Mindenki visszautasította a filmet – Lady Gaga és Bradley Cooper megcsinálta!

2018/09/28  ·   Filmajánló   ·  koncert.hu

Bradley Cooper rendezte a Csillag születik (A Star is Born) című zenés filmet, amelyben az egyik főszerepet is eljátssza – a másikban pedig Lady Gaga tűnik fel, akinek ez lesz az első nagymozis főszerepe.

Mindenki visszautasította a filmet – Lady Gaga és Bradley Cooper megcsinálta!

A Csillag születik igazából ugyanannak a történetnek a sokadik remake-je, amelyet 1976-ban például leforgattak Barbra Streisand és Kris Kristofferson főszereplésével. Az eredeti 1937-ben készült, 1954-ben Judy Garlanddal is feldolgozták.

A Wikikpédia szerint nem volt egyszerű a mostani film előélete. A harmadik Csillag születik-feldolgozás előmunkálatai 2011-ben kezdődtek meg, eredetileg Clint Eastwood rendezésében és Beyoncé főszereplésével. A film kidolgozásában évekig nem történt előrehaladás. Számos színész, úgymint Christian Bale, Leonardo DiCaprio, Will Smith, Johnny Depp és Tom Cruise is visszautasította az ajánlatot. 2016 márciusában megerősítették, hogy Cooper nem csak főszereplője lesz a filmnek, de rendezői debütálása is megtörténik. 2016 augusztusában hivatalossá vált, hogy Lady Gaga csatlakozik a stábhoz, mint női főszereplő. A film gyártási munkálatai 2017 áprilisában, a Coachella Fesztiválon indultak meg.

A Csillag születik világpremierjét 2018. augusztus 31-én tartották a 75. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon. Jól fogadták a kritikusok, akik leginkább Cooper és Gaga színészi játékát, a rendezést és a zenét emelték ki.

A filmfesztivál sajtótájékoztatója derültséget váltott ki a világban: ugyanis ezt a táblácskát sikerült eléjük tenni:

A film október 4-től lesz látható a magyar mozikban. Mi biztos beülünk rá, mert, ahogy nézzük, ez egy olyan film, amelyben megtalálták a megfelelő embereket a megfelelő feladatra... Vajon lesz belőle Oscar-jelölés? Befut-e olyan ívet, mint a Kaliforniai álom? Amíg ezekre a kérdésekre körvonalazódik a válasz, itt az első klip a filmből:

 

 

Lady Gaga, Bradley Cooper, Csillag születik (A Star is Born), film

 

 

Szólj hozzá!


Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek