FEZEN 2023: Átmentünk a szivárvány alatt – és a múlt században találtuk magunkat

Idén egy napot töltöttünk a 26. FEZEN fesztiválon, ami ahhoz kevés, hogy egy komplett képet nyújtsunk a rendezvényről, ahhoz viszont pont elegendő, hogy magabiztosan kijelenthessük: még mindig az egyik legélhetőbb fesztivál a hazai piacon!

FEZEN
Ma kezdődik a 27. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a 26. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a buli Fehérvár legfelkapottabb fesztiválján, ahol a legnagyobb húzónév idén egyértelműen a The Black Eyed Peas csapata, de emellett rengeteg más koncert és persze játékok is várják a vendégeket, értékes nyereményekért cserébe. :)
 
Fotó: Black Eyed Peas/FB

A Black Eyed Peas lesz a FEZEN legnagyobb produkciója evör

Négy nap alatt csaknem 100 fellépője lesz a július 26-29. között megrendezendő székesfehérvári Fezen Fesztiválnak.
 
 
Fotó: FEZEN Facebook

A FEZEN 2022: maximális szeretet, minimális bug a jubileumi fesztiválon

Vasárnap hajnalban ért véget az idén 25. szülinapját ünneplő FEZEN fesztivál, ami szerény véleményem szerint még mindig a legélhetőbb, legelfogadóbb rendezvény, és a legjobb fej emberekből összeverődött közönséggel büszkélkedhet. Nem csoda, hogy hosszú évek óta töretlen...
 
Fesztivál a fesztiválban: Total Dance a Fezenen

Fesztivál a fesztiválban: Total Dance a Fezenen

A pop, a rock és a heavy metal vonal mellett az elektronikus műfajok és Európa egyik legnagyobb retro showja, a Total Dance Festival is megjelenik a jubileumi, idén 25 éves Fezen fesztiválon. A születésnapot tortával, tűzijátékkal és egy szabadtéri, nagyszínpados NECC partyval ünneplik a...
 
Én még sohasem… voltam Carson Coma koncerten

Én még sohasem… voltam Carson Coma koncerten

De kik is ezek a srácok és hogy is lettek az elmúlt évek egyik legsikeresebb feltörekvő magyar zenekara? Erre kerestem a választ a székesfehérvári Fezen klubban, a Carson Coma első vidéki turnéjának 5. állomásán.
 
Megkezdte a névsorolvasást a jubiláló Fezen

Megkezdte a névsorolvasást a jubiláló Fezen

Ilyentájt már bejelentgetnek a fesztiválok, mert hát közeleg a karácsony, és mi lenne hasznosabb egy fesztiválbérletnél... (2 fesztiválbérlet.) Ezzel együtt még nem igazán halottunk a jövő nyárról, ezt a csendet töri meg a fehérvári fesztivál.
 
 
Jövőre veletek ugyanott! (Fotó: FEZEN)

A FEZEN feladta – full respect a búcsúszavakért

"Hiszünk benne, hogy a fesztiválozás a szabadságról szól, nem a korlátokról" – indokolták meg részben a döntésüket, ezzel az oltás/nem oltás polémiára utalva. Nem csak emiatt, de végül úgy döntöttek, elengedik a 2021-es évet is.
 
Alternatív programsorozattal készül a FEZEN a nyárra

FEZEN lesz? Alternatív programsorozattal is készül a nyárra a fesztivál

Június 11-től szeptember 11-ig minden hétvégén party vagy élő koncertek lesznek a FEZEN fesztivál jól ismert területén, ahol többek között fellép majd Ákos, Majka, Bagossy, Rúzsa Magdi és a hazai rockzene nagyágyúi.
 
Fotó: Fezen

Üzent a FEZEN: április végén döntenek

Április végén dönt a fehérvári rendezvény arról, hogy nekivágnak-e az idei nyárnak. Erről a közösségi oldalon értesítették a rajongóikat.
 
Lesz egyáltalán őszi klubszezon?

Lesz egyáltalán őszi klubszezon?

A kérdést a FEZEN fesztivál tette fel a FB-on. Pár mondatban összefoglalják a teljes zeneipar katasztrófáját, majd a véleményeteket kérik, legyetek jók, válaszoljatok nekik.
 
Mi jöhet augusztus 15. után? - megszólalt Lobenwein Norbert

Mi jöhet augusztus 15. után? - megszólalt Lobenwein Norbert

FAQ – magyarul GYIK. A „Gyakran Ismételt Kérdések” minden fesztivál honlapjának sokat használt menüpontja. 2020-ban jelentősen új értelmet nyert ez a link. Kérdés akad bőven, válasz már kevésbé, fesztivál meg pláne alig. Vagy mégis? Szerdán kiderül. Lobenwein Norbert írása.
 
FEZEN Klasszik 2020

Megvan a FEZEN Klasszik napi bontása!

Megvannak a szeptember 11-13. közti FEZEN Klasszik fesztivál húzónevei. Ráadásul rögtön napi bontásban. Csak magyarok, de azok közül a legnépszerűbbek vállalták a hosszú kényszerszünet utáni szórakoztatást.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek