Június végén Káptalantótiban szól a blues

2023/06/06  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Idén már hatodik alkalommal gyűlnek össze a blues zene szerelmesei a Balatontól néhány kilométerre, a Tapolcai-medencében elhelyezkedő aprócska falucskában, Káptalantótiban.Természetesen a minőségi zene mellé minőségi bor is dukál, amiről a szervező borház gondoskodik majd.

Június végén Sabar Blues 6. Káptalantótiban!

Ádám Gábor a Sabar Borház tulajdonosa 2018-ban tartotta meg az első Sabar Blues mini-fesztivált. A rendezvénynek a Balaton-felvidéken elhelyezkedő Káptalantóti ad otthont, mely Tapolcától kb. 8 kilométerre helyezkedik el. A kis falut a Tapolcai-medence szélén a Szent György-hegy, a Csobánc, a Gulács és a Tóti-hegy bazalt tanúhegyei ölelik át.

A borház, illetve az esemény egy csodálatos szőlőültetvény szívében látogatható, ami immár 6. éve kerül megrendezésre. (Az évek alatt megfordult előadók és zenekarok: Ecseri János Blues Trupp, Blue sPot, Huckleberry Guys, Blues Bell, Tenderfoot, Benkő Zsolt, Benkő Máté, Szabó Tamás.)

Az idén két napos rendezvényen a következő fellépőkkel lehet találkozni: Benkő Zsolt, Petruska András, Benkő Máté, Ecseri János Blues Trupp, Beaux Jaxon Blues Quartet, Bluestone.

A Sabar Borház családias hangulattal, finom borokkal, pálinkával, kiváló ételekkel, szálláshellyel (sátorhellyel), tisztálkodási lehetőséggel és gyönyörű környezettel várja a blues szerelmeseit.

Sabar Blues, fesztivál, Káptalantóti, blues

 

 

Szólj hozzá!


A Tankcsapdának Pesten megjelent az isten

A Tankcsapdának Pesten megjelent az isten

Új dallal és a hozzá tartozó videóklippel jelentkezett a Tankcsapda. A ’Pesten megjelent Isten’ c. dalt élőben először, a Budapest Parkban...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Visszatér Budapestre Sir Rod Stewart

2018-ban ott voltunk az arénás koncertjén, aztán pár évvel később is erre járt: nem megerősített infók szerint énekelt egy puccos esküvőn mintegy 300 milláért – de most megint mindenkinek dalolni fog, nem csak az ifjú párnak: a legnagyobb slágerit hozza el 2024. június 22-én lép az MVM Dome-ba.

Ez egy Sunshine Day lesz – az Osibisa Budapestre jön

Osibisa és Colosseum közös koncert lesz az Erkel Színházban 2023. október 8-án a Krokodil Rock szervezésében, a „Nagy Generáció” című koncertsorozat keretében.

Tátrai Tibuszék beveszik a Parkot

A godfather. legközelebbi és idei utolsó fellépése a Budapest Parkban lesz, 2023. szeptember 27-én, szerdán.
Új koncertek