Campus 2024: tudjuk, mit fog reggelezni Debrecenben Rita Ora

2024/04/09  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Azt is tudjuk már, hogy Debrecenbe érkezik a Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Solveig, a Mando Diao, a Danko Jones, Gayle és a trinidadi reggae-dancehall énekesnő Queen Omega is. Ezt a névsort mától Rita Ora koronázza meg: a koszovói származású popsztár – Taika Waititi felesége – a Campus zárónapjának fő fellépője lesz.

Fotó: Ed Cooke

A Body On Me, az I Will Never Let You Down, a 372 milliós megtekintésnél járó Anywhere vagy az 550 milliót is meghaladó Let You Love Me előadójának tehát Debrecenbe kell mennie, azt nem tudjuk, hogy pulykakast fog-e majd enni, de ha igen, akkor azt karfiolos rizzsel teszi majd, mert az a kedvence :)

Viszont mindig ugyanazt reggelizik, ezt már nem kell találgatni:

"Mindig tojásfehérjét eszem lazaccal minden reggel, kivétel nélkül, semmi mást nem eszem"mondta a PEOPLE-nak. A tojásfehérjét néha főtt tojással helyettesíti, tehát ha véletlenül Debrecenben éjszakázik, erre érdemes felkészülni :) Amúgy nem fogyaszt kenyeret, csak csirkét és zöldségeket, és sok gyümölcslevet meg vizet iszik... A debreceni mekiben viszont nem fogtok találkozni vele, mert ugyan volt egy junkfood-kedvelő korszaka, de úgy döntött, hogy ez az életmód nem neki való.

"Végigcsináltam ezt az egész zabálás dolgot. Megvolt turnén a 'megállok egy gyorsétteremben'-történet, de abban a pillanatban jól esik, aztán egy órával később azt érzed, hogy 'Ó, Istenem, rosszul vagyok'. És nekem nincs időm arra, hogy rosszul legyek..." – mondta.

Amire viszont volt/van ideje, hogy Aviciivel (rip) közös dalt írhasson, de Liam Payne, Chris Brown és az elmúlt években a Campuson is nagy sikerrel fellépő Tiësto és Robin Schulz neve is megtalálható a legnépszerűbb dalai mellett. Láthattuk már mentorként a brit Voice-ban és az X-Faktorban, sőt mára kiderült, hogy színészként is megállja a helyét, legutóbb pl. a Wonderwell című olasz-amerikai fantasyban. És szerencsére a Campusra is szorított időt a naptárjában.

Ami a hazait illeti, és most már nem a kajára gondolunk, hanem a felhozatalra, a magyar előadók színe-java idén is jelen lesz a Nagyerdőn: Azahriah, Majka, Tankcsapda, ByeAlex és a Slepp, Rúzsa Magdi – hogy csak néhány nevet említsünk a több száz program közül.

 

Campus 2024: Azahriah, Dimitri Vegas & Like Mike meg a többiek mellé felcsatlakozott Martin Solveig és Gayle is

 

CAMPUS plusz

2024. július 24. és július 28. között újra jön a Campus Fesztivál, hazánk egyik legnagyobb nyári könnyűzenei és kulturális rendezvénye és ahogy ez már megszokott – 2024-ben is élményekben gazdag fesztivál várható Debrecenben. Elég csak megemlíteni a Debreceni Egyetem és a Miskolci Egyetem által közösen szervezett Egyetemi Európai Játékokat, amelynek záróünnepsége a Campus Fesztivál nyitónapján, a fesztivál területén lesz. Ez az egybeesés eddig soha nem látott elemekkel színesíti tovább az idei fesztivált, a pontos részletekről később számolnak be a szervezők. És ha már egyetem: szintén július 24-én válnak nyilvánossá a felsőoktatási ponthatárok, így az országos Pont Ott Partik központi helyszíne is a debreceni Campus Fesztivál lesz.

Campus 2024, Rita Ora

 

 

Szólj hozzá!


Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja  – koncertekkel

Hogy rapül az idő... A hétvégén Óbuda Napja –...

A korábbi években megszokottnál gazdagabb programokkal várja az itt élőket és természetesen az ide látogató vendégeket a hagyományos III....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Feloszlik az Óriás zenekar

Utolsó előtti alkalommal a Fishing on Orfűn lép színpadra a zenekar 06.28-án, a búcsúkoncertjük pedig az Akváriumban lesz a Turbo és a Cataflamingo társaságában.

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei programnak este tízkor vége. A muzsikára táncoló vízoszlopok napnyugta után is varázslatos látványt nyújtanak az őket megvilágító színes fényjátékkal, sőt, rövid filmeket is láthattok...
Új koncertek