A OneRepublic új dala a Disney legújabb, szívbemarkoló filmjének főtémája

2020/09/27  ·   Filmajánló   ·  koncert.hu

Nem valami vicces családi mozitól van szó: a Disney és az Original Film FELHŐK című filmje középpontjában a zene, a küzdés – és az elmúlás áll, valamint egy tényleg igaz s nem is olyan régi történet.

A OneRepublic új dala a Disney legújabb filmjének zenéje

Zach Sobiech egy átlagos minnesotai srác volt egészen addig a napig, amíg 14 éves korában egy csontokat megtámadó rákbetegséget nem diagnosztizáltak nála. Ez után kezdett el zenét írni, zenekart alapítani, miközben vagy tízszer volt kórházban és mintegy 20 kemoterápiás kezelést kapott.

2012 decemberében feltöltött egy dalt a YouTube-ra, ami a rákkal való küzdelméről szólt – a Felhőket szinte pillanatok alatt 3 millióan nézték meg, és most, 2013-as halála után 7 évvel 13 milliónál jár a számláló.

 

Az októberben mozikba kerülő film Zach édesanyja, Laura Sobiech a Repülj egy kicsit magasabbra: Hogyan válaszolt Isten egy nagyot egy anya egészen kis imájára? című könyve alapján készült. (Nem tudjuk még, hogy a film és a könyv Magyarországra mikor érkezik.)

A film megrendítő és gyönyörű pillantást vet az élet szívbemarkoló kettősségére, és arra, hogy mi történhet akkor, amikor valaki úgy kezd el élni, mintha minden nap az utolsó lenne. Zach (Fin Argus) felejthetetlen útját, a történetet a barátságról, a szerelemről és a zene erejéről Justin Baldoni rendezésében örökíti meg a film, amelynek most kijött az első hivatalos zenei videója:

OneRepublic, Disney, film, Felhők, Zach Sobiech

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek