Visszaszámlálás indul: már csak 2 hét és startol a Sörolimpia!

2019/08/10  ·   Fesztivál   ·  koncert.hu

Idén már 12. alkalommal kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia. A rendezvénynek hagyományosan az alsóörsi Pelso Camping ad otthont. Mi is – hagyományosan – ott leszünk!

 Visszaszámlálás indul: már csak 2 hét és startol a Sörolimpia!

Az elmúlt évek során a zenekari táborból szép lassan országos szinten meghatározó rock fesztivál lett. Tavaly az utolsó napon pedig az első teltházat is sikerült behúzniuk. A Balaton parti 4 napos rendezvény idén is komoly nevekkel kecsegtet. Tulajdonképpen a hazai rock és metál zene apraja nagyja felvonultatja magát Alsóörsön. Két nagy jubileum is lesz, Tankcsapda 30 és Road 15, jön az Edda Művek, az Ossian, a Lord, az AWS, a Pokolgép, a Leander Kills, a Depresszió, a Paddy and The Rats, a Rudan Joe Band, az Omen, a Kárpátia, a Junkies, a Triász, a Dorothy vagy a Rómeó Vérzik. De természetesen a házigazda Zorall zenekar mellett, ott lesz Nagy Feró és a Beatrice is.

A lista szinte végtelen, további fellépők a fesztivál weblapján találhatók meg.

Északi parton...

A Sörolimpián nem unatkoznak napközben sem a szórakozni vágyók, hiszen rengeteg nem kifejezetten zenei program közül választhatnak. Ilyenek a csapatjátékok és egyéb sport versenyek. Már hagyomány jelleggel ülnek nyeregbe minden reggel a bringások, hogy közösen letekerjék az előző este átmulatott éjszakát. De a focirajongók sem unatkoznak majd, hiszen a kispályás mérközésen nem kevesebb, mint 20-30 csapat küzd majd meg egymással. A motorosok kedvéért pedig napközben több szervezett túra is indul. A családbarát rendezvény színes programokat kínál kicsiknek és nagyoknak is. A kemping animátorai arcfestéssel, gyerekjátékokkal és ugrálóvárral kedveskednek. A helyszín közvetlenül az alsóörsi vízparton helyezkedik el, így a látogatók a koncertek mellett egész nap élvezhetik a Balatont.

Fesztivál, család, sport és nyaralás 4 napban!

Zorall Sörolimpia, Alsóörs

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek