Menopauza 1170x180

Sztárparádé a 15 éves A38 szülinapi fesztiválján

2018/03/08  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

Szinte hihetetlen, de már 15 éve bulizhatunk Európa legkedveltebb állóhajóján az A38-on. A szülinap alkalmából az ünnepelt ajándékokkal is készül hűséges társainak, ugyanis majd két héten keresztül érkeznek hazai és nemzetközi kedvenceink a színpadokra.

Sztárparádé a 15 éves A38 szülinapi fesztiválján

Egészen pontosan április 30-a a jeles nap, amikor az A38 Hajó betölti 15. életévét. A bulisorozat viszont április 25-től egészen május 6-ig tart majd a koncertteremben a tetőteraszon, és a kiállítóteremben is. Ebben az időszakban minden a 15-ös szám körül forog majd, hisz a műsor összeállítása során a szervezők törekedtek arra, hogy a fellépő zenekarok/előadók és/vagy egy álatluk kiadott kultikus album is ünnepelhessen.

Újra teljes egészében lejátszásra kerül például - a "kékmetró" felújítási munkálatai miatt is aktuális - közönségkedvenc Kontroll című film zenéje, amit a Neo formációnak köszönhetünk, vagy a Hiperkarma szintén kultikus Amondó című korongja, ami ugyanúgy kapott egy külön estet, mint a VHK 30!!! éves A Halál móresre tanítása, de érkezik a 25 éves Anima Sound System is rengeteg vendéggel, jönnek Akkezdet Phiai jubileumi albummal, Egri Péter pedig mindjárt két formációban is ünnepel, hisz a Mystery Gang mellett a Memphis Moon '55 zenekarral is színpadra lép.

Az elektronikus zene kedvelői se maradnak programok nélkül, hisz szülinapot ünnepel a több formációban is aktív szerepet vállaló JumoDaddy, Wonda és Cashtag társaságában, de lesz terasznyitó Tesco Disco és Depeche Mode Klub is.

A külföldi sztárok közül itt ünnepli szintén 15. évfordulóját a hajón sűrűn megforduló Nouvelle Vague, súlyos basszussal érkezik a holland hiphop-kedvenc Dope D.O.D., jön a hiphop és a jazz keverékével próbálkozó angol The Herbaliser új lemezének bemutatójával, óriási bulival készül az amerikai elektro-dj és producer Kayzo az angol Gammer társaságában, a metál-rajongók pedig az amerikai Sannhetnek örülhetnek.

A kiállítótérben napjaink egyik legtehetségesebb kortárs zongoristája Joep Beving kalauzol el minket a klasszikusok világába, és ugyanezt teszi az európai kortárs komolyzene egyik legnagyobb hatású és legkreatívabb szerzője, a német Hauschka is a hajó gyomrában.

Ezen kívül még számos programmal és persze zenével készülnek a szülinapi fesztiválra, így érdemes átböngészni a csatol eseményeket is.

A38, szülinap, Kontroll, Neo, Hiperkarma, Akkezdet Phiai, VHK, Anima Sound System, Mystery Gang, Nouvelle Vague

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek