Nem tetszik egy örökösnőnek a Lady Gaga főszereplésével készülő Gucci-film

2021/03/29  ·   Filmajánló   ·  koncert.hu

Ahogy arról mi is beszámoltunk, parádés filmfőszerepet kapott Lady Gaga: Ridley Scott Gucci-filmjében ő alakítja a finoman szólva ellentmondásos karakterű Patrizia Reggianit.

Megtámadták Lady Gaga készülő filmjét

A film, amelyet már forgatnak Olaszországban, tiltakozást váltott ki a Gucci-család köreiben – írja az Euronews.

Ridley Scott mozija Sara Gay Forden The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed című könyvén alapul. Patricia Gucci azt sérelmezi, hogy a film cselekménye egy olyan szerző könyvén alapul, aki sosem találkozott személyesen az apjával, Aldo Guccival (ő az cégalapító Guccio Gucci három fia közül az egyik, a meggyilkolt Gucci-örökös nagybátyja) .

A felháborodása célkeresztjébe került egy színész is: nehezményezte, hogy az Aldo Guccit alakító Al Pacino "elsősorban Olaszországot külföldön rossz színben feltüntető gengszterszerepeiről híres". Ráadásul a színész szerinte "alacsony és túlsúlyos", míg apja "magas és karcsú volt, az elegancia megtestesítője".

"2021 januárjában az olasz Novella 2000 magazinnak adott interjúja során Patrizia Reggiani nyilvánosan is elfogadta, hogy Gaga őt alakítsa a filmvásznon, valamint megjegyezte, hogy 'rendkívül' kedveli az énekes-színésznőt és egy 'zseninek' nevezte. Márciusban azonban Reggiani interjút adott az Agenzia Nazionale Stampa Associatának (ANSA), ahol kijelentette, hogy 'bosszantja', hogy Gaga nem kereste fel őt, és azt állította, hogy 'ez nem pénzbeli kérdés. Egy centet sem fogok kapni a filmből. Ez csupán tisztelet kérdése' – nyilatkozta. Később megerősítették, hogy a producerek nem akarták, hogy Gaga találkozzon vele és 'nem akarják támogatni a szörnyű bűncselekményt', amit Reggiani elkövetett mondván, hogy Gaga sok könyvet olvasott el az életéről és számos felvételt és dokumentumfilmet nézett meg róla". (wiki)

A többi szereplőt nem érte kritika: Paolo Guccit (Aldo fia) Jared Leto alakítja, Rodolfo Guccit (Maurizio apját) pedig Jeremy Irons. A meggyilkolt Maurizio szerepét Adam Driver kapta. Számos cikket átnézve sem jutottunk előrébb a kérdésben, hogy a beharangozó arások főcímeiben többször kiemelt Robert de Niro milyen szerepet kapott a filmben, erről a Wikipédia sem tud semmit és a plakáton sem szerpel a neve.

A film trailere már elérhető, nem hinnénk, hogy lecserélnék bármelyik szereplőt is – Lady Gaga alakítására pedig nagyon kíváncsiak vagyunk, mert a szerep óriási lehetőségeket rejt a számára.

 

 

 

Lady Gaga, Gucci, film, Ridley Scott

 

 

Szólj hozzá!


 A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

A Carson Coma és a Los Orangutanes is fellép a Müpában

Számos nagyszerű előadással bővül a Müpa téli kínálata: egy évfordulóját ünneplő legendás együttes mellett rendhagyó koncerttel érkezik a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Hozza a legismertebb dalait – Sting két koncertet is ad Magyarországon 2022-ben!

Sting My Songs elnevezésű turnéja alkalmával 2022. október 27-én a Budapest Arénában, és – most először – 2022. szeptember 29-én a debreceni Főnix Arénában is koncertet ad. Mindezzel Sting tavasszal elhalasztott koncertjeit ütemezték át.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Meghalt Ipacs László, a VHK alapítója, egykori dobosa

A HVG értesülése szerint edden elhunyt Ipacs László, a Vágtázó Halottkémek egykori alapítója, dobosa. A hírt lánya, Emese tette közzé a Facebookon.

Beton.Hofi, Gerendás Dani, Járai Márk és sokan mások a veszprémi KEMP-en

A tavalyi sikeres első kört követően a Banana Records ismét megrendezi a KEMP-et: 2022 október 6-9. között Veszprémben tér vissza a dalszerző tábor.
Új koncertek