Idén nem tudják megrendezni az AlteRábát – de van másik!

Minden évben 35-50 zenekarnak adtak fellépési lehetőséget, de 2022-ben az ismert okból nem tudják megrendezni a fesztivált. Most támogatókat keresnek, olyan mecénásokat, akik hisznek bennük és akiknek fontos a kultúra. De nem múlik el a nyár nélkülük!

Idén nem tudják megrendezni az AlteRábát – de van másik!
Mennyien voltak az Apostol koncerten az Arénában?

Mennyien voltak az Apostol koncerten az Arénában?

Valójában a nekünk szegezett kérdés így hangzott el: szerintetek mennyien lesznek vasárnap az Arénában Apostolon, felezik majd a nézőteret?
 
Az Arénában vasbetonból lesznek majd a jolly jokerek

Az Arénában vasbetonból lesznek majd a jolly jokerek

Öt évtizedes fennállását ünnepli az Apostol együttes. A jeles jubileumot egy nagykoncert keretében, a közönséggel együtt ünneplik meg 2021. október 24-én a Papp László Budapest Sportarénában, ahol különleges hangszereléssel, ritkán hallott dalokkal és persze a nagy slágerekkel...
 
 
Reméljük, októberben vasbetonból lesznek majd a jolly jokerek

Reméljük, októberben vasbetonból lesznek majd a jolly jokerek

"A vírushelyzetre való tekintettel, sajnos ismét módosítani kellett a jubileumi koncertünk időpontját, 2021.október 24-re. Reméljük, hogy akkorra már visszatérünk a régi életünkhöz és köreinkben üdvözölhetünk benneteket. Addig is vigyázzatok magatokra!" – írták közösségi...
 
Fotó: Apostol/FB

Nehéz az Arénától búcsút venni – Nem lesz idén Apostol-koncert

Tízezer ember vásárolt jegyet az augusztus végi arénás nagykoncertre – nekik át kell állítani az ébresztőt 2021. március 7-re.
 
Rúzsa Magdi, Fenyő Miklós, Apostol: Az ültetett koncertek nem tartoznak a tiltott kategóriába

Rúzsa Magdi, Fenyő Miklós, Apostol: Az ültetett koncertek nem tartoznak a tiltott kategóriába

Meződi József, az Apostol frontembere az ATV Híradónak azt mondta: mivel a szervező cég a koncert megrendezése mellett döntött, ők nem mondhattak nemet.
 
Ne ülteti le a közönségét a Republic

Nem ülteti le a közönségét a Republic

Nagy vihart kavart, hogy augusztus végén megtartják az Arénában az Apostol koncertjét – az ültetett + helyre szóló jegyes koncertek megtarthatók 500 fő felett is. Kérdés volt, hogy másnap a Republic megtartja-e a koncertjét hasonló módon, vagy ragaszkodnak a popkoncertszerű, igazi,...
 
 
Nem marad el az Apostol-koncert az Arénában

Nem marad el az Apostol-koncert az Arénában

A szervező Broadway Jegyiroda a Facebookon tette közzé, hogy a 2020. augusztus 28-án az Arénában esedékes nagykoncert nem marad el.
 
Megtartják a Republic és az Apostol nagykoncertjét az Arénában

Elhalasztják a Republic és az Apostol nagykoncertjét az Arénában

Egyre másra érkeznek a hírek, hogy hol, ki és mit mond le, reggel mindezekkel egy pont ellentétes közleményt hoztunk a fenti két koncerttel kapcsolatban. Azóta azonban változott a helyzet, nem is kicsit.
 
Fotó: Apostol/FB

Nem tudunk élni nélkülük – Apostol 50 az Arénában

Öt évtizedes fennállását nagykoncerttel ünnepli jövőre az Apostol együttes. A zenekar, amelynek slágereit generációk dúdolják, 2020. március 20-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.
 
A régi szép idők...

20 Szenes sztár, 50 dal, párok duettjei – idén is megemlékeznek Szenes Ivánról

Idén már 8. alkalommal rendezik meg Magyarország legtöbbet játszott dalszerzőjének ingyenes emlékkoncertjét.
 
Fotó: kulturaonline.hu

Mindent az Ifiparkról - Rocktörténelem és koncertajánló Zerge tollából

1984, majd három évtized fertelmes haldoklás, enyészet és omladozás, valamint a Várkert Bazár kb. ötszöri, nemzetközi közröhej tárgyát képező átadásparádéja után először tavaly ismét voltak koncertek az egykor a nyári fővárosi koncertélet fő ütőerének számító Budai...
 
Volt egyszer (kétszer) egy Gitárpárbaj – itt a harmadik

Volt egyszer (kétszer) egy Gitárpárbaj – itt a harmadik

Egyszer régen, mikor még az idő más ütemre járt, és minden gyerek téged, csak téged csodált, hogy a költőt (dalszövegírót) idézzem, és amikor még más kommunisták uralkodtak az országban, egyszer csak valakinek eszébe jutott, hogy összerántsa a színpadra az ország legjobb, de...
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek