Idén nem tudják megrendezni az AlteRábát – de van másik!

2022/05/30  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Minden évben 35-50 zenekarnak adtak fellépési lehetőséget, de 2022-ben az ismert okból nem tudják megrendezni a fesztivált. Most támogatókat keresnek, olyan mecénásokat, akik hisznek bennük és akiknek fontos a kultúra. De nem múlik el a nyár nélkülük!

Idén nem tudják megrendezni az AlteRábát – de van másik!

A Batthyány kastély udvarán Körmendi koncertnapokat tartanak a Körmendi Kulturális Központ és Körmend Város Önkormányzatának közös szervezésében, itt adja majd egyetlen idei koncertjét például az F.O System. A legendás hazai dark zenekar július 2-án lép színpadra, vendégük a szombathelyi River Runners lesz, akik hasonló stílusban játszanak feldolgozás dalokat, jól ismert előadóktól.

További koncertek:

július 9. Aurora

lius 16. Apostol (vendég: Percsák zenekar)

július 22. PUF

"Menjetek főleg azokra a fesztiválokra, ahol tudjátok, hogy lelkes kis csapat építette és szükségük van minden belépőre, támogatásra és nyilván a program is tetszik nektek!"üzenik nektek, hozzátéve, hogy  próbálnak hinni a csodákban, plusz a kemény munka csak meghozza gyümölcsét és egy megújult, szépen felépített fesztivállal várhatnak vissza 2023-ban minden Alterábást.

Drukkolunk!

 

 

AlteRába, Körmendi koncertnapok, F.O System, Aurora, Apostol, PUF

 

 

Szólj hozzá!


Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

Figyelem, a kapuk előbb nyílnak!

A nagy érdeklődésre tekintettel, a kényelmes bejutás érdekében a meghirdetettnél korábban, 16 órakor megnyitják a kapukat a szombati 65 éves...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Szimfonikus zenekarral kísért fizika bemutató is lesz a Kutatók éjszakáján

Összesen mintegy 70 különleges programmal, köztük szimfonikus zenekarral kísért fizika bemutatóval várják a kutatók a tudomány iránt érdeklődőket a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen (BME) szeptember 30-án és október 1-jén a Kutatók éjszakája alkalmából, amelyen megnyitja a kapuit az egyetem számos...
Új koncertek