FEZEN lesz? Alternatív programsorozattal is készül a nyárra a fesztivál

2021/04/28  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Június 11-től szeptember 11-ig minden hétvégén party vagy élő koncertek lesznek a FEZEN fesztivál jól ismert területén, ahol többek között fellép majd Ákos, Majka, Bagossy, Rúzsa Magdi és a hazai rockzene nagyágyúi.

Alternatív programsorozattal készül a FEZEN a nyárra

A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy a LIGET nem FEZEN2021-pótlás. Valami hasonlóval a a Fishing on Orfű is próbálkozik, ők abban törik a fejüket, hogy ha a "rendes" FOO-t áttolják az augusztusi dátumra, az eredeti idejében rendeznek egy minifesztivált.

Azt kell értenünk, hogy ha idén is elkaszálják a nagyobb tömeget mozgató rendezvényeket, az egyes fesztiválok végét jelentheti, így előre menekülnek a kisebb létszámmal működtethető, de mégis valami bevételt hozó események irányába.

A FEZEN2021 programja készen van, 2020 óta csak a látogatókra vár. Folyamatosan egyeztetnek a külföldi előadókkal, a közösen meghozott döntés alapján az április végi határidőt tűzték ki arra vonatkozóan, hogy megtartják-e 2021-ben a FEZEN-t vagy sem.
Az már nagyon itt van, tekintve, hogy 28-a van ma...
Ha a FEZEN2021 mégis elmarad, akkor lesz lehetőség beváltani a fesztiváljegyeket a LIGET programjaira, vagy átemelni a 2022-ben 25 (!) éves, jubileumi fesztiválra, de természetesen lesz mód a visszaváltásra is. A LIGET-re csak akkor indítják az elővételt, amikor eldől a rendezvények sorsa, de az első 48 órában csak a regisztáltak vásárolhatnak kedvezményes áron. (Ha valaki némi ellentmondást érez: lehet, hogy csak akkor jelentenek be konkrétumokat, amitől számítva a közepes és nagy fesztiválokat már lehetetlenség lenne megszervezni, de a kisebb, rugalmasabb kertekkel rendelkező bulik még összehozhatók.)
Hogy milyen körülmények vagy szabályok mentén valósulhatnak meg a koncertek: védettségi igazolvánnyal vagy anélkül, létszám korlátozással, és ha így, akkor mennyi az annyi, esetleg végre teljesen szabadon (álomkategória), azt természetesen ők sem tudják, a friss infók a most bejelentett rendezvénysorozat FB-oldalán követhetők.

 

Fezen, covid, nyitás, LIGET

 

 

Szólj hozzá!


Andrea Bocelli énekel az Eb megnyitóján

Andrea Bocelli énekel az Eb megnyitóján

A Telex információi szerint a világhírű olasz énekes lép fel a pénteken kezdődő Európa-bajnokság megnyitó ünnepségén Rómában. A művész...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Közmédia: Galla Miklós nem méltó a Karinthy-gyűrűre

Éppen a napokban osztottuk meg új klipjét, nem is gondoltuk volna, hogy ilyen rövid idő elteltével máris újra írunk róla... Ezt a hírt azért szívesen kihagytuk volna.

Pilinszky-szöveg megzenésítésére hirdetett pályázatot az MRME

Az író-költő születésének 100. évfordulója alkalmából A nap születése című meséje szövegének, szövegrészleteinek felhasználásával kell zenét szerezni.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek