FEZEN lesz? Alternatív programsorozattal is készül a nyárra a fesztivál

2021/04/28  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Június 11-től szeptember 11-ig minden hétvégén party vagy élő koncertek lesznek a FEZEN fesztivál jól ismert területén, ahol többek között fellép majd Ákos, Majka, Bagossy, Rúzsa Magdi és a hazai rockzene nagyágyúi.

Alternatív programsorozattal készül a FEZEN a nyárra

A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy a LIGET nem FEZEN2021-pótlás. Valami hasonlóval a a Fishing on Orfű is próbálkozik, ők abban törik a fejüket, hogy ha a "rendes" FOO-t áttolják az augusztusi dátumra, az eredeti idejében rendeznek egy minifesztivált.

Azt kell értenünk, hogy ha idén is elkaszálják a nagyobb tömeget mozgató rendezvényeket, az egyes fesztiválok végét jelentheti, így előre menekülnek a kisebb létszámmal működtethető, de mégis valami bevételt hozó események irányába.

A FEZEN2021 programja készen van, 2020 óta csak a látogatókra vár. Folyamatosan egyeztetnek a külföldi előadókkal, a közösen meghozott döntés alapján az április végi határidőt tűzték ki arra vonatkozóan, hogy megtartják-e 2021-ben a FEZEN-t vagy sem.
Az már nagyon itt van, tekintve, hogy 28-a van ma...
Ha a FEZEN2021 mégis elmarad, akkor lesz lehetőség beváltani a fesztiváljegyeket a LIGET programjaira, vagy átemelni a 2022-ben 25 (!) éves, jubileumi fesztiválra, de természetesen lesz mód a visszaváltásra is. A LIGET-re csak akkor indítják az elővételt, amikor eldől a rendezvények sorsa, de az első 48 órában csak a regisztáltak vásárolhatnak kedvezményes áron. (Ha valaki némi ellentmondást érez: lehet, hogy csak akkor jelentenek be konkrétumokat, amitől számítva a közepes és nagy fesztiválokat már lehetetlenség lenne megszervezni, de a kisebb, rugalmasabb kertekkel rendelkező bulik még összehozhatók.)
Hogy milyen körülmények vagy szabályok mentén valósulhatnak meg a koncertek: védettségi igazolvánnyal vagy anélkül, létszám korlátozással, és ha így, akkor mennyi az annyi, esetleg végre teljesen szabadon (álomkategória), azt természetesen ők sem tudják, a friss infók a most bejelentett rendezvénysorozat FB-oldalán követhetők.

 

Fezen, covid, nyitás, LIGET

 

 

Szólj hozzá!


Na, milyen volt Orfű az első napon?

Na, milyen volt Orfű az első napon?

Telt házzal és magasra tekert fűtéssel indult el az egy héttel későbbre tolt Fishing on Orfű fesztivál. Az első nap után még mindig áll...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Az Iron Maiden elhozza Budapestre a Legacy Of The Beast-showt

A Legacy Of The Beast elnevezésű turné indulása óta a zenekar közel kétmillió rajongónak játszott a világ 39 országában, beleértve a százezer fős Rock In Rio fesztiválfellépésüket is, Brazíliában. Most Magyarországra is elhozzák a show-t.

Nem csak fesztivál, hanem Bánki Nyár is lesz a tónál

Pénteken kezdődik és két hónapig tart a Bánki Nyár rendezvénysorozata színházi előadásokkal, koncertekkel, sporteseménnyel. A bánki tó víziszínpadán fellép többek között Charlie, Kovács Kati vagy a Tankcsapda, továbbá lesz dzsesszkívánságműsor és stand up is.

Jönnek a hollandok!

A következő három évben Budapest – Hollandia kiemelt kulturális partnereként – a korábbiaknál is több holland kulturális esemény befogadója lesz.
Új koncertek