Mamma Mia!

Adománygyűjtő gálát szervez a Fábián Juli Emlékalapítvány a zeneiparban dolgozók megsegítésére

2021/12/13  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

A “MagNet Fény Ünnepe” című adománygyűjtő gála december 18-án szombaton lesz a Magnet Házban.

Adománygyűjtő gálát szervez a Fábián Juli Alapítvány a zeneiparban dolgozók megsegítésére

Az alábbiakban az alapítvány közleményét idézzük:

2021 ismét nem volt könnyű esztendő számunkra, a zeneiparban dolgozók-alkotók számára. A Fábián Juli Emlékalapítvánnyal a következő hetekben pályázatot írunk ki mindazon zenészek-kollégák számára, akik egészségügyi vagy szociális helyzetük, egészség-károsodásuk, vagy a korral kapcsolatos problémáik vagy a számukra nem vállalható kockázat miatt miatt tartósan vagy ideiglenesen, a Covid-19 járvány következtében kialakult helyzetben nem tudják fenntartani magukat és/vagy családjukat.

A támogatásokhoz szükséges pénzalap előteremtéséhez december 18-án szombaton “MagNet Fény Ünnepe” címen adománygyűjtő gálát szervezünk a Magnet Ház patintás épületében - köszönet nekik innen is.

A délutántól estébe nyúló eseményen tucatnyi különleges program – minikoncertek, különleges zenei előadások, workshopok –várják mindazokat, akik támogatni szeretnék a hehéz helyzetben lévő zenészeket alapítványunkon keresztül.

A rendezvény különböző kategóriájú támogatói jegyekkel lesz látogatható, a helyszín limitált befogadóképessége és a járványhelyzet miatt az esemény stream közvetítésen keresztül IS elérhető lesz, szintén minimális támogatásért cserébe.

A gála Facebook eseménye.

Jegyek korlátozott számban kaphatók.

A rendezvény sikerétől függ a következő pályázat keretösszege – már azzal is tudsz segíteni, ha a hírt megosztod. Köszönjük!

Fábián Juli Alapítvány, zeneipar, covid, adománygyűjtó gála

 

 

Szólj hozzá!


Az elmúlt évek érzelmi állapotát foglalta lemezbe Dallos Bogi

Az elmúlt évek érzelmi állapotát foglalta lemezbe...

Dallos Bogi öt év után új albummal jelentkezik, amely mély témákat dolgoz fel széles spektrumon, személyes történetekbe ad betekintést. A fiatal...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Tökéletes hír halloweenra: Budapestre jön Alice Cooper és Johnny Depp bandája

A Hollywood Vampires, „a világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat 2023. július 18-án a Sportarénában ad koncertet. A formáció ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen.

A showcase nem tehetségkutató! A Music Hungary fesztivált rendez a feltörekvő előadóknak

Idén először – de hagyományteremtő szándékkal – a Music Hungary Szövetség feltörekvő előadókat bemutató, ingyenes showcase fesztivált szervez november 17. és 18. között Veszprémben, hogy bemutassa a hazai könnyűzenei színtér legfrissebb arcait.

Már nem csak a diákok, a tanárok is kedvezménnyel mehetnek a SZIN-re

Gesztus értékű akciót is hirdetett a Tisza-parti fesztivál: év végéig a tavalyi áron dobják piacra a diákbérleteket és ezzel a kedvezménnyel ezúttal a tanárok is élhetnek. SZIN jövőre augusztus 23-26 között jelentkezik, a megszokott helyszínen, az Újszegedi Partfürdőn.

Thriller: 40 éves minden idők legnagyobb példányszámban elkelt albuma

Megjelenésének 40. évfordulóját ünnepli Michael Jackson (1958-2009) legendás albuma. Ebből az alkalomból a Sony Music az Estate of Michael Jackson szervezettel karöltve kiadta a ”Thriller 40” című albumot, amelyen az énekes már jól ismert remekművei mellett eddig soha nem hallott különlegességek is megtalálhatók.
Új koncertek