Újra vetítik az 1977-ben készült ABBA-filmet

A világhírű svéd zenekart a középpontba állító alkotás felújított változata szeptember 17-én és 19-én látható a hazai filmszínházakban.

Fotó: Pannonia Entertainment
Cicaverzum: Kiss Tibi is szerepet vállalt az új magyar abszurd romantikus komédiában

Kiss Tibi is felbukkan az új magyar romkomban

Október 19-én mutatják be országszerte a mozikban Szeleczki Rozália első nagyjátékfilmjét,a Cicaverzumot. A film egyik mellékszerepében Kiss Tibi tis feltűnik, a filmzenéért Czitrom Ádám felel, de jutott feladat benne Beton.hofinak is.
 
Nem kell kártérítést fizetniük a Barta-film alkotóinak

Nem kell kártérítést fizetniük a Barta-film alkotóinak

A Kúria vétlennek találta az alkotókat: nem kell kártérítést fizetniük.
 
 
Sergio Leone-filmhét – Ennio Morricone zenéivel

Sergio Leone-filmhét – Ennio Morricone zenéivel

Sergio Leone-filmhét lesz a Cinema MOM Moziban: a rendezőtől hat klasszikus western filmet láthat a nagyközönség augusztus 24. és 29. között Budapesten.
 
Timothée Chalamet főszereplésével készül film Bob Dylan életéről

Timothée Chalamet főszereplésével készül film Bob Dylan életéről

A Complete Unknown címen futó produkció forgatása augusztusban kezdődik – értesült a hvg.hu.
 
Fotó: Demjén Ferenc/FB

Demjén Ferenc slágereire fűzik fel az új romkomot

Hogyan tudnék élni nélküled? címmel zenés film készül Demjén Ferenc legnépszerűbb slágereivel – a Nemzeti Filmintézet támogatásával. A musical forgatókönyvét Kormos Anett és Goda Krisztina írta, rendezője Orosz Dénes
 
Megpihennek szárnyaid dokumentum(?)film – de kiről is?

Megpihennek szárnyaid dokumentum(?)film – de kiről is? FRISSÍTVE

Kaptunk egy sajtóvetítésre szóló meghívót, miszerint: „Megpihennek szárnyaid – zenés dokumentumfilm Póka Egon és Szappanos György emlékének dedikálva” valamint: „egy 62 perces dokumentumfilmen keresztül is méltó módon emlékezhetünk a két zenészre”
 
Clapton tényleg egy isten

Clapton tényleg egy isten

Lehet, hogy elfogult vagyok Eric Claptonnal szemben, de azt hiszem, hogy egy filmkritika esetében talán megengedhetem magamnak... Az Across 24 Nights című filmről ugyanis szinte csak szuperlativuszokban lehet beszélni.
 
Johnny Depp nagyon büszke, hogy eljátszhatta a francia uralkodót

Johnny Depp nagyon büszke, hogy eljátszhatta a francia uralkodót

A film versenyen kívüli világpremierje kedd este volt a 76. cannes-i fesztiválon.
 
Dadogós kisgyerekből zenei szupersztár: május 3-tól Ed Sherean mindent összegez

Dadogós kisgyerekből szupersztár: május 3-tól Ed Sherean mindent összegez

Eddig soha nem látott archív felvételekkel, exkluzív koncert- és interjúanyagokkal mutatja be a Disney+ legújabb dokumentumsorozata, hogyan lett Ed Sheeran dadogós kisgyerekből az egyik legnagyobb zenei szupersztár. Az „Ed Sheeran – Mindent összegezve” május 3-án megjelenő négy...
 
Első filmszerepében önmagát alakítja Celine Dion

Első filmszerepében saját magát alakítja Celine Dion

Május 12-én jelenik meg a LOVE AGAIN (Soundtrack from The Motion Picture) album. A 14 felvételből álló filmzenei kiadványon öt új Celine Dion dal is hallható lesz, köztük a címadó “Love Again”, melyet Dan Wilson és az Arista Records művésze, ROSIE írtak közösen, és amely immáron...
 
Metallica-albumpremier – a magyar mozikban is

72 Seasons – Metallica-albumpremier a magyar mozikban is

Magyarországi mozikban is meghallgathatják a rajongók a Metallica új lemezét, a hivatalos megjelenés előtt egy nappal. A 72 Seasons című anyag április 14-től érhető el, de április 13-án már lehetőség lesz megismerni a legendás amerikai csapat tizenkettedik albumát.
 
Fotó: DANIEL FALLOT/Ina

Akinek tele volt a két keze boldogsággal

Március 13-án kerül sor a Petrovics Eszter által rendezett, Cziffra György életét bemutató új dokumentumfilm premiervetítésére. A Tele van a két kezem boldogsággal - Cziffra100 című filmet az MTVA is műsorra tűzi majd, hamarosan látható lesz a közmédiában.
 
Vigyázó fületek Barbira vessétek!

Vigyázó fületek Barbira vessétek!

Nádas Barbara (Barbi Nadas a YT-on) nem ismert név a magyar poppiacon. Annyira nem, hogy még lemeze sincsen, csak egy lemeznyi muzsikája. Ez az Analog...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Visszatér Budapestre Sir Rod Stewart

2018-ban ott voltunk az arénás koncertjén, aztán pár évvel később is erre járt: nem megerősített infók szerint énekelt egy puccos esküvőn mintegy 300 milláért – de most megint mindenkinek dalolni fog, nem csak az ifjú párnak: a legnagyobb slágerit hozza el 2024. június 22-én lép az MVM Dome-ba.

Magyarok az Amsterdam Dance Eventen

Kevesebb, mint egy hónap és újra találkozhatunk az év legjobban várt elektronikus zenei fesztiválján, a Buma kezdeményezésére létrejött Amsterdam Dance Eventen. A nemzetközi szupersztárok között hazai előadók is fellépnek majd.

A Random Trip ódát írt Veszprémhez

Ezt már is megtettük, csak nem evvel a dalban mondtuk el, hanem szóban (link a cikk végén). A nyár óta már a magyar rádiókban is hallható szerzeményen több veszprémi kötődésű zenész is dolgozott, és az EKF év apropóján született meg. A dalban felcsendül többek között Eckü, Likó Marcell, Beck Zoltán, Schoblocher Barbara és...
Új koncertek