Milliomos olasz dj-vel erősödött az EFOTT idei kínálata

2019/03/20  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Rita Ora és Borgore után újabb EFOTT sztárfellépő nevéről hullt le a fátyol. Június 13-án érkezik Velencére az olasz szívtipró milliomos, és hobbi-dj Gianluca Vacchi.

Fotó: vistanet.hu

A rockzene híveinek újabb csapás, az elektronikus zene kedvelőinek viszont áldás az EFOTT csapatának friss bejelentése, miszerint az dj fronton erősödött az idei felhozatal. Az 51 éves olasz milliárdost Gianluca Vacchit ma már szinte az egész világ ismeri. Vagyonát 500 millió dollár köré tippelik, Instagram követői pedig egyenesen odavannak érte – mind a 12 millióan. Naponta posztolt képei 200 000 like alatt meg sem állnak, de a félmilliós kedvelés sem ritka. Stílusa és tánctudása összetéveszthetetlen, Velencére érkezését pedig legújabb hóbortjának köszönhetjük. Nem, ez nem vicc. A sármos ötvenes úriember unalomból kezdett el foglalkozni a dj szakmával kb. egy éve, úgyhogy már csak ezért is érdemes megnézni mit sikerült tanulnia rövid idő alatt.

Elmondása szerint az iskolai évek alatt iszonyatosan félénk és szégyenlős gyerek volt. Nemigen barátkozott, profi síelőként a sport volt az élete. A Bolognai Egyetemet 25 évesen fejezte be és egyből beszállt a családi, gyógyszeripari vállalkozásba. 10 évet csak a munkának és az adósságok kifizetésének szentelt, nyaralás, szabadság és felesleges költekezések nélkül – a ma luxuséletet élő olaszról ezt valószínűleg kevesen gondolnák, pedig állítása szerint már nem a pénz áll nála fókuszban: mindössze olyan vagyont szeretne, amellyel fent tudja tartani saját, illetve barátai életszínvonalát. Mindenkinek ilyen barátot kívánunk! :) 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Miami Beats.... #gvlifestyle

Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) által megosztott bejegyzés,

Következő 10 év aktív vállalkozói lét után ugyanis az akkor 45 éves Gianluca Vacchi rádöbbent, hogy az idő telik, ő pedig nem élvezi azt úgy, ahogy tehetné. Feladatait ekkor átadta bizalmasának, így hirtelen rengeteg szabadideje lett, amit hedonista módon ki is élvezett, az erről készített videókkal és képekkel pedig elkezdte szórakoztatni a világot. Hitvallása, hogy az álmainkért kell élnünk, nem a túlélésért, hiszen így léphetünk ki a megszokott mókuskerékből: Ha nem álmodoztam volna, nem tartanék ott, ahol most. Sokszor beszélek fiatalokkal és megkérdezem, mit akarnak az élettől. A válasz gyakran az, hogy Gianluca Vacchi-k akarnak lenni, de hát ez nem egy munka! – mondta nevetve egyik videós interjújában az 51 éves sármőr.

 

Táncával először J Balvin és Willy William Mi Gente című slágerének klipjében szerepelt, amely 2,2 milliárdos megtekintésnél jár az ismert videómegosztón. Élete az emberek szórakoztatása lett, és ehhez körülbelül egy éve a legjobb utat találta meg: nemzetközi DJ karrierbe kezdett. Sebastián Yatraval közösen kihozták a nagysikerű LOVE című számot, de a rádiókból folyamatosan dübörög a Viento és a Luis Fonsival közös Sigamos Bailando is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sigamos bailando..este es el reto oficial

EFOTT, fesztivál, 2019, koncert, dj, Gianluca Vacchi

 

 

Szólj hozzá!


Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek