Dokumentumfilm (is) készül Billie Eilish-ről (is)

2021/02/23  ·   Filmajánló   ·  koncert.hu

Úgy tűnik, mindenki azt kutatja, hogy válhatott ekkorra sztárrá a mindössze 19 éves énekesnő. Már több könyvet írtak róla, most R. J. Cutler rendező próbálja megfejteni a titkot. A The World’s A Little Blurry című dokut 2021. február 26-án mutatja be többek között az Apple TV+.

Azok a körmök... :)

Filmet készítenek a kicsivel idősebb (47) Robbie Williams életéről is, arról, hogyan lett világsztár a 16 éves tinédzserből. A rendező szerint a története azért is különleges, mert nem született kiemelkedően nagy zenei tehetségnek. A rendező nem árulta el, hogyan jelenik meg Robbie Williams a filmben, azt viszont igen, hogy az énekes legnagyobb slágerei szerepelnek majd a filmben. (MTI)

A film Billie Eilish When We All Fall Asleep, Where Do We Go? című, számos elismerést bezsebelő debütáló albumának foylamatába, kulisszatitkaiba enged bepillantást. A film felvétele 2018-ban kezdődött és 2020 elején fejeződött be. A Hollywood Reporter 2019 decemberében azt írta, hogy a filmet egymillió és 2 millió dollár közötti költségvetéssel készítették el, és azt is állították, hogy a film ára 25 millió dollár volt, mielőtt megvásárolta volna az Apple TV, ezt az állítást később Eilish csapata cáfolta.

A legújabb előzetes tartalmaz felvételeket Eilishről és a családjáról gyermekkori otthonában, ahol testvérével, Finneas O'Connell-lel felvette az albumot. Ahogy az a trailerben is látható, annak ellenére, hogy világhírű zenész, Eilish még mindig olyan, mint bármely más tinédzser... Lehet, hogy ez a titka?

 

Ahogy arról beszámoltunk, május 11-én megjelenik egy könyv is, amely szimplán a Billie Eilish címet viseli, és lapjain megelevenedik a fiatal sztár életútja a gyerekkorától napjainkig. Március 14-én pedig pontosan tudjuk mit fog csinálni: ekkor lesz a Grammy-gála – az ifjú előadó ismét több kategóriában esélyes a díjra.

A dokumentumfilmből egyébként kiadtak egy dalt is tegnap (02.22.), szerintünk elég jó és sodrós, bár képileg nagy változatosságot nem mutat:

 

Újabb film készült Notorious B.I.G. életéről

 

A The Prodigy tagjai elérkezettnek látják az időt megszólalni

.

Billie Eilish, dokumentumfilm, The World’s A Little Blurry

 

 

Szólj hozzá!


Jön a Huun Huur Tu a Fonóba!

Jön a Huun Huur Tu a Fonóba!

Novemberben több izgalmas koncert lesz a Fonóban, jön a Huun Huur Tu, Martha Töpferova és Omer Klein is. Emellett a Makám, a Söndörgő, Tóth Viktor...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hét év után a OneRepublic visszatér Budapestre

2015-ben a OneRepublic telt házas koncertet adott a Budapest Arénában, amely emlékezetes maradt a rajongók számára, és tucatnyi lelkes kritikát is begyűjtött. 2022. május 13-án újratöltik az élményt.

Ábel végül előkerült? Fishing on Orfű – a tökéletes nyárzáró fesztivál

Normál körülmények között nyárindító lett volna, akkor a helyére telepítettek egy MiniFishinget, az "igazit" meg áttolták a biztonságosabb augusztusi időpontra. Ha júniusban lett volna a Fishing on Orfű, nem fagyunk meg, így viszont a vártnál sokkal ütősebben sikerült lezárni a 2021-es nyarat.

Soronként is megveheted az új Bohemian Betyars-albumot

Négy év után új nagylemezzel jelentkeztek a hazai a speed-folk-freak-punk nagykövetei, a Bohemian Betyars.

A Szigeten már négyszer is fellépett a boroshordósokkal, most a Müpába jön!

Enzo Avitabile emlékezetes koncerteket adott a Szigeten, már négyszer is, de koncertteremben itthon most hallhatjuk először – természetesen legfőbb kísérőivel, a boroshordókon, dézsákon teljesen egyedi ritmust adó Bottari ütőegyüttessel. 2021. október 30-án a Müpában!
Új koncertek