Így telik Koncz Zsuzsa élete a karanténban

2020/05/17  ·   Interjú   ·  Módra Ildikó

Az énekesnő a Hírklikknek adott hosszabb interjút, amelyben többek között arról is szó esett, hogy bírja ezt az egészet.

Fotó? Koncz Zsuzsa/FB

"A napjaim – fogalmazzunk így – közepesen telnek, illetve talán ez sem igaz, mivel közben azért dolgozgatunk, és ez lelkesít. Egyelőre csak interneten és telefonon, de készülnek új dalok, és még valami más is – egyelőre ez még az előkészületek ideje. Vagyis nem tudok még arról beszámolni neked, hogy mikorra várható és micsoda. Most, ahogy elnézem, hogy mi a helyzet Európában, hogy Hollandiában 2022-es nagy rendezvények lebonyolítása is kétségessé vált, vagy a németeknél, október végégig minden nagy rendezvényt megtiltottak, ami vonatkozhat az egyébként számukra nagyon fontos focibajnokságra, de biztosan vonatkozik a müncheni Oktoberfestre, ahol milliók fordulnak meg…akkor persze elgondolkodik az ember azon, hogy ez nálunk vajon hogy lesz? E pillanatban minden tilos, még egy tizenöt fős klubban sem lehet beszélgetni a rajongókkal, vagy a közönséggel… Maszkban amúgy elég nehéz is lenne… Tudod, ami leginkább zavar, az a bizonytalanság, és ez, ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor a vakcina megtalálásáig nem is fog változni. Éppen a minap, beszélgetve zenész- és alkotótársammal, Závody Gáborral, jutottunk el közösen odáig, hogy még az ellenszer megtalálása után is meglehetősen bizonytalan lesz az életünk"nyilatkozta portálnak.

Ahogy fentebb is elárulta, születőben vannak új dalok,

"mint ahogy Bródy is elkészítette már legújabb albumát. Én sem tudok nyugton maradni...".

Azt meg már tudjuk, hogy a nemzeti ünnep utáni napon, október 24-én lesz koncertje az Arénában.

Koncz Zsuzsa, karantén, Aréna, koncert

 

 

Szólj hozzá!


EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál...

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.

A bakonybéli Szent Mauríciusz Monostorban ad koncertet az olasz Quartetto Eos

Magyarországon is elindul az Európai kamarazenei együttműködés, a MERITA projekt, amelynek az a célja, h felkeltse és fenntartsa az érdeklődést a klasszikus zene iránt. A program keretében első ízben május 19-én a bakonybéli Szent Mauríciusz Monostor történelmi terében ad koncertet az olasz Quartetto Eos.
Új koncertek