Nem tetszik egy örökösnőnek a Lady Gaga főszereplésével készülő Gucci-film

2021/03/29  ·   Filmajánló   ·  koncert.hu

Ahogy arról mi is beszámoltunk, parádés filmfőszerepet kapott Lady Gaga: Ridley Scott Gucci-filmjében ő alakítja a finoman szólva ellentmondásos karakterű Patrizia Reggianit.

Megtámadták Lady Gaga készülő filmjét

A film, amelyet már forgatnak Olaszországban, tiltakozást váltott ki a Gucci-család köreiben – írja az Euronews.

Ridley Scott mozija Sara Gay Forden The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed című könyvén alapul. Patricia Gucci azt sérelmezi, hogy a film cselekménye egy olyan szerző könyvén alapul, aki sosem találkozott személyesen az apjával, Aldo Guccival (ő az cégalapító Guccio Gucci három fia közül az egyik, a meggyilkolt Gucci-örökös nagybátyja) .

A felháborodása célkeresztjébe került egy színész is: nehezményezte, hogy az Aldo Guccit alakító Al Pacino "elsősorban Olaszországot külföldön rossz színben feltüntető gengszterszerepeiről híres". Ráadásul a színész szerinte "alacsony és túlsúlyos", míg apja "magas és karcsú volt, az elegancia megtestesítője".

"2021 januárjában az olasz Novella 2000 magazinnak adott interjúja során Patrizia Reggiani nyilvánosan is elfogadta, hogy Gaga őt alakítsa a filmvásznon, valamint megjegyezte, hogy 'rendkívül' kedveli az énekes-színésznőt és egy 'zseninek' nevezte. Márciusban azonban Reggiani interjút adott az Agenzia Nazionale Stampa Associatának (ANSA), ahol kijelentette, hogy 'bosszantja', hogy Gaga nem kereste fel őt, és azt állította, hogy 'ez nem pénzbeli kérdés. Egy centet sem fogok kapni a filmből. Ez csupán tisztelet kérdése' – nyilatkozta. Később megerősítették, hogy a producerek nem akarták, hogy Gaga találkozzon vele és 'nem akarják támogatni a szörnyű bűncselekményt', amit Reggiani elkövetett mondván, hogy Gaga sok könyvet olvasott el az életéről és számos felvételt és dokumentumfilmet nézett meg róla". (wiki)

A többi szereplőt nem érte kritika: Paolo Guccit (Aldo fia) Jared Leto alakítja, Rodolfo Guccit (Maurizio apját) pedig Jeremy Irons. A meggyilkolt Maurizio szerepét Adam Driver kapta. Számos cikket átnézve sem jutottunk előrébb a kérdésben, hogy a beharangozó arások főcímeiben többször kiemelt Robert de Niro milyen szerepet kapott a filmben, erről a Wikipédia sem tud semmit és a plakáton sem szerpel a neve.

A film trailere már elérhető, nem hinnénk, hogy lecserélnék bármelyik szereplőt is – Lady Gaga alakítására pedig nagyon kíváncsiak vagyunk, mert a szerep óriási lehetőségeket rejt a számára.

 

 

 

Lady Gaga, Gucci, film, Ridley Scott

 

 

Szólj hozzá!


 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek