Melanie C Szegedre érkezik – Deja Vu-je lesz

A mára már Európában is az élvonalban jegyzett retrobuli sztárvendégeként érkezik a Spice Girls oszlopos tagja, Melanie C. A '90-es, 2000-es évek legnagyobb bulizenéit megelevenítő fesztivál idén június 6-7-8-án lesz a Szegedi Partfürdőn.

Fotó:  Melanie C/FB
Fotó: Zara Larsson/FB

Zara Larsson az új lemezét hozza el a SZIN-re

Armin Van Buuren és Kamrad után újabb külföldi sztárfellépő nevét hozta nyilvánosságra a nyarat idén is nagy bulival záró szegedi fesztivál.
 
Fotó: SZIN

Megérkeztek SZIN 2024 első fecskéi

A Szegedi Ifjúsági Napokat, azaz a Coca-Cola SZIN-t jövőre augusztus 28-31. között rendezik a Szegedi Partfürdő területén, a Tisza-partján.
 
 
A fotó illusztráció

Momiji kotóval a szegedi füvészkertben

A hagyományos japán ünnep, a momiji alkalmából várják a látogatókat a Szegedi Tudományegyetem füvészkertjébe szombaton.
 
Fotó: Péter Bence/FB

Péter Bence nyitja majd a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri programját

Három musicallel és egy rendhagyó koncerttel várja a nézőket a Dóm téren következő évadában a Szegedi Szabadtéri Játékok. Az évad nyitányaként egy különleges koncertet hallhat a közönség, Péter Bence mára világhírűvé vált zeneszerző, zongoraművész és a Szegedi...
 
 DEJA VU ARÉNA – októberben jubileumi bulit tart a szegedi fesztivál

DEJA VU ARÉNA – októberben jubileumi bulit tart a szegedi fesztivál

Magyarország legnagyobb, 3 napos retró fesztiválja, 2023. október 14-én szombaton először rendezi meg a DEJA VU ARÉNA nevű rendezvényét a szegedi PICK ARÉNÁ-ban. Az est fellépői között igazi legendás előadók váltják majd egymást a 90-es és 2000-es évekből.
 
Fotó: Hegyi Júlia Lily

Új EP-vel és egy különleges turnéval köszönti az őszt a Margaret Island

Az Idegszálaival EP a Margaret Island október 14-én kezdődő, „Szabadon szép a tánc" elnevezésű nyolcállomásos turnéjának előfutára, melyben a zene mellett a mozgásművészet is központi szerepet kap a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével, ráadásul Viki is táncolni fog.
 
 
Fotó: Szabó Győző/FB

Kikölcsönözheted Szabó Győzőt a SZIN-en

Ma nem csak Rita Ora készül legújabb lemezével bevenni a Tisza-partot, Szegedre érkezik az egyik legfoglalkoztatottabb hazai színész, Szabó Győző is, akit akár ki is kölcsönözhetünk, mint a könyvtárból a könyvet.
 
Vidd magaddal a tavalyi repoharadat a SZIN-re!

Vidd magaddal a tavalyi repoharadat a SZIN-re!

A repohár-téma nagyjából már követhetetlen. Visszaadják, nem adják, a felét adják, visszautalják, egyik token, másik token, huszadik token, amúgy meg nem cserélik ki és nem viheted a sajátodat, mert "nem higiénikus". Csörögnek a zsebedben a tokenek és egyre nagyobb a repohár torony a...
 
Fotó: Botka László/FB

Ajándékkoncerttel nyitják meg a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri programját

A Szegedi Szimfonikus Zenekar hagyományos ajándékkoncertjével indul a Szegedi Szabadtéri Játékok programja július 1-jén a Dóm téren.
 
55 év – 55 új név – új nevet is kapott a SZIN

55 év – 55 új fellépő, plusz a SZIN is új nevet kapott

Az 55. SZIN idén már Coca-Cola SZIN fesztiválként várja a látogatóit, augusztus 23-26. között. A legnagyobb nyárzáró fesztivál egyben a hazai fesztiváltörténelem úttörője is.
 
Fotó: Rita Ora/FB

SZIN 2023: Rita Ora Szegedre jön

A korábban bejelentett Timmy Trumpet és Lukas Graham mellett Rita Ora és Alok is fellép az 55. születésnapját ünneplő Szegedi Ifjúsági Napokon augusztus 23. és 26. között – jelentették be a szervezők.
 
12 órás bulimaratonnal érkezik Szeged első arénás fesztiválja

12 órás bulimaratonnal érkezik Szeged első arénás fesztiválja

A Color Aréna Fesztiválon – a szegedi Pick Arénában – fellépnek majd a hazai streaming legnagyobb kedvencei, jön a honi klubélet krémje és itt lesz a világsztár dance-díva, mások mellett a Rampampam és az MMM című slágereivel kedvenccé vált Minelli.
 
A  Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom Morello a Budapest Parkba jön

A Rage Against The Machine már nem létezik, de Tom...

Noha, a Rage Against The Machine már nem jutott el Magyarországra és már feltehetően nem is fog, legendás gitárosa, Tom Morello viszont hamarosan...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Így nyaral a Balaton-parton a Toy Dolls, a Stratovarius és a Korpiklaan

Az anarchia helyett humorral lázadó, éppen 45 éves brit punk ikon, a Toy Dolls, a még kerekebb, négy évtizedet ünneplő Stratovarius a finn powermetal színeiben, és honfitársaik, az északi kocsmabulik hangulatát metalmuzsikába hajtogató Korpiklaani csapata is tiszteletét teszi Alsóőrsön, a Tábor Fesztiválon.

Budapesten lép fel a szörnymetál csapat, akikről teret neveztek el Finnországban

A Lordi legfrissebb, Screem Writers Guild című lemezét mutatja be március 23-án a Barba Negrában.
Új koncertek