetségkereső nyertes?

A fesztivál és a tehetségkereső mellett Happy Fisherman ügynökség is létezik, 2022 végén alapították a Fishing on Orfű szervezői. Egy olyan könnyűzenei szolgáltató iroda létrehozása volt a cél, amely számos területen segíthet partnereinek és amely kiemelt fókuszt helyez a feltörekvő, ígéretes produkciók gondozására. Az irodával kapcsolatos minden további információ elérhető a HFA honlapján.

A Fishing on Orfű évek óta bonyolít saját tehetségkeresőt, de ezt idén új szintre emelik a szervezők. Egy rangos zsűri segítségével választják ki azokat a produkciókat, amelyek többek között a Happy Fisherman Campen is felléphetnek. Ráadásul nem a legkisebb színpad nyitósávjában kapnak lehetőséget, hanem a nagyszínpad kivételével minden zenei helyszínen, főműsoridőben.

A HFC-n összesen 3 zenekar, 3 szóló/duó előadó és 3 DJ mutatkozhat be. A további díjak között videóklip, live session-felvétel, valamint Fishing on Orfűs fellépési lehetőség is található. A jelentkezőket egy 5 fős zsűri bírálja el, amelynek tagjai: Czeglédi Szabolcs (az Akvárium klub programszervezője, menedzser, zenész), Horváth Gergely (a Petőfi rádió korábbi programigazgatója, rádiós szerkesztő/műsorvezető), Sajó Dávid (a Telex újságírója, az After podcast vezetője), a ZAJZAJZAJ nevű pécsi értékközösség és alkotótér, valamint a Fishing on Orfű vezetősége.

A jelentkezés március 31-ig tart,  IDE kattints!

A Happy Fisherman Campen egy vadonatúj formátum is bemutatkozik, ez az Orfű összehoz!, melynek keretén belül a közönség soha nem látott duók koncertjeit nézheti meg A tűzhöz közel nevű erdei színpadon – ráadásul abba is beleszólhatnak, hogy ki kivel játsszon. A szervezők olyan szerzőket kértek fel, akik még sosem zenéltek együtt - legalábbis egy koncert erejéig nem. Három este, hat zenész (Csorba Lóci, Egyedi Péter, Jónás Vera, Kama, Kiss Flóra és Lee Olivér) – de ki kivel kooperáljon?

Ebben segít majd dönteni a fesztivál közönsége: itt lehet szavazni.

A Happy Fisherman Camp részletes zenei programja, valamint minden fontos információ megtalálható a fesztivál honlapján.

 

Fishing on orfű, Happy Fisherman Camp, tehetségkutató

 

 

Szólj hozzá!


Május 17-én nyílik a Városháza pop-up park

Május 17-én nyílik a Városháza pop-up park

Budapesten, a Városháza pop-up parkban tavasztól késő őszig várják tematikus estékkel és programokkal a látogatókat.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem SEMMI: megjelent az Elefánt ötödik nagylemeze

Vagy mégis? SEMMI címmel jelent meg az ötödik Elefánt nagylemez, amelyet nemrégiben az általunk is bemutatott Van Harag című zaklatott hangvételű dallal vezettek fel.

Jön, jön, jön a második Denagyvilág fesztivál Szigetmonostoron

A fesztivál az első és rendkívül sikeres „próbaszezon” után idén már rendes üzemmódban 2024. július 5-7. között várja a közönséget Szigetmonostoron. A Denagyvilágon számos zenei műfaj lel otthonra a jazztől a világzenén át a népzenéig, irodalmi és társművészeti programokkal, gyerekeknek szóló udvarral és folkkocsmával.
Új koncertek