Mamma Mia!

Kempinget nyitnának a Glastonbury helyszínén

2021/03/25  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Az már akkor is megmásíthatatlan tény, hogy a fesztivál elmarad, ha Nagy-Britannia már a júniusi nyitást fontolgatja. A Glastonbury főszervezői – apa és lánya – azonban mindent megtesznek azért, hogy a fesztivál neve a 2022-es reménybeli visszatérésig se merüljön feledésbe.

Fotó: Glastonbury 2019

Nemrég arról számoltunk be, hogy sajtkészítésbe fogtak... A Worthy Farm Reserve Cheddar az Egyesült Királyság Co-op elnevezésű üzletláncában lesz kapható, és a Glastonbury területén egész évben legelésző tehenek tejének felhasználásával készült. A belinkelt cikkünkben azt is elárultuk, hogyan kapcsolódik a sajt a 2022-es fesztiválhoz.

Most az a hír járja, hogy Michael és Emily Eavis kérelmet nyújtottak be a hatósághoz, hogy a Pilton közelében fekvő mezőket a nyár folyamán két hónapig családi kempinggé alakíthassák át. (A szót azért emeltük ki, mert a kérelemben is aláhúzták: kifejezetten nem bulizásra gondolnak.) Ha rábólintanak a kezdeményezésükre, akkor az egykori  és jövőbeli fesztiváltereket – Pyramid Stage field, the Kidz field, the Acoustic Stage field, the Theatre and Circus field, the Avalon field, the Stone Circle field – ezen a nyáron nem a gaz veri fel, hanem sátrakat vernek fel rajtuk.

Arról is hírt adtak, hogy a főszervezők kérelmezték egy szeptemberi kétnapos buli megtartását is.

 

 

 

 

Glastonbury Fesztivál, Michael Eavis, Worthy Farm, kemping

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a legendás zeneszerző, aki egy centet sem kapott a milliókat hozó slágeréből

Elhunyt a legendás zeneszerző, aki egy centet sem...

Elhunyt Barrett Strong, a szintén legendás amerikai Motown kiadó egyik első sikeres művésze.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír Halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

HOLTSZEZON – krimifesztivál és más programok Beton.Hofival, Beck Zolival és Szűcs Krisztiánnal

Tizenhárom helyszínen több mint száz programmal rendezik meg a második Holtszezon Nemzetközi Kortárs Fesztivált február 23-26. között Veszprémben. A névválasztás tökéletes, innen is gratulálunk!

Magyar szál: Miley Cyrus mindenhol taroló új klipjének Rév Marcell volt az operatőre

Miley Cyrus új slágere hazánkban és külföldön is rekordokat döntött.
Új koncertek