Menopauza 1170x180

50 Cent tévésorozatot készít Eminemről

2023/01/09  ·   Filmajánló   ·  koncert.hu

50 Cent, a nemrég nálunk járt multiplatinalemezes rapper és sikeres televíziós producer pénteken elárulta, hogy egy "8 Mile" tévésorozaton dolgozik.

Egy kocka az eredeti filmből.

A 2002-es Curtis Hanson-film és a hozzá készült "Lose Yourself" című soundtrack erősen életrajzi ihletésű, és Oscar-díjat hozott Eminemnek a legjobb eredeti dalért. A 8 mérföld – a Netflixen megtekinthető – főszereplője Detroit egyik lepusztult körzetében él, és egyetlen szórakozása, hogy a helyi klubban néha megméreti magát a rap-versenyeken, a „freestyle” műfajban...

A sorozat a film háttértörténetét kínálja majd, és Eminem karakterét követi majd fiatalabb korában. 50 Cent azt nyilatkozta, izgatottan várja, hogy megossza ezt a történetet az újabb generációkkal, akik talán nem ismerik fel Eminem felbecsülhetetlen hatását a hiphopra. De hogy egy "8 mérföld"-sorozat 20 évvel a film mozikba kerülése után is megragadja-e a közönséget, azt nem nagyon lehet tudni. Az biztos, hogy 50 Cent "jön eggyel" Eminemnek, mert a 2021-es Super Bowl félidei show-jában való felbukkanása csak azután vált lehetségessé, hogy Eminem megesküdött, hogy nem lép fel, ha ő sem... A show-t mellettük Dr. Dre, Snoop Dogg, Mary J. Blige és Kendrick Lamar neve fémjelezte, és egy végül egy Emmy-díjat hozott – plusz, a Promotions értesülése szerint, egy katari vb megkeresést: a fellépésre adtak volna 9 millió dollárt, amiből 50 Centé lett volna egy, a többi Eminem kasszájában csörgött volna, de az utóbbi menedzsere kategorikus nemet mondott a felkérésre.

"Azért vagyok ma itt, mert ő nem csak az üzleti partnerem, hanem az egyik legjobb barátom, akit valaha is ismertem a világon" – mondta Eminem annak idején, 50 Cent 2020-as Hollywood Walk of Fame-beiktatásán.

Fotó: nbclosangeles.com

"Sokkal szórakoztatóbb a barátjának lenni, mint az ellenségének, mert ez a fickó kibaszottul könyörtelen"  – tette hozzá. :D

A cikk forrása

50 Cent, USA, rapper, Eminem, tévésorozat

 

 

Szólj hozzá!


Lydia Lunch beHAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch beHAJÓzik Budapestre

Lydia Lunch, az underground zenei színtér egyik megkerülhetetlen alakja június 20-án több mint hét év után visszatér a Hajó színpadára.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Egy estényi Franciaország a Szegedi Szabadtéri Játékokon: Nouvelle Vague

Idén sem marad világsztár fellépő nélkül az igényes könnyűzene fellegvára, az Újszegedi Szabadtéri Színpad. A Szajna-parti éjszakák hangulata költözik a Tisza mellé egy estére, a Szegedi Szabadtéri 2024-es koncertprogramját megnyitó Nouvelle Vague-nak köszönhetően, június 19-én.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Ez lesz a 44. Kaláka fesztivál Egerben

Az együttes fennállásának 55. évfordulójához kapcsolódó programok egyikeként június 27-30. között 44. alkalommal rendezik meg a Kaláka Fesztivált, melynek idén is Eger ad otthont.

Levendula és rózsa

A virágzó rózsák és levendulák mellett családi programokkal, színvonalas koncertekkel, kulturális programokkal, ismeretterjesztő, egészségmegőrző előadásokkal várják a látogatókat szombaton és vasárnap a levendula és rózsa napokon Szegeden, az egyetemi füvészkertben.
Új koncertek