Iszonyat nehéz 1,5 év volt – most kamatostul bepótolják: TÁBOR Fesztivál 2021

2021/08/13  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Idén már 13. alkalommal kerül megrendezésre a TÁBOR Fesztivál (aka Zorall Sörolimpia). A rendezvénynek hagyományosan az alsóörsi Pelso Camping ad otthont.

Iszonyat nehéz 1,5 év volt – most kamatostul bepótolják: TÁBOR Fesztivál 2021

Az elmúlt évek során a zenekari táborból szép lassan országos szinten meghatározó rock fesztivál lett. 2019-ben a hetijegyek elfogytak, ráadásul a péntek és szombati napokon is sikerült behúzni a telt házat. Aztán jött 2020, az év, ami – mint sok mást rendezvényt – a TÁBOR Fesztivált is rosszul érintette, de idén ami tavaly elmaradt kamatostul bepótolják.

A Balaton-parti rockfesztiválon a hazai rock és metál zene apraja-nagyja felvonul. A teljesség igénye nélkül: fellép a Tankcsapda, a Road a MOBILMÁNIA, a Lord, a Leander Kills, a Depresszió, a Nagy Feró és a Beatrice, a Kalapács, a Pokolgép, a Sing Sing, az Alvin és a Mókusok!, a Zorall és és még tényleg sokan mások...

A több mint 30 zenekar 4 napon keresztül 2 színpadon lesz hallható.

 

A TÁBOR Fesztiválon nem unatkoznak napközben sem a szórakozni vágyók, hiszen rengeteg nem kifejezetten zenei program közül választhatnak. Ilyenek a csapatjátékok és egyéb sport versenyek. Ahogy az minden évben megtörténik, nyeregbe pattannak a bringások, hogy közösen letekerjék az előző este átmulatott éjszakát. De a focirajongók sem unatkoznak, hiszen a kispályás mérkőzéseken 15-20 csapat küzd majd meg egymással. A motorosok kedvéért pedig napközben több szervezett túra is indul a festői Balaton-felvidéken. A családbarát rendezvény színes programokat kínál kicsiknek és nagyoknak is. A kemping animátorai arcfestéssel, gyerekjátékokkal és ugrálóvárral készülnek.

A helyszín közvetlenül az alsóörsi vízparton helyezkedik el, így a látogatók a koncertek mellett egész nap élvezhetik a Balatont.

TÁBOR Fesztivál, Zorall, Alsóörs

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek