Melanie C Szegedre érkezik – Deja Vu-je lesz

2024/03/12  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

A mára már Európában is az élvonalban jegyzett retrobuli sztárvendégeként érkezik a Spice Girls oszlopos tagja, Melanie C. A '90-es, 2000-es évek legnagyobb bulizenéit megelevenítő fesztivál idén június 6-7-8-án lesz a Szegedi Partfürdőn.

Fotó:  Melanie C/FB

Melanie Chisholm, azaz Melanie C - vagy Sporty Spice - minden idők legsikeresebb lánybandájának, a Spice Girlnek tagjaként vált híressé. A világhírű formációval - két év alatt - két egymást követő number one albumot, kilenc világslágerből nyolc number one kislemezt, a legnagyobb példányszámban eladott debütáló kislemezét és a zenetörténet legnagyobb példányszámban eladott lánycsapat albumát adták ki. Öt Brit Awards, négy Billboard Music Awards, három American Music Awards, három MTV Europe Music Awards és egy MTV Video Music Award díjat kaptak. 2000-ben ők lettek a Brit Award for Outstanding Contribution to Music legfiatalabb díjazottjai.



Melanie C 1998-ban kezdett szólókarrierbe, a pop, rock és dance zenén átívelő debütáló albuma, a Northern Star világszerte 4 millió példányban kelt el, és az Egyesült Királyságban háromszoros platinalemezes lett; a lemezről két kislemez, a Never Be the Same Again és az I Turn to You is listavezető sláger volt.

Nyolc szólóalbummal a háta mögött összesen 41 ezüst-, arany- és platina minősítéssel rendelkezik szólóelőadóként, továbbá 14 brit listavezető kislemezzel büszkélkedhet, valamint ő az egyetlen női előadó, aki szólóban, duóban, kvartettben és kvintettben is listavezető volt.

Énekesnői munkásságán túlmenően kiadó tulajdonosa, színész, táncos, tehetségkutató műsorok zsűritagja és író is, kiemelkedő karrierje során jelentős példaképpé vált a nők számára a világ minden táján.

A fesztiválról itt írtunk:

 

Cotton Eye Joe limit nélkül – megvannak a 2024-es Deja Vu Fesztivál külföldi fellépői

 

A Spice Girlsről pedig itt:

 

Turnéra indul a Spice Girls – de csak négy keréken

 

A 90-es évek soha nem érhetnek véget: animációs film készül a Spice Girlsről

Deja Vu Fesztivál, Szeged, Spice Girls, Melanie C

 

 

Szólj hozzá!


A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road...

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.
Új koncertek