FEZEN lesz? Alternatív programsorozattal is készül a nyárra a fesztivál

2021/04/28  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Június 11-től szeptember 11-ig minden hétvégén party vagy élő koncertek lesznek a FEZEN fesztivál jól ismert területén, ahol többek között fellép majd Ákos, Majka, Bagossy, Rúzsa Magdi és a hazai rockzene nagyágyúi.

Alternatív programsorozattal készül a FEZEN a nyárra

A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy a LIGET nem FEZEN2021-pótlás. Valami hasonlóval a a Fishing on Orfű is próbálkozik, ők abban törik a fejüket, hogy ha a "rendes" FOO-t áttolják az augusztusi dátumra, az eredeti idejében rendeznek egy minifesztivált.

Azt kell értenünk, hogy ha idén is elkaszálják a nagyobb tömeget mozgató rendezvényeket, az egyes fesztiválok végét jelentheti, így előre menekülnek a kisebb létszámmal működtethető, de mégis valami bevételt hozó események irányába.

A FEZEN2021 programja készen van, 2020 óta csak a látogatókra vár. Folyamatosan egyeztetnek a külföldi előadókkal, a közösen meghozott döntés alapján az április végi határidőt tűzték ki arra vonatkozóan, hogy megtartják-e 2021-ben a FEZEN-t vagy sem.
Az már nagyon itt van, tekintve, hogy 28-a van ma...
Ha a FEZEN2021 mégis elmarad, akkor lesz lehetőség beváltani a fesztiváljegyeket a LIGET programjaira, vagy átemelni a 2022-ben 25 (!) éves, jubileumi fesztiválra, de természetesen lesz mód a visszaváltásra is. A LIGET-re csak akkor indítják az elővételt, amikor eldől a rendezvények sorsa, de az első 48 órában csak a regisztáltak vásárolhatnak kedvezményes áron. (Ha valaki némi ellentmondást érez: lehet, hogy csak akkor jelentenek be konkrétumokat, amitől számítva a közepes és nagy fesztiválokat már lehetetlenség lenne megszervezni, de a kisebb, rugalmasabb kertekkel rendelkező bulik még összehozhatók.)
Hogy milyen körülmények vagy szabályok mentén valósulhatnak meg a koncertek: védettségi igazolvánnyal vagy anélkül, létszám korlátozással, és ha így, akkor mennyi az annyi, esetleg végre teljesen szabadon (álomkategória), azt természetesen ők sem tudják, a friss infók a most bejelentett rendezvénysorozat FB-oldalán követhetők.

 

Fezen, covid, nyitás, LIGET

 

 

Szólj hozzá!


A zenés, táncos rendezvényekre nem vonatkozik az enyhítés

A zenés, táncos rendezvényekre nem vonatkozik az...

A kormány úgy döntött, hogy az 5,5 millió oltás elérése után védettségi igazolvány nélkül is lehet szállodákba, éttermekbe, strandokra...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Moszkvában betiltották az 500 fősnél nagyobb rendezvényeket

Betiltotta az 500 fősnél nagyobb bel- és kültéri rendezvényeket az orosz fővárosban a koronavírus okozta járványhelyzet romlása miatt kedden Szergej Szobjanyin moszkvai polgármester.

100 magyar zenekar: nagyon készül a nyár zárására a SZIN

A hazai zenekarok legnagyobb találkozója lesz idén a Szegedi Ifjúsági Napok. A szervezők eddig mintegy 100 magyar zenekart és előadót jelentettek be, de még jövögetnek majd új nevek. A SZIN idén egy napot még rá is húz, az így ötnapos buli augusztus 25-29 között lesz, a szegedi Partfürdőn.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek