Az F.O.System az AlteRábán tartja 33. születésnapi buliját!

2017/11/24  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Ahogy közeledik a karácsony, úgy érkeznek szépen sorban a 2018-as nyári fesztiválok húzónevei. A háromszoros Pro Art-díjas AlteRába Fesztivál a legkedveltebb magyar csapatokkal várja majd a koncertrajongókat 2018. július 10-14. között Körmenden.

FOTÓ: F.O.System/ FB

2018-ban már kilencedik szülinapját ünnepli a Rába-parti fesztivál, ami évről évre egyre több látogatónak jelent biztos célpontot a nyári fesztiválkínálatban, és nem mellesleg az itt fellépő művészek is örömmel vállalják a koncertezést.

Ahogy arról már korábban írtunk, 2018-ban egy kistestvért is kap az AlteRába, hiszen július 5-7. között a metálosoké lesz a terep a VasMaRock Piknik keretében. A két fesztiválra külön-külön és kombinált formában is kapható lesz a bérlet december elsejétől.

És akkor jöjjön az illusztris névsor: Vad Fruttik, 30Y, F.O.System (33 éves jubileum, csak az Alterába Fesztiválon!), Hiperkarma, Brains, Intim Torna Illegál, Anna and the Barbies, Supernem, Péterfy Bori & LOVE Band, Pál Utcai Fiúk, Belga, Magashegyi Underground, FISH!, Soerii & Poolek, M.P. Sziámi Andfriend's, Bagossy Brothers, Soulwave, Firkin, Ozone Mama, Konyha, Zaporozsec, Kardos-Horváth János, Üllői Úti Fuck, A Nyughatatlan, Ed Philips and the MP, Fatal Error, Malacka és a Tahó.

A szervezők ezen kívül még rejtegetnek egy nagyonj nagy nevű fellépőt, akiről csak februárban ránthatják le a leplet ( valami ruha azért csak marad rajta), de állítólag nagyon fogunk örülni.

Úgy legyen! :)

AlteRába Fesztivál, F.O.System, VasMaRock Piknik

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek