Menopauza 1170x180

Jönnek a nevek, jönnek a sztárok a Balaton Soundra

2018/12/07  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Érkeznek a Balaton Sound első nevei,és a listából arra következtethetünk, hogy a Sziget mellett a zamárdi fesztiválbeach is rágyúr idén a közönségsikerre.

Fotó: Csudai Sándor/ Balaton Sound Official/FB

Érkezik a mályvacukormaszkos lemezlovas és producer, Marshmello, aki a 2018-as MTV EMA gálán elnyerte a legjobb elektronikus fellépőnek járó díjat.

Jön a DJ Mag toplistájának élvonalából évek óta kirobbanthatatlan Armin van Buuren, de soundol a William Sami Étienne Grigahcine is, akit DJ Snake-ként ismernek a világban. 

Future is visszatér nyáron, ezúttal Nicki nélkül, s belogol Zamárdiba a berlini elektronikus zenei szcéna egyik legismertebb emelkedett figurája, Paul Kalkbrenner.

Közkívánatra visszatér az ausztrál house DJ-producer Timmy Trumpet, de megmutatja magát a Balaton-parton a világ (pillanatnyilag) 7. legjobb DJ-je, Don Diablo is.

Fellépnek az ausztrál ikertestvérek, Mim és Liv Nervo, a Balaton Sound egyik nagy "szerelmese", Hernan Cattaneo, az ausztrál ifjú titán, Will Sparks, az amsterdami DJ duó, Sunnery James & Ryan Marciano valamint a kanadai rapper/hip-hopper, Killy is.

A Balaton Sound 2019-ben július 3-7 között lesz, aki kedvezményes bérletet akar venni, lassan készüljön, mert december 10-13-ig tart majd az early bird akció, amellyel egy húszast tud megspórolni.

Balaton Sound, fesztivál, nyár, Marshmello, Armin van Buuren, Future, Paul Kalkbrenner, Don Diablo, Hernan Cattaneo

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek