Kombinált bérletekkel tavaszból a nyárba: SopronFest+STRAND fesztivál

2023/02/13  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A SopronFest 2023. április 28-30. között lesz, értelemszerűen Sopronban, a STRAND fesztivál pedig 2023. augusztus 24-26 között, Zamárdiban. Mivel a két rendezvény mögött ugyanazok a szervezők állnak, kézenfekvő megoldás, hogy a fesztiválokra kombinált bérleteket is kibocsájtottak.

Fotó: STRAND Fesztivál/2022. Rockstar Photographers

Az idei év első és a nyár utolsó fesztiváljára együtt 55.980 forintért lehet most hozzájutni. Infó a napijegyekben gondolkodóknak, hogy a SopronFesten február 28-án, a STRANDon pedig március 7-én lesz jegyárforduló.

Aki esetleg attól cidrizne, hogy áprilisban még előfordulhatnak talajmenti fagyok, megnyugtatásul közöljük, hogy a fő koncerthelyszínen, a Lővér kempingben a koncertek fesztiválsátorban lesznek, a Stranddal kapcsolatban nincs szükség effajta óvintézkedésre, bár ahogy a fotón is látszik, az időjárás bármikor képes megviccelni a fesztiválozókat :)

SopronFest 2023

 

Azahriah, Beton.Hofi, Carson Coma, Dzsúdló, Valmar – ők már biztos ott lesznek a STRAND Fesztiválon

 

SopronFest, STRAND fesztivál

 

 

Szólj hozzá!


Lindsey Stirling az MVM Dome-ban lép fel

Lindsey Stirling az MVM Dome-ban lép fel

A 27 millió követővel rendelkező, többszörös díjnyertes, világhírű hegedűművész bejelentette 2024-es európai és brit turnéjának dátumait,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A régi Olof Palme-bulik hangulatát idéző partival búcsúztatja kiállítását a Millenium Háza

Egyetlen és utolsó estére életre kelnek a "Mélység/élesség – Remekművek a magyar Fotográfiai Múzeum gyűjteményéből" című kiállítás képei, mely univerzumba most te is beléphetsz. Dresscode: monokróm.

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade, Janelle Monáe, Whitney Houston, Maria Callas, Edith Piaf mellett Blaha Lujza, Karády Katalin, Cserháti Zsuzsa, Rúzsa Magdi és még sokan mások "szerepelnek".
Új koncertek