Még egy zenés film: Natalie Portman-nel az Oscarért

2018/11/30  ·   Filmajánló   ·  koncert.hu

2018. december 7-én mutatják be az Egyesült Államokban a VOX LUX című filmet Natalie Portman főszereplésével. A Lady Gagával erősítő Csillag születik, az Avicii:True Stories doku, az Emily Blunt-os Mary Poppins, a botrányoktól sem mentes Aretha Franklin-koncertfilm és a berobbanó sikerű Bohém rapszódia után még egy zenés film, amely valamelyik szobrocskára vágyik.

Még egy zenés film: Natalie Portmannel az Oscarért

Többen úgy értékelik, Natalie Portman és Lady Gaga "csaphat össze" az Oscar-díjért a legjobb női főszereplő kategóriájában. Milyen csodás véletlen, hogy mindketten énekesnőt alakítanak.

A Csillag születik-ről itt írtunk.

A VOX LUX sztorija 1999-ben kezdődik. Két lánytestvér, Eleanor (Stacy Martin) és Celeste (Raffey Cassidy) túlélnek egy iskolai lövöldözést, s a zene segítségével próbálják meg feldolgozni a történteket. A daluk sikeres lesz, de sztár csak sz egyikükből, Celeste-ből lesz, amit annak köszönhet, hogy talál magának egy rámenős menedzsert (Jude Law). Eltelik majdnem húsz év, és a 31 éves Celeste – akit ebben a részben Natalie Portman játszik–, már túl van a fénykorán, de még mindig híres, s van egy lánya is, akit szintén Raffey Cassidy alakít. Ekkor derül ki, hogy a súlyos érzelmi problémákkal küzdő Celeste-re újabb veszély leselkedik...

A trailert meg tudjuk mutatni, a magyar bemutatóról egyelőre nincs hír.

A dalt Sia szerezte.

 

Még egy zenés film száll be az Oscar-ringbe

 

Aretha Franklin letiltotta a filmet – most bemutatják

 

Berobbant a Queen-film az amerikai mozikba

Oscar-díj, VOX LUX, Natalie Portman, Lady Gaga, Csillag születik, zenés filmek

 

 

Szólj hozzá!


Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek