Strand Fesztivál 2020 – új énekesnővel érkezik Parov Stellar

2019/11/29  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Karácsony közeledtével sorra ébredeznek a nagy nyári fesztiválok, hogy még az unalmas, és sokszor használhatatlan ajándékok megvásárlása előtt kínáljanak alternatív lehetőséget a tanácstalanoknak.

Strand 2020

Tegnap este Zamárdi legkedveltebb nyárzáró fesztiválja a Strand is bedobott néhány húzónevet a 2020-as szezon közös üstjébe. Azt nem mondanánk, hogy tátott szájjal bámultuk a névsort, nagy meglepetésben nem volt részünk, de mondjuk úgy, hogy kezdésnek megteszi. :)

Külföldi viszonylatban négy produkcióról hullt le a lepel; a gyakorlatilag már magyar állampolgárként köszönthető Parov Stelar, bár új énekesnővel, de teljes csapattal foglalja majd el a színpadot. De jön még az egyébként február 29-én az Akvában is koncertet adó Milky Chance páros, a 43 éves francia Dj Martin Solveig, és az ausztrál Dj Timmy Trumpet, aki természetesen ezúttal sem hagyja otthon kedvenc fúvós hangszerét.

Magyar fronton természetesen felvonul majd a Tankcsapda, a Wellhello, a Halott Pénz, az újra egymásra találó Majka és Curtis, a 15 éves Irie Maffia, az újabban mesterkedő Horváth Tamás, és a fesztivál-kedvencé vált Bagossy Brothers Company.

Közben extra kedvezményes, early bird bérlet akcióval is készülnek a szervezők, ami december 2-án déltől lesz elérhető a fesztivál oldalán, illetve ha december 6-ig megveszed a bérletedet, ajándék pólót vagy sapit választhatsz a limitált példányszámban megjelenő karácsonyi STRAND fesztivál kollekcióból...

A fesztivált egyébként jelölték a European Festival Awards shortlistjén, Best Medium-Sized Festival kategóriában, amire itt lehet szavazni. Kedvcsinálónak pedig itt a 2019-es STRANDról készült aftermovie-t:

 

Mi lesz veletek, Balaton Sound és B My Lake?

Strand Fesztivál, fesztivál, koncert, 2020, Zamárdi, Balaton, Parov Stelar, Milky Chance, Timmy Trumpet, Martin Solveig, Tankcsapda, Halott Pénz, Horváth Tamás, Irie Maffia, Bagossy Brothers Company, Wellhello, Majka és Curtis

 

 

Szólj hozzá!


A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek