Adománygyűjtő gálát szervez a Fábián Juli Emlékalapítvány a zeneiparban dolgozók megsegítésére

2021/12/13  ·   Jószolgálat   ·  koncert.hu

A “MagNet Fény Ünnepe” című adománygyűjtő gála december 18-án szombaton lesz a Magnet Házban.

Adománygyűjtő gálát szervez a Fábián Juli Alapítvány a zeneiparban dolgozók megsegítésére

Az alábbiakban az alapítvány közleményét idézzük:

2021 ismét nem volt könnyű esztendő számunkra, a zeneiparban dolgozók-alkotók számára. A Fábián Juli Emlékalapítvánnyal a következő hetekben pályázatot írunk ki mindazon zenészek-kollégák számára, akik egészségügyi vagy szociális helyzetük, egészség-károsodásuk, vagy a korral kapcsolatos problémáik vagy a számukra nem vállalható kockázat miatt miatt tartósan vagy ideiglenesen, a Covid-19 járvány következtében kialakult helyzetben nem tudják fenntartani magukat és/vagy családjukat.

A támogatásokhoz szükséges pénzalap előteremtéséhez december 18-án szombaton “MagNet Fény Ünnepe” címen adománygyűjtő gálát szervezünk a Magnet Ház patintás épületében - köszönet nekik innen is.

A délutántól estébe nyúló eseményen tucatnyi különleges program – minikoncertek, különleges zenei előadások, workshopok –várják mindazokat, akik támogatni szeretnék a hehéz helyzetben lévő zenészeket alapítványunkon keresztül.

A rendezvény különböző kategóriájú támogatói jegyekkel lesz látogatható, a helyszín limitált befogadóképessége és a járványhelyzet miatt az esemény stream közvetítésen keresztül IS elérhető lesz, szintén minimális támogatásért cserébe.

A gála Facebook eseménye.

Jegyek korlátozott számban kaphatók.

A rendezvény sikerétől függ a következő pályázat keretösszege – már azzal is tudsz segíteni, ha a hírt megosztod. Köszönjük!

Fábián Juli Alapítvány, zeneipar, covid, adománygyűjtó gála

 

 

Szólj hozzá!


Az egész bázis minket bámult... – Quixotic a legújabb TopGun film előtt tiszteleg

Az egész bázis minket bámult... – Quixotic a...

Quixotic újabb klasszikust idéz meg, és Tom Cruise után szabadon, DeLorean és KITT helyett most igazi vadászgépekkel repít minket a 80-as évekbe a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Sziget 2022 – az első negyvenesben az Arctic Monkeys, Dua Lipa, a Kings Of Leon, a Bastille és Stromae

„Már javában tárgyalunk a zenekarokkal, és jó eséllyel sikerül majd nagy sztárokkal emlékezetessé tenni a várva-várt visszatérést" – nyilatkozta korábban Kádár Tamás, majd közzétették a 2022-es fesztivál időpontját is: 2022. augusztus 10-15. Most megjöttek első nevek, lássuk, mennyire volt igaza a főszervezőnek.

Diana Krall, Jamie Cullum, Zaz, James Blunt – Tudjuk, mit csinálsz jövő júliusban!

Július 11. és 16. között rendezik meg a 2022-es, tizenkilencedik VeszprémFestet.

A Hellfest volt Lemmy egyik kedvenc fesztiválja – gigantikus szobrot avattak a tiszteletére

A francia Hellfest metálfesztivál egy hatalmas szoborral tiszteleg a Motörhead néhai alapítója, Lemmy Kilmister előtt, amelybe elhelyezték hamvainak egy részét is.

Az Omega dobosa nyitja meg az Azok a rockzenészek című fotókiállítást Óbudán

Szalay Zoltán életművéből nyolcvan könnyűzenei témájú fotó látható június 30-tól az Óbudai Társaskör Pincegalériájában. Az "Azok a rockzenészek - Ahogyan Szalay Zoltán látta őket" című tárlatot Debreczeni Ferenc, az Omega dobosa nyitja meg június 30-án.
Új koncertek