Új hazai fesztivál születésének örülhetnek a rockzene rajongói, 2018-ban jön a VasMaRock piknik!

2017/10/27  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Az idén nyolc éves körmendi Alterába fesztivál egyre nagyobb népszerűségnek örvend, viszont ennek hozománya, hogy az eredeti elképzelések a fellépőket illetően jelentősen változtak – a rockerek nagy bánatára.

Új hazai fesztivál születésének örülhetnek a rockzene rajongói, 2018-ban jön a VasMaRock piknik!

Követendő példa a szervezők hozzáállása a közönség visszajelzéseit illetően, ugyanis annak érdekében, hogy popzenét kevésbé kedvelők se pártoljanak el tőlük, megalkották az Alterába fesztivál "kisöccsét", ami a kereszteléskor a VasMaRock piknik nevet kapta.

Az Alterába szervezői mindezt facebook poszt formájában tudatták a nagyérdeművel:

"Sziasztok!

Ahogy ígértük, az elmúlt 8 fesztivál tapasztalatai alapján próbáltunk olyan változtatást létrehozni, ami előremutató!
Nyilván, aki az alternatív vonalat kedveli, nem mindig szereti a metált, és fordítva.
Ráadásul a fesztivál időpontja mindig egybeesik egy nagy országos rockfesztivállal.
Így úgy döntöttünk, hogy talán mindenki kedvére teszünk azzal, ha az Alterába Fesztivál az eredeti ötlet alapján 80%-ban alternatív marad!
Ez nem azt jelenti, hogy nem lesznek rockos elemek ezután!
Viszont mi is szeretjük a rockzenét, nem engedjük el, sőt!
Felépítettük a VasMaRock pikniket, az Alterába Fesztivál rockos „kisöccsét”, 3 napban, ahova az általatok kedvelt rock, punk és metal bandákat tettük egybe.
Az Alterába előtti hétvégén lesz, ugyanaz a környezet, nagy színpad, Rába part, viszont itt a Kempinget be tudjuk vinni. Reméljük mindenki számára tetszetős lesz mindkét program, azonban most lehet választani, válogatni is! Így reméljük, sokkal többen lesztek a 8 nap alatt!
VasMaRock július 5-6-7, Alterába Fesztivál július 10-14-én lesz!
És kombinált bérlet is elérhető korlátozott számban decemberben mindazoknak, akik mindkét stílust kedvelik (ahogy mi is)!
Hiszünk abban, hogy fontos a véleményetek, ezért léptünk nagyot! Ti is higgyetek Bennünk továbbra is! A szlogen nem változik egyik rendezvénynél sem, minőséget korrekt áron! A VasMaRock piknik programja már elérhető, minden egyéb információval! Szeretés!

Az Alterába Fesztivál programja még körvonalazódik, de lesznek egyedi elemei, meglepetések.

A VasMaRock piknik idei fellépői a teljesség igénye nélkül, a 3 nap folyamán:

Depresszió, Kárpátia, Leander Kills, Dorothy, Moby Dick, Auróra, Rudán Joe Band, Kalapács, Junkies, Kretens, Hetedik Ég, AC/DP, Don Gatto, Sniffyction , Dorothy Lies, Mokka Tribute Band"

VasMaRock piknik, Alterába fesztivál

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek