FEZEN lesz? Alternatív programsorozattal is készül a nyárra a fesztivál

2021/04/28  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Június 11-től szeptember 11-ig minden hétvégén party vagy élő koncertek lesznek a FEZEN fesztivál jól ismert területén, ahol többek között fellép majd Ákos, Majka, Bagossy, Rúzsa Magdi és a hazai rockzene nagyágyúi.

Alternatív programsorozattal készül a FEZEN a nyárra

A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy a LIGET nem FEZEN2021-pótlás. Valami hasonlóval a a Fishing on Orfű is próbálkozik, ők abban törik a fejüket, hogy ha a "rendes" FOO-t áttolják az augusztusi dátumra, az eredeti idejében rendeznek egy minifesztivált.

Azt kell értenünk, hogy ha idén is elkaszálják a nagyobb tömeget mozgató rendezvényeket, az egyes fesztiválok végét jelentheti, így előre menekülnek a kisebb létszámmal működtethető, de mégis valami bevételt hozó események irányába.

A FEZEN2021 programja készen van, 2020 óta csak a látogatókra vár. Folyamatosan egyeztetnek a külföldi előadókkal, a közösen meghozott döntés alapján az április végi határidőt tűzték ki arra vonatkozóan, hogy megtartják-e 2021-ben a FEZEN-t vagy sem.
Az már nagyon itt van, tekintve, hogy 28-a van ma...
Ha a FEZEN2021 mégis elmarad, akkor lesz lehetőség beváltani a fesztiváljegyeket a LIGET programjaira, vagy átemelni a 2022-ben 25 (!) éves, jubileumi fesztiválra, de természetesen lesz mód a visszaváltásra is. A LIGET-re csak akkor indítják az elővételt, amikor eldől a rendezvények sorsa, de az első 48 órában csak a regisztáltak vásárolhatnak kedvezményes áron. (Ha valaki némi ellentmondást érez: lehet, hogy csak akkor jelentenek be konkrétumokat, amitől számítva a közepes és nagy fesztiválokat már lehetetlenség lenne megszervezni, de a kisebb, rugalmasabb kertekkel rendelkező bulik még összehozhatók.)
Hogy milyen körülmények vagy szabályok mentén valósulhatnak meg a koncertek: védettségi igazolvánnyal vagy anélkül, létszám korlátozással, és ha így, akkor mennyi az annyi, esetleg végre teljesen szabadon (álomkategória), azt természetesen ők sem tudják, a friss infók a most bejelentett rendezvénysorozat FB-oldalán követhetők.

 

Fezen, covid, nyitás, LIGET

 

 

Szólj hozzá!


A Szigeten már négyszer is fellépett a boroshordósokkal, most a Müpába jön!

A Szigeten már négyszer is fellépett a...

Enzo Avitabile emlékezetes koncerteket adott a Szigeten, már négyszer is, de koncertteremben itthon most hallhatjuk először – természetesen legfőbb...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni vagy azoknak, akik szeretnék felidézni a koncert legjobb pillanatait: megérkezett az esemény hivatalos aftermovie-ja.

A chicagói punkok Budapesten: jön a Rise Against a Parkba!

A hazai közönségnek is bemutatja új albumát a Rise Against – az 1999-ben alakult, komoly társadalmi felelősséget vállaló chicagói punk-rock zenekar június 14-én ad koncertet a Budapest Parkban.
Új koncertek