Nem tetszik egy örökösnőnek a Lady Gaga főszereplésével készülő Gucci-film

2021/03/29  ·   Filmajánló   ·  koncert.hu

Ahogy arról mi is beszámoltunk, parádés filmfőszerepet kapott Lady Gaga: Ridley Scott Gucci-filmjében ő alakítja a finoman szólva ellentmondásos karakterű Patrizia Reggianit.

Megtámadták Lady Gaga készülő filmjét

A film, amelyet már forgatnak Olaszországban, tiltakozást váltott ki a Gucci-család köreiben – írja az Euronews.

Ridley Scott mozija Sara Gay Forden The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed című könyvén alapul. Patricia Gucci azt sérelmezi, hogy a film cselekménye egy olyan szerző könyvén alapul, aki sosem találkozott személyesen az apjával, Aldo Guccival (ő az cégalapító Guccio Gucci három fia közül az egyik, a meggyilkolt Gucci-örökös nagybátyja) .

A felháborodása célkeresztjébe került egy színész is: nehezményezte, hogy az Aldo Guccit alakító Al Pacino "elsősorban Olaszországot külföldön rossz színben feltüntető gengszterszerepeiről híres". Ráadásul a színész szerinte "alacsony és túlsúlyos", míg apja "magas és karcsú volt, az elegancia megtestesítője".

"2021 januárjában az olasz Novella 2000 magazinnak adott interjúja során Patrizia Reggiani nyilvánosan is elfogadta, hogy Gaga őt alakítsa a filmvásznon, valamint megjegyezte, hogy 'rendkívül' kedveli az énekes-színésznőt és egy 'zseninek' nevezte. Márciusban azonban Reggiani interjút adott az Agenzia Nazionale Stampa Associatának (ANSA), ahol kijelentette, hogy 'bosszantja', hogy Gaga nem kereste fel őt, és azt állította, hogy 'ez nem pénzbeli kérdés. Egy centet sem fogok kapni a filmből. Ez csupán tisztelet kérdése' – nyilatkozta. Később megerősítették, hogy a producerek nem akarták, hogy Gaga találkozzon vele és 'nem akarják támogatni a szörnyű bűncselekményt', amit Reggiani elkövetett mondván, hogy Gaga sok könyvet olvasott el az életéről és számos felvételt és dokumentumfilmet nézett meg róla". (wiki)

A többi szereplőt nem érte kritika: Paolo Guccit (Aldo fia) Jared Leto alakítja, Rodolfo Guccit (Maurizio apját) pedig Jeremy Irons. A meggyilkolt Maurizio szerepét Adam Driver kapta. Számos cikket átnézve sem jutottunk előrébb a kérdésben, hogy a beharangozó arások főcímeiben többször kiemelt Robert de Niro milyen szerepet kapott a filmben, erről a Wikipédia sem tud semmit és a plakáton sem szerpel a neve.

A film trailere már elérhető, nem hinnénk, hogy lecserélnék bármelyik szereplőt is – Lady Gaga alakítására pedig nagyon kíváncsiak vagyunk, mert a szerep óriási lehetőségeket rejt a számára.

 

 

 

Lady Gaga, Gucci, film, Ridley Scott

 

 

Szólj hozzá!


A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával...

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik pótlásának legkorábbi dátuma május 25., de majd még...

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

R.I.P. Meat Loaf (1947-2022)

Az üzenőfal tanúsága szerint mindenki ugyanazt a dalt dúdolja, amióta szárnyra kapott a rossz hír: "...I would do anything for love..." – a megfelelő helyen felrángatva a hangokat... Ez most egy szomorú dallamtapadási.

Jól drukkoltatok: Takács Dorina Deva megkapta a rangos nemzetközi zenei díjat!

Дeva az első magyar női előadó, aki elnyerte az EU könnyűzenei szakmai díját (Music Moves Europe). A nőit azért emeltük ki, mert a Harmed 2020-as sikere, illetve a díj elődjének számító European Breakthrough Award 2006-os nyertese, a Heaven Street Seven után 2022-ben a Дeva/Deva néven alkotó Takács Dorina immáron Akinek ea...
Új koncertek