Nem tetszik egy örökösnőnek a Lady Gaga főszereplésével készülő Gucci-film

2021/03/29  ·   Filmajánló   ·  koncert.hu

Ahogy arról mi is beszámoltunk, parádés filmfőszerepet kapott Lady Gaga: Ridley Scott Gucci-filmjében ő alakítja a finoman szólva ellentmondásos karakterű Patrizia Reggianit.

Megtámadták Lady Gaga készülő filmjét

A film, amelyet már forgatnak Olaszországban, tiltakozást váltott ki a Gucci-család köreiben – írja az Euronews.

Ridley Scott mozija Sara Gay Forden The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed című könyvén alapul. Patricia Gucci azt sérelmezi, hogy a film cselekménye egy olyan szerző könyvén alapul, aki sosem találkozott személyesen az apjával, Aldo Guccival (ő az cégalapító Guccio Gucci három fia közül az egyik, a meggyilkolt Gucci-örökös nagybátyja) .

A felháborodása célkeresztjébe került egy színész is: nehezményezte, hogy az Aldo Guccit alakító Al Pacino "elsősorban Olaszországot külföldön rossz színben feltüntető gengszterszerepeiről híres". Ráadásul a színész szerinte "alacsony és túlsúlyos", míg apja "magas és karcsú volt, az elegancia megtestesítője".

"2021 januárjában az olasz Novella 2000 magazinnak adott interjúja során Patrizia Reggiani nyilvánosan is elfogadta, hogy Gaga őt alakítsa a filmvásznon, valamint megjegyezte, hogy 'rendkívül' kedveli az énekes-színésznőt és egy 'zseninek' nevezte. Márciusban azonban Reggiani interjút adott az Agenzia Nazionale Stampa Associatának (ANSA), ahol kijelentette, hogy 'bosszantja', hogy Gaga nem kereste fel őt, és azt állította, hogy 'ez nem pénzbeli kérdés. Egy centet sem fogok kapni a filmből. Ez csupán tisztelet kérdése' – nyilatkozta. Később megerősítették, hogy a producerek nem akarták, hogy Gaga találkozzon vele és 'nem akarják támogatni a szörnyű bűncselekményt', amit Reggiani elkövetett mondván, hogy Gaga sok könyvet olvasott el az életéről és számos felvételt és dokumentumfilmet nézett meg róla". (wiki)

A többi szereplőt nem érte kritika: Paolo Guccit (Aldo fia) Jared Leto alakítja, Rodolfo Guccit (Maurizio apját) pedig Jeremy Irons. A meggyilkolt Maurizio szerepét Adam Driver kapta. Számos cikket átnézve sem jutottunk előrébb a kérdésben, hogy a beharangozó arások főcímeiben többször kiemelt Robert de Niro milyen szerepet kapott a filmben, erről a Wikipédia sem tud semmit és a plakáton sem szerpel a neve.

A film trailere már elérhető, nem hinnénk, hogy lecserélnék bármelyik szereplőt is – Lady Gaga alakítására pedig nagyon kíváncsiak vagyunk, mert a szerep óriási lehetőségeket rejt a számára.

 

 

 

Lady Gaga, Gucci, film, Ridley Scott

 

 

Szólj hozzá!


A zenés, táncos rendezvényekre nem vonatkozik az enyhítés

A zenés, táncos rendezvényekre nem vonatkozik az...

A kormány úgy döntött, hogy az 5,5 millió oltás elérése után védettségi igazolvány nélkül is lehet szállodákba, éttermekbe, strandokra...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

500 fő felett is lehet rendezvényt tartani

Amennyiben az szabadtéren van, viszont kizárólag védettségi igazolvánnyal lehet részt venni rajta – írja a Magyar Közlöny. Megpróbáltuk értelmezni a legfrissebb szabályokat, reméljük, úgy értettük, ahogy kellett.

A Monarchia bálja, Európai Tánckaraván, Szalonna és Bandája: jubileumot ünnepel a Duna Karnevál

Idén hazai hivatásos és amatőr táncegyüttesek közreműködésével rendezik meg a Duna Karnevált. A 25 éves múltra visszatekintő rangos kulturális fesztivál június elején egy különleges 'Best of' gálaműsorral készül, valamint itt ad jubileumi koncertet a 15 éves Pál István Szalonna és Bandája. Június 11-én és 12-én a...

Moszkvában betiltották az 500 fősnél nagyobb rendezvényeket

Betiltotta az 500 fősnél nagyobb bel- és kültéri rendezvényeket az orosz fővárosban a koronavírus okozta járványhelyzet romlása miatt kedden Szergej Szobjanyin moszkvai polgármester.

100 magyar zenekar: nagyon készül a nyár zárására a SZIN

A hazai zenekarok legnagyobb találkozója lesz idén a Szegedi Ifjúsági Napok. A szervezők eddig mintegy 100 magyar zenekart és előadót jelentettek be, de még jövögetnek majd új nevek. A SZIN idén egy napot még rá is húz, az így ötnapos buli augusztus 25-29 között lesz, a szegedi Partfürdőn.
Koncert.hu már a mobilodon is!
Koncert.hu Android alkalmazás Koncert.hu iPhone alkalmazás
Új koncertek