Menopauza 1170x180

Lejárt a Balaton Sound szerződése – kongatják a vészharangot a fesztivál felett

Ma reggelre minden lap nyitóhírei között szerepelt, hogy nem lesz többé Balaton Sound. Hol kérdőjellel, hol felkiáltójellel. Nem ez az első alkalom, hogy meginog a fesztivál léte Zamárdiban.

Fotó: MTI
Fotó: Balatonfüred.hu

Egy híján a 200. Anna-bált rendezik Balatonfüreden július végén

A 199. Anna-bál lesz július 27-én Balatonfüreden. A város idén is meghívta az "elsőbálozókat", vagyis a 18 éves balatonfüredi lányokat. Amúgy már most készülnek a bál jövő évi 200 éves jubileumára is, amely egybeesik Jókai Mór születésének kétszázadik évfordulójával is
 
Fotó: BalatONkoncert (2023)

A jövő héten Balatonkenesén indulnak az ingyenes balatoni minifesztiválok

Öt minifesztivál 5 helyszínen, közel félszáz fellépővel, vízi színpadokkal és strandbulikkal – méghozzá mindezt ingyen: június végén indul a BalatONkoncert idei sorozata.
 
 
Lakatos Márk ismét divatshowkkal készül a Balaton Soundra

Lakatos Márk ismét divatshowkkal készül a Balaton Soundra

Lakatos Márk évek óta visszatérő partiarc a Balaton Soundon, idén is a kifutóra varázsol naponta három, exkluzív divatbemutatót.
 
Tönkreteszik a barbibabákat

Tönkreteszik a barbibabákat

Megjelent az Analog Balaton, 6363, Lusta Geri és a Mengyelejev kollabja. Ez utóbbi egy"supergroup", amiben Szendrői Csaba (Elefánt) és Zsuffa Aba (Analog Balaton) teljesen eszement zenei ötleteiket gyúrják össze dalokká, Lusta Geri producer pedig korábban olyan előadókkal dolgozott együtt,...
 
Fotó: Balaton Sound

Partidömping délutántól pirkadatig – összeállt a Balaton Sound programja

Féltucat zenei helyszín, köztük két nagyszínpad, összesen közel 200 fellépő – összeállt a Heineken Balaton Sound teljes zenei programja. A fesztiválbeach július 3-án, szerdán startol és vasárnap hajnalig meg sem áll Zamárdiban.
 
Nagyon-nagyon Balaton: világsztárok, hazai kedvencek és rengeteg koncert

Nagyon-nagyon Balaton: világsztárok, hazai kedvencek és rengeteg koncert

A MOL Nagyon Balaton idén is izgalmas kulturális programokat kínál annak érdekében, hogy a hazai és külföldi látogatók a sokszínű kulturális és gasztronómiai kínálat ismeretében szeressenek bele, látogassák meg és térjenek vissza a Balatonhoz.
 
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át helyszínét a Bujtor István Filmfesztivál.
 
Lángolni fognak a betűk is... :)

A 6. Bondoró Nemzetközi Utcaszínház Fesztivál zenei programja

Balatonalmádi Öregparkja ez évben is nemzetközi és hazai utcaszínházi attrakciók sokaságának, koncerteknek és felejthetetlen pillanatoknak ad otthont június 28. és 30. között.
 
Ha VIP-es vagy, ezt itt egyszer mind a tiéd lesz

Ha VIP-es vagy, fiam, egy szép napon ez mind a tiéd lesz

Tegnap számoltunk be, hogy a a hazai partybrand-ek közül kik érkeznek majd Zamárdiba, ma az idei VIP helyszínekről és szolgáltatásaikról mesélünk, bár a fesztivál szlogenje szerint a Soundon mindenki VIP. De azért mindig vannak eggyel vipebbek...
 
Fotó: BAlaton Sound

Óriási partifolyam a tóparton: Balaton Sound 2024

Az eddig ismert nemzetközi zenei felhozatalból után most abból kapunk ízelítőt, hogy a hazai partybrand-ek közül kik érkeznek majd Zamárdiba.
 
Fotó: Balaton Sound

Még 30 név került fel a Balaton Sound fellépőlistájára

Erősödik az underground vonal a Soundon és újításokra számíthatunk az idei beach fesztiválon. Idén a a megszokottnál később – az érettségi és vizsgaidőszak után –, július 3-6. között rendezik meg a fesztivált a szokott helyen, Zamárdiban.
 
Fotó: Marshmello/FB

Marshmello, Lost Frequencies, Timmy Trumpet és más világsztárok a 2024-es Balaton Soundon

Továbbá Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, James Hype és Purple Disco Machine is szerepel a Heineken Balaton Sound első bejelentésének listáján.
 
40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek