Kempinget nyitnának a Glastonbury helyszínén

2021/03/25  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az már akkor is megmásíthatatlan tény, hogy a fesztivál elmarad, ha Nagy-Britannia már a júniusi nyitást fontolgatja. A Glastonbury főszervezői – apa és lánya – azonban mindent megtesznek azért, hogy a fesztivál neve a 2022-es reménybeli visszatérésig se merüljön feledésbe.

Fotó: Glastonbury 2019

Nemrég arról számoltunk be, hogy sajtkészítésbe fogtak... A Worthy Farm Reserve Cheddar az Egyesült Királyság Co-op elnevezésű üzletláncában lesz kapható, és a Glastonbury területén egész évben legelésző tehenek tejének felhasználásával készült. A belinkelt cikkünkben azt is elárultuk, hogyan kapcsolódik a sajt a 2022-es fesztiválhoz.

Most az a hír járja, hogy Michael és Emily Eavis kérelmet nyújtottak be a hatósághoz, hogy a Pilton közelében fekvő mezőket a nyár folyamán két hónapig családi kempinggé alakíthassák át. (A szót azért emeltük ki, mert a kérelemben is aláhúzták: kifejezetten nem bulizásra gondolnak.) Ha rábólintanak a kezdeményezésükre, akkor az egykori  és jövőbeli fesztiváltereket – Pyramid Stage field, the Kidz field, the Acoustic Stage field, the Theatre and Circus field, the Avalon field, the Stone Circle field – ezen a nyáron nem a gaz veri fel, hanem sátrakat vernek fel rajtuk.

Arról is hírt adtak, hogy a főszervezők kérelmezték egy szeptemberi kétnapos buli megtartását is.

 

 

 

 

Glastonbury Fesztivál, Michael Eavis, Worthy Farm, kemping

 

 

Szólj hozzá!


Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Elviselhetetlen por, Sziasztok magyarok!, Vidám vasárnap

Azért járunk Szigetelni, mert remek a hangulat, sok a helyszín és a fellépő, színvonalas koncertek vannak és kint vagyunk közben a jó levegőn....
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Permakultúrával foglalkoznak a zenekar tagjai: Terra Livre

A Terra Livre csütörtökön 18 óra 30 perctől játszik a Sziget Global Village színpadán. A mostani Sziget-koncert eredetileg 2020-ban lett volna, most pótolják ők is azt a fellépést. A formáció ezzel a fesztiválos fellépéssel zárja áprilisban indult európai turnéját.

A semmiből váltak rendkívül népszerűvé: Milky Chance

Philipp Dausch és Clemens Rehbein az MTI-nek adott interjút a tegnapi anagyszínpados koncertjük előtt a backstage-ben.
Új koncertek