Azahriah a SZIN-en zárja majd a fesztiválnyarat

30 névvel bővült a SZIN fellépőlistája, így már több mint félszáz fellépő ismert az idei nyárzáró buli előadói közül, akik között olyan neveket is találunk, mint Armin Van Buuren, Kamrad vagy Zara Larsson.

Fotó: SZIN
Fotó:  Melanie C/FB

Melanie C Szegedre érkezik – Deja Vu-je lesz

A mára már Európában is az élvonalban jegyzett retrobuli sztárvendégeként érkezik a Spice Girls oszlopos tagja, Melanie C. A '90-es, 2000-es évek legnagyobb bulizenéit megelevenítő fesztivál idén június 6-7-8-án lesz a Szegedi Partfürdőn.
 
Fotó: Zara Larsson/FB

Zara Larsson az új lemezét hozza el a SZIN-re

Armin Van Buuren és Kamrad után újabb külföldi sztárfellépő nevét hozta nyilvánosságra a nyarat idén is nagy bulival záró szegedi fesztivál.
 
 
Fotó: SZIN

Megérkeztek SZIN 2024 első fecskéi

A Szegedi Ifjúsági Napokat, azaz a Coca-Cola SZIN-t jövőre augusztus 28-31. között rendezik a Szegedi Partfürdő területén, a Tisza-partján.
 
A fotó illusztráció

Momiji kotóval a szegedi füvészkertben

A hagyományos japán ünnep, a momiji alkalmából várják a látogatókat a Szegedi Tudományegyetem füvészkertjébe szombaton.
 
Fotó: Péter Bence/FB

Péter Bence nyitja majd a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri programját

Három musicallel és egy rendhagyó koncerttel várja a nézőket a Dóm téren következő évadában a Szegedi Szabadtéri Játékok. Az évad nyitányaként egy különleges koncertet hallhat a közönség, Péter Bence mára világhírűvé vált zeneszerző, zongoraművész és a Szegedi...
 
 DEJA VU ARÉNA – októberben jubileumi bulit tart a szegedi fesztivál

DEJA VU ARÉNA – októberben jubileumi bulit tart a szegedi fesztivál

Magyarország legnagyobb, 3 napos retró fesztiválja, 2023. október 14-én szombaton először rendezi meg a DEJA VU ARÉNA nevű rendezvényét a szegedi PICK ARÉNÁ-ban. Az est fellépői között igazi legendás előadók váltják majd egymást a 90-es és 2000-es évekből.
 
 
Fotó: Hegyi Júlia Lily

Új EP-vel és egy különleges turnéval köszönti az őszt a Margaret Island

Az Idegszálaival EP a Margaret Island október 14-én kezdődő, „Szabadon szép a tánc" elnevezésű nyolcállomásos turnéjának előfutára, melyben a zene mellett a mozgásművészet is központi szerepet kap a Szegedi Kortárs Balett közreműködésével, ráadásul Viki is táncolni fog.
 
Fotó: Szabó Győző/FB

Kikölcsönözheted Szabó Győzőt a SZIN-en

Ma nem csak Rita Ora készül legújabb lemezével bevenni a Tisza-partot, Szegedre érkezik az egyik legfoglalkoztatottabb hazai színész, Szabó Győző is, akit akár ki is kölcsönözhetünk, mint a könyvtárból a könyvet.
 
Vidd magaddal a tavalyi repoharadat a SZIN-re!

Vidd magaddal a tavalyi repoharadat a SZIN-re!

A repohár-téma nagyjából már követhetetlen. Visszaadják, nem adják, a felét adják, visszautalják, egyik token, másik token, huszadik token, amúgy meg nem cserélik ki és nem viheted a sajátodat, mert "nem higiénikus". Csörögnek a zsebedben a tokenek és egyre nagyobb a repohár torony a...
 
Fotó: Botka László/FB

Ajándékkoncerttel nyitják meg a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri programját

A Szegedi Szimfonikus Zenekar hagyományos ajándékkoncertjével indul a Szegedi Szabadtéri Játékok programja július 1-jén a Dóm téren.
 
55 év – 55 új név – új nevet is kapott a SZIN

55 év – 55 új fellépő, plusz a SZIN is új nevet kapott

Az 55. SZIN idén már Coca-Cola SZIN fesztiválként várja a látogatóit, augusztus 23-26. között. A legnagyobb nyárzáró fesztivál egyben a hazai fesztiváltörténelem úttörője is.
 
Fotó: Rita Ora/FB

SZIN 2023: Rita Ora Szegedre jön

A korábban bejelentett Timmy Trumpet és Lukas Graham mellett Rita Ora és Alok is fellép az 55. születésnapját ünneplő Szegedi Ifjúsági Napokon augusztus 23. és 26. között – jelentették be a szervezők.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek