Megjött az EFOTT napi bontása

2020/06/10  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Végre megvan a nyár végére halasztott EFOTT fellépőinek (majdnem) teljes listája. Flo Rida mellé felvonul a hazai zenei élet krémje, minden műfajból.

Megjött az EFOTT napi bontás!

Az EFOTT végül augusztus 26-30. között kerül megrendezésre, ami pont a legtelítettebb időszak lesz fesztiválos szempontból. Jó hír, hogy Flo Rida nem ijedt meg a járványtól, és továbbra is vállalja a fellépést, viszont ezzel vége is a külföldi sztárvendégek felsorolásának. Nem sok, de idén ezt is meg kell becsülni!

Jönnek viszont a hazai nagyágyúk, akik valószínűleg már türelmetlenül várják, hogy az eddig kellemetlennek titulált turnébuszos utazások elkezdődjenek. A 45. évét töltő méltán népszerű fesztiválon már biztosan ott lesz például a Wellhello, Horváth Tamás, a Brains a Cloud 9+, a Halott Pénz, Caramel, a Honeybeast, a Supernem, a Belga, a Fran Palermo, Ganxsta Zolee és a Kartel, Sub Bass Monster, a Bagossy Brothers Company, az újra közös csónakban utazó Majka & Curtis páros, a Follow The Flow, a Margaret Island, az Irie Maffia, Bye Alex és a Slepp, az Intim Torna Illegál, a Fish!, a Road, a USEME, a Kiscsillag, a Hiperkarma, a 30Y, a Depresszió, a Honeybeast, az Esti Kornél, valamint a tavaly vízibiciklin koncertet adó Lóci játszik, de az élő csocsóban remeklő AWS is.

Az EFOTT sajátossága, hogy mindig készül olyannal, ami még nem volt: fellépő-felhozatallal, különleges színpadi show-val vagy éppen áthangszerelt zenével. A tavaly vendégénekesként elsőbálozó Király Viktor idén például önálló koncertet ad az EFOTT-on. A közönség így élőben is hallhatja vadonatúj, a napokban debütáló slágerét. 

"Elképesztően örülök a felkérésnek, hiszen szerettem volna a karrierembe még több fesztiváljelenlétet. Idén pedig az egyik legnagyobb hazai fesztivál nagyszínpadán játszhatunk a zenekarommal! Ez egy elismerés számunkra mind a közönségtől, mind a szervezőktől. Reméljük, hogy sokan részt vesznek majd az EFOTT-on, és biztonságban szórakozhatunk együtt" – nyilatkozta a friss apuka Király Viktor, aki az előző évben, vendégszereplése után hajnalig bulizott a Velencei-tó partján.

Mindemelett kihagyhatatlan vendég az állandó telt ház előtt éneklő Korda György- Balázs Klári páros, a retro szerelmeseinek szórakoztatásáról pedig Zoltán Erika, az Animal Cannibals, Csordás Tibi, a Groovehouse, a Kozmix, az UFO, Krisz Rudi, Betty Love, Sub Bass Monster, Cory a Happy Gangből, Náksi Attila, Juhász Laci, és természetesen Dévényi Tibi bácsi gondoskodik majd. No meg a népszerű buli-sorozat, a Necc party is feltüzeli majd a hangulatot.

Jelenleg 4 színpadnyi napi bontás érhető el az EFOTT weboldalán, úgyhogy már nyugodtan lehet tervezgetni! ;)

EFOTT, Velence, fesztivál, halasztás, új dátum, augusztus, járvány, 2020, Flo Rida, Intim Torna Illegál, Horváth Tamás, Wellhello, Brains, Cloud9+, Hősök, Kelemen Kabátban

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek