Békacombevő verseny is lesz Miskolcon – és több mint 50 koncert a Kocsonyafesztiválon

2024/03/06  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Wellhello, Kowalsky meg a Vega, Paddy and the Rats, P.Mobil, R-GO, Bereczki Zoltán, Sub Bass Monster, Ganxsta Zolee X Takács Vilkó – hogy csak párat említsünk a fellépők közül, akik március 8. és 10. a hagyományos miskolci Kocsonyafesztivál fellépői lesznek.

Fotó: Kocsonyafesztivál

A Rivaldafényben Miskolc címmel a színházban többek között darabokkal, koncertekkel, színházi díszletek kiállításával is várják a látogatókat, akik a Szinva Teraszon egyebek mellett művésztanyán, jégszobrászati műsoron vagy tűzzsonglőrök előadásán vehetnek részt - olvasható az esemény weboldalán. A Miskolci Galéria a Kreatív Miskolc nevezetű programnak ad majd otthont, ahol szakmai tárlatvezetést és képzőművészeti foglalkozásokat is kínálnak a szervezők, a Sokszínű Miskolc programelemnek helyt adó MÜHA-ban pedig csapatkvízen vagy békacombevő versenyen is részt vehetnek az érdeklődők. (MTI)

A három nap alatt három színpadon (Szent István tér, Erzsébet tér, Villanyrendőr) több tucat zenei formáció lép majd fel.

Március 8-án, pénteken a kezdőnapon Miskolcon zenél majd a Wellhello, Kowalsky meg a Vega, Josh és Betti, de ott lesz a Rico X Mood, Mihályfi Luca és Bebe, Náksi, Szecsei. Rajtuk kívül Willcox, Joer Junior, az Állatok és Takács Tamás, a Helldance, Szécsi Viktória ÉS Vízi Viktor, a Sky Fanatic a Bíborszél, Merényi Ákos, a Here we are, a Mini Art-űr, Pub Vatis, Dj Atti, Marcus Greg valamint Dj Cece is ezen a napon lép fel.

Március 9-én, szombaton Dj Antoine, Manuel, a Paddy and the Rats, a P.Mobil, Kollányi Zsuzsi, Lotfi Begi, Yamina, Musimbe Dennis, a Bonbon, az Oti, a Club54, Erős vs Spigiboy, a Z!ENEMI, a Crotter X Varning, a Diósgyőri Jazz Tánc Klub, a Kiskalász, a Diri-Dongó, a Kántor Band, a Sztrapacska Blues Band, a Későn Szóltál, a Zenegép és a Jazz Inside zenél majd a különböző színpadokon.

Március 10-én, vasárnap, a Kocsonyafesztivál harmadik, egyben zárónapján az R-GO, Bereczki Zoltán, a Sub Bass Monster, a Dos Diavlos, Ganxsta Zolee X Takács Vilkó, az Ámokfutók, Dj Dominique, Elek Péter, az Apacuka, a Csiribiri Együttes, Zsaya és a Kacsenyák Gábor – Szodin Márk Akusztik várja majd az érdeklődőket.

A fesztivál ingyenesen látogatható!

A részletes programbontás itt.

Forrás

Hogy miért a béka a fesztivál kabalaállata, arról itt írtunk :)

 

Kocsonyafesztivál, Miskolc

 

 

Szólj hozzá!


A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek