FEZEN lesz? Alternatív programsorozattal is készül a nyárra a fesztivál

2021/04/28  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Június 11-től szeptember 11-ig minden hétvégén party vagy élő koncertek lesznek a FEZEN fesztivál jól ismert területén, ahol többek között fellép majd Ákos, Majka, Bagossy, Rúzsa Magdi és a hazai rockzene nagyágyúi.

Alternatív programsorozattal készül a FEZEN a nyárra

A szervezők felhívják a figyelmet arra, hogy a LIGET nem FEZEN2021-pótlás. Valami hasonlóval a a Fishing on Orfű is próbálkozik, ők abban törik a fejüket, hogy ha a "rendes" FOO-t áttolják az augusztusi dátumra, az eredeti idejében rendeznek egy minifesztivált.

Azt kell értenünk, hogy ha idén is elkaszálják a nagyobb tömeget mozgató rendezvényeket, az egyes fesztiválok végét jelentheti, így előre menekülnek a kisebb létszámmal működtethető, de mégis valami bevételt hozó események irányába.

A FEZEN2021 programja készen van, 2020 óta csak a látogatókra vár. Folyamatosan egyeztetnek a külföldi előadókkal, a közösen meghozott döntés alapján az április végi határidőt tűzték ki arra vonatkozóan, hogy megtartják-e 2021-ben a FEZEN-t vagy sem.
Az már nagyon itt van, tekintve, hogy 28-a van ma...
Ha a FEZEN2021 mégis elmarad, akkor lesz lehetőség beváltani a fesztiváljegyeket a LIGET programjaira, vagy átemelni a 2022-ben 25 (!) éves, jubileumi fesztiválra, de természetesen lesz mód a visszaváltásra is. A LIGET-re csak akkor indítják az elővételt, amikor eldől a rendezvények sorsa, de az első 48 órában csak a regisztáltak vásárolhatnak kedvezményes áron. (Ha valaki némi ellentmondást érez: lehet, hogy csak akkor jelentenek be konkrétumokat, amitől számítva a közepes és nagy fesztiválokat már lehetetlenség lenne megszervezni, de a kisebb, rugalmasabb kertekkel rendelkező bulik még összehozhatók.)
Hogy milyen körülmények vagy szabályok mentén valósulhatnak meg a koncertek: védettségi igazolvánnyal vagy anélkül, létszám korlátozással, és ha így, akkor mennyi az annyi, esetleg végre teljesen szabadon (álomkategória), azt természetesen ők sem tudják, a friss infók a most bejelentett rendezvénysorozat FB-oldalán követhetők.

 

Fezen, covid, nyitás, LIGET

 

 

Szólj hozzá!


Áttolták tavaszra a GOTTHARD decemberi koncertjét

Áttolták tavaszra a GOTTHARD decemberi koncertjét

2020.04.13-i és a 2021.04.14-i koncert pótlása december 21-én lett volna, most a buli tett egy jó nagy kört, és visszaérkezett a tavaszi dátumra:...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

Sose halunk meg, Csinibaba – vasárnap estig ingyen filmek a Filmión

A platform egyéves születésnapja alkalmából vasárnap estig ingyenesen megnézhető három kiemelkedő sikerű magyar vígjáték a Filmión, a Nemzeti Filmintézet egy éve indított online streaming platformján.

Szombaton Alle Farben rázza fel Budapestet a novemberi depiből

Élőben idén nyáron hallhattuk már Alle Farbent a STRAND Fesztivál egyik fő fellépőjeként, az évben itthon utoljára november 27-én csíphetjük el, ugyanis az Akvárium Klub NagyHall termében ad önálló bulit.
Új koncertek