Bach úton-útfélen: jön az ingyenes meglepi-koncertekből álló sorozat

2020/09/14  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu, MTI

Azt nem tudjuk, mennyire volt jó döntés éppen most nekivágni a komolyzenei koncertek sorának, bízzunk abban, hogy a vírushelyzet nem romlik tovább – és tartsuk szárazon a maszkokat.

Decemberig tart az ingyenes koncertfolyam  – jön a márciusban elhalasztott Bach fesztivál

Az ingyenes programok mellett a rendezvény szervezői a jótékonyságnak is fontos szerepet szánnak, a résztvevő közönségnek lehetősége lesz, hogy a Magyar Gyermekmentő Alapítványt támogassa.  

Az ingyenes komolyzenei rendezvénysorozaton december 31-ig ismét élőben szól mindenkihez Johann Sebastian Bach muzsikája.

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar és Énekkar hangversenyével kezdődik szerdán a Bach Mindenkinek Fesztivál a budapesti Szent Teréz Templomban, amelyen a h-moll szvit, valamint a Jesu, der du meine Seele és a Wer Dank opfert, der preiset mich kantáták szólalnak meg Takács-Nagy Gábor vezényletével.     

Egyes koncertekre regisztráció szükséges, a szervezők szerint további információk a fesztivál honlapján és közösségi oldalán találhatók, mi egyelőre az utóbbit ajánljuk, mert a weboldalon még márciusi dátumok olvashatók cikkünk megjelenésekor – a fesztivált idén márciusban rendezték volna meg, a vírushelyzet miatt került későbbi időpontra.

 

Bach Mindenkinek Fesztivál, komolyzene, Johann Sebastian Bach

Képtár

  • Bach úton-útfélen: jön az ingyenes meglepi-koncertekből álló sorozat kép 86082
  • Bach úton-útfélen: jön az ingyenes meglepi-koncertekből álló sorozat kép 86084
  • Bach úton-útfélen: jön az ingyenes meglepi-koncertekből álló sorozat kép 86085
  • Bach úton-útfélen: jön az ingyenes meglepi-koncertekből álló sorozat kép 86086
  • Bach úton-útfélen: jön az ingyenes meglepi-koncertekből álló sorozat kép 86087
 

 

Szólj hozzá!


Ilyen még nem volt: könyv is készült az új Kiscsillag-lemezhez

Ilyen még nem volt: könyv is készült az új...

Láttunk már verseskötetet cd-melléklettel, cd-t különlegesen illusztrált kísérőfüzettel, hangoskönyvet – ám a Tompa kések-könyv egészen...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Ajánlhatunk pár koncertet a reggeli kávé mellé?

Bőven lesz miből válogatnunk október 9. és 25. között: a 29. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál rengeteg programmal készül a könnyűzene és a jazz rajongóinak, és végre a korán kelőkre is gondolt valaki! :)

Egy imádni valóan furcsa Völgyhétvége Kapolcson

Mint azt már sokan tudják, mi is beszámoltunk róla, a Művészetek Völgyét "csak úgy" nem szerették volna elengedni a szervezők, négy részre vágták és hétvégenként tálalták, tálalják – még kettő hátravan. Mi a második Völgyhétvége vendégei voltunk.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek